Arama sonuçlarınız

1. c@n

VIP Dizayn ve Camper Farkı?

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? problem yok atabilirsiniz mod larım ö.m dan biz yiyenbilire devam edicez . . .

2. c@n

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera için yağ önerileri.. bence 75/90 kullanmak en mantıklısı bunu deneyimlerim ile söylüyorum daha rahat bir vites geçişleri olucak shell spirax 75-90 asx visko vizite sınıfıda yanlış hatırlamıyorsam SAE J 306 olması lazım
  3. c@n

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) kısmet olursa ben ve co-pilotum akif ile gelicem 1. Ünal Çelik (ulusotomotiv) 2. Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3. Can Uzunefe (c@n) + co-pilotum Akif Sanal olarak gelicekler 1 Ufuk Ozkan

4. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? evet her yaz oradayım (hafta sonları) bu yıl yaza beklerim zenginlik konusuna katılıyorum bu sene çok umutluyum kayısı ağacım yıkılacak kayısıdan kayısı yemeye beklerim 2 yılda bir ağac yaklışık 400 kg civarı nerdeyse kücük bir şeftali buyuklüğünde kayısı...
  5. c@n

2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu istediğiniz herhangi bir marka teyp alabilirsiniz ve teyp cercevesi (phonocar) vasıtası ile takabilirsiniz cercevesi aktepe sound tarafından temin edebilirsiniz kargo ile bulunduğunuz şehire kargolarlar.Her marka oto teyibi takabilirsiniz double din de...

6. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? benim annem edirneli ve benim aile komple öğretmen (dede ,ananem,babam,dayı,yenge vs vs) neyse dedemler tüm öğretmen arkadaşları ile birleşmiş tekirdağ kumbağda kocaman bir arsa alıp evler yapmışlar 1954 de zamanın şartları ile annemi bir çok insan kumbağlı...

7. c@n

Ynt: Frontera için yağ önerileri.. arka diff 6 litre civarı aldı yavru 2.5 litre şanzıman 4 litre motor yağı filtre dahil 6.2 lt ön diff 5 litre motor yağıda shell helix 15/40 tavsie ederim her 8.000 kmde bir değiştir istanbul da bu şartlarda gm orj yağ üretici olarak shell turcas...
  8. c@n

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım sen çiz çiz ben bir ara denerim olursa sana haber veririm port bagaj oldu mesela buda olursa söylerim sana sende yap diye
  9. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? ilk öncelikle (patron) haklı Annenizin ellerinden öpüyorum. Sizin gibi bir evladı olduğu icinde Çok şanslı , ama sizde haklısınınız iyiki ayrılmışınız işten Buyuk patronun yanından trakyada hayrabolu yolu üzerine tahmin edilemicek güzllikte minik çiftlik...

10. c@n

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... önden dikkatli bakınca far ve sinyaller peugeot j9 gibi geldi bir an vinç in yeri cidden kötü arkası batarsa problem yokta arac önden batarsa ilk önce çukur açıp vince ulaşmak gerekicek birde vinç elektirik yerine umarım şanzımanda ptu çıkışlıdır ve 4 low...

11. c@n

KAMPANYA: CB Telsizi olmayan ev kalmasın...

Ynt: KAMPANYA: CB Telsizi olmayan ev kalmasın... evet kampanyası devam ediyor ö.m yolu ile iletişime gecerseniz size hemen yardımcı olacaktır bende alan 78 kullanıcısıyım kurtuluş kuyulubağ sok ile bağcılar parseller aracı konuşuyorum aracımla
  12. c@n

Ynt: Frontera için yağ önerileri.. rumelian hemen ufak bir dipnot yapmak isterim subap fincanları porselen olduğu icin ses yapmasını istemiyorsanız yaz kış 15/40 yağ kullanmanızı tavsie ederim vites kutusunda ise 5/30 öneririm 10/40 geç ısındığı icin şanzımanda dolaşım yavaş olduğu...

13. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? mesleğinizde başarılarınızın devamını dilerim. Bende endüstüriel elektronik öğretmeni , elektronik bölümü usta öğreticiyim ve aynı zamanda otomotiv üzerine çalışan bir basın yayın kuruluşunda servis ve bakım ile ilgili soru ve sorunlara cevap veren bir köşe...
  14. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? birşey daha söylemek istiyorum avatar resimindeki aracımı bursa inegölden aldım aracın yağı vs yeni değişmişti yağ kartında 10/40 yazıordu ama aracımda dinlediğim zaman muazzam bir şekilde fincan sesi vardı (sübap fincanın sesi) Frontera aracımın yağ...
  15. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? YENİ NESİL İCİN AŞAĞIDAKİLER GECERLİ bu arada castrol 0-30 dan bahsediyim yukarda da herhangi bir 0-30 baz almıştım . ama castrolle örneklendiriyim adge serisi yağlar tamamen yeni nesil araçlar icin uretilmiştir. Castrol Edge 0W-30, Mercedes-Benz, General...

16. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? Sizin icin bişey demiyorum uzun yol yapan araclarda km doğru işler ancak istanbul trafiğinde rölantide aracınız yağtığınız km e kadar daha çalışır 25 km yol yaptı iseniz aracınızın motoru 40 km yapmış kadar çalışır biz buyuk bir yetkili servis sahibiydik...
  17. c@n

Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı? ben bir dipnot belirtmek isterim 15.000 km gidebilen yağ kesinlikle yoktur heleki turkiye şartlarında değil 10.000 km 8.000 km de bir değiştirmek aracın ömrünü uzatacaktır turbo dizel tüm araçlarda tavsiem 15.000 km bakımı türkiye şartlarına uygun bakım...
  18. c@n

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3" aracınızın uzerinde şuan asfat lastiği varsa H/T serisi çayır çimen ve hafif bir çamurda bile iş görmez ancak A/T serisi bir lstik varsa sarp arazi ve çamurda bir süre iş görücektir M/T takarsanız kayalık alan dan tutunda macun kıvamındaki çamura kadar...

19. c@n

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bu aralar sadece arabama lpg ve tavan bagajında eksik kalan baltayı alabildim
  20. c@n

Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) abi sözüm söz bir dahaki sefere oradayım sinüzit e yenik düştüm ve gelemedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri