Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,919

c@n

Kamp III
arkadaşlar istanbulda aşağıda belirteceğim marka ve modeldeki pmr cihazlardan olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim 2.el makul fiatlarda olmak kaidesi ile saygılar

HYT TC 446 PMR TELSİZ , HYT TC-2110 PMR EL TELSİZİ
, Motorola Xtni Pmr El Telsizi

Etiketler
Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

Merhaba iyi akşamlar
HYT TC 446 şu anda internet üzerinde 2 adet temiz kutusunda var
HYT TC 2110 u pek tavsiye etmem güzel ama fazla oyuncak görünümünde elde kayboluyor

Motorola nın yazılımı ve kablosu sorun

Bu konuda en iyisi Şu anda bizim tüm üyelerimizin kullandığı HYT TC 446 program ve kablo sorunu yok..
en azından bizim için yok tabii bu arada neredesiniz...

A.Tevfik Atabey

İstanbul Telsiz Merkezi
Türkiye PMR Telsiz Operatörleri Birliği

istanbulda' Alıntı:
Merhaba iyi akşamlar
HYT TC 446 şu anda internet üzerinde 2 adet temiz kutusunda var
HYT TC 2110 u pek tavsiye etmem güzel ama fazla oyuncak görünümünde elde kayboluyor

Motorola nın yazılımı ve kablosu sorun

Bu konuda en iyisi Şu anda bizim tüm üyelerimizin kullandığı HYT TC 446 program ve kablo sorunu yok..
en azından bizim için yok tabii bu arada neredesiniz...

A.Tevfik Atabey

İstanbul Telsiz Merkezi

istanbul şişlideyim 3 adet cb cihazla can38 olarak çıkış yapıorum 1 adet alan 78 ile mobil çıkış yapıorum iyi akşamlar

bende istanbulda 1 adet buldum ancak 175 tl istiyor sıfırı 205 tl olan bir cihaza 175 tl çok geldi

1 2 hafta önce HYT TC 446 VARDI 4 ADET TANESİ 100 tl idi ozaman almadım şimdi millet sıfırı kadar para istiyor eyvallah 205 tl karaköyde ve perpada bir çok yer verior nakit ama 2 elinde 175 tl çok yani sıfırmı alıyoruz dimi yaa istanbul dışında bir ildeki bir firma sıfırı 195 tl kadar veriyor

millet 100 tl ye çil çil telsizlerini sattı ben uyudum yaa

http://www.sahibinden.com/hyt_tc-446_el_telsizi_4_adet_150_tlWQQaXQQ18792926WQQpXQQdisplayitem

Günaydın;
Kusura bakmayın zaman çizelgem çok sıkışık olduğu için normal periyod larda internet imkanı olmayabiiyor,

Sabahın köründe kalkıp tüm bürokratik işleri hallediyorum daha sonra günlük işlere bakıyorum.

HYT TC 446 eğer tanıdık veya güvenilir biri değilse hiç almayın
çünkü eski bir akü ( pil ) 50 - 60 TL yani 100 TL ye alacağınız Telsiz eğer pili şarj tutmuyor ise size yol masrafı ile 175 TL ye gelir....

Bence 0 almak , böylece telsizinizin nereden ve kimden alındığını bilmek , sorun olduğunda aldığınız ( firma ) veya bayii ile muhatap olmak en iyisidir.

ben yıllardır ( sivil ) telsiz hayatımda bazen ikinci el bazen hatır ile çok telsiz aldığımdan bunları yaşadım
onun için karşınızdaki insana güvenmek % 100 risk tir.

çünkü o telsiz hakkında bilgi sahibi olmayabilir
Pil şarjı hakkında bilgi sahibi olmayabilir
hatta pil veya cihaz hatasının farkında olmayabilir

zaten Türkiye PMR web sitesinde bazı telsiz markaları , randıman, performans , zaman , güç ve hataları hakkında detaylar bulunmaktadır.
bunları hersefer buraya tekrar tekrar yazmak sadece bilgi kirliliği olduğundan yenilemiyorum

Fakat dediğim gibi alacağınız telsizin ferformansını denedikten sonra kafanıza takılır ise bir ara getirirsiniz dener ve ölçeriz ( ısınma ve güç )
hatta pil veya cihaz sorunu olup olmadığını söyleriz

çünkü çok bayi bunu bilmiyor, anlamıyor , gidermiyor ....
bu hatalar tüm telsizler için geçerlidir.
fakat ne olursa olsun HYT TC 446 gerçekten verdiğiniz paraya değen bir cihaz ( hata veya sürpriz olsada )

Hatta KIRISUN 558 de bile belli bir süre sonra bir arıza çıkıyor
ben 7 aydır kullandığım cihaz şu anda 2. tamirde mecburen bir yeni ( 0 ) aldım
yani merkezde gerektiği için en az 3 cihaz sokakta 1 cihaz gerekiyor...

Bu arada Ben CB bandında MARKOPAŞA ( 1985 istanbul Üsküdar )
kod söylememe gerek yok , yıllardır eski cb ciler sesimi tanıdıkları için hemen zaten tanıyorlar
sadece yeni arkadaşlar ile tanışır iken gerekiyor ,
eskiler zaten kim olduğumu biliyorlar , yenilerde beni pek duymazlar
çünkü şu anda CB ( 26-30 ) anten dikecek yer olmadığı ve cihazı koyacak yer olmadığı için GALAXY SATURN ü satıyorum

Merkez de yeteri kadar kalabalık var zaten.

Gerektiğinde yardımcı olabilirim zannediyorum.
görüşmek üzere

A.Tevfik Atabey

İstanbul Telsiz Merkezi

evet dediklerinize aynen katılıyorum ancak sıfır cihaz kadar temiz çok cihaz geçti önümden ozaman akıl edemedim almayı şimdi de tırım tırım cihaz arıyorum

markopaşa tanıdık benim icinde

ama gel gelelim hyt tc446 nın okadar çok değişken fiatları varki akıl sır erdiremiyorum sıfırının sabit bir fiatını bulamadım 248 tl ile 195 tl arasında bir çok fiat aldım

KIRISUN 558 alıorum istanbulda sıfır batarya takıyorlar şarj standı vs ile birlikte saat 17:00 teslim alıcam telsizimi

sizlerden pmr konusunda yardım alarım hatta aranıza katılmakta isterim

İyi akşamlar;

şimdi gördüm mesajınızı
hayırlı olsun
yalnız alırken PİL kurusunun arkasındaki yıl ve ay koduna bakın böylece garantisi kısalmasın...

fakat HYT TC 446 alacağınızda bana söylese idiniz
kadıköy de bizim üyelerimize indirmli PMR Telsiz satışı yapan bir arkadaşımız var idi...

sorun değil hayırlı olsun
eğer üye olursanız bu konuda size kolaylıklar sağlayabileceğimiz konular ve ipuçlarını zaten görürsünüz

görüşmek üzere
A.Tevfik atabey
İstanbul Telsiz Merkezi
Türkiye PMR Telsiz kullanıcıları ve operatörleri

istanbulda' Alıntı:
İyi akşamlar;

şimdi gördüm mesajınızı
hayırlı olsun
yalnız alırken PİL kurusunun arkasındaki yıl ve ay koduna bakın böylece garantisi kısalmasın...

fakat HYT TC 446 alacağınızda bana söylese idiniz
kadıköy de bizim üyelerimize indirmli PMR Telsiz satışı yapan bir arkadaşımız var idi...

sorun değil hayırlı olsun
eğer üye olursanız bu konuda size kolaylıklar sağlayabileceğimiz konular ve ipuçlarını zaten görürsünüz

görüşmek üzere
A.Tevfik atabey
İstanbul Telsiz Merkezi
Türkiye PMR Telsiz kullanıcıları ve operatörleri

Tevfik bey öncelikle teşekür ederim bataryası vs istediğim gibi oldu mağazadan aldım 2.el çok uygun fiata verdiler 130 tl gibi bir rakama aldım cihazıımı şuan evdeki pmr aselsan cobra ile 1.10 kanalda eşleştiler akşam bir denemesinide yapıcam telsizlerin cekimmesafesini sıfır alıcak şuan icin hem durum yoktu hemde 0 al al nereye kadar ev telsiz doldu hatta sitede uye olan telsiz merakı olan arkadaşl da hatta cb midland alan 38 hedie ettim ki tek bu siteden değil başka sitelerdeki arkadaşlara fazla olan telsizleri hedie ettim

Ynt: Alınık Profesyonel Pmr Telsiz 2.el

S446 HYT, bana lazım ikinci el varsa sevinirim

11230653_10153295510746702_5950511995806902503_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri