VIP Dizayn ve Camper Farkı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hasan_Yazıcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,209
Ynt: VIP Dizayn ve Camper Farkı?

can bey bana kurşun atsanız bu kadar etkili olmazdı.hayraboluda çok harika altı yılım geçti neden illede trakya diyorum sanıyorsunuz.insanları güzel(siz güzel bakarsanız güzel görürsünüz o ayrı mesele)tabiatı harika istanbula yakın sosyal ilişkiler güçlü yardımlaşma çok aynı sofrada oturulur ama kimse kimseyi hiçbişey için zorlamaz rakı ağza içilir başka yere değil(ben içmiyorum ama sohbeti güzel oluyor meretin)daha sayamayacağım bir sürü özelliği var.benim yerleşmeyi istediğim yer tekirdağ ama merkezden ziyade ışıklar mermer yeniköy uçmakdere köyleri olabilir sizde gidip gördüyseniz eğer aşık olmamak elde değil.saygılarımla(zaten ışıklar ile ilgili özel bir çalışmam var olursa eğer tüm gezenbilir tekirdağlı olacak)

Etiketler

bahcivankurt' Alıntı:
can bey bana kurşun atsanız bu kadar etkili olmazdı.hayraboluda çok harika altı yılım geçti neden illede trakya diyorum sanıyorsunuz.insanları güzel(siz güzel bakarsanız güzel görürsünüz o ayrı mesele)tabiatı harika istanbula yakın sosyal ilişkiler güçlü yardımlaşma çok aynı sofrada oturulur ama kimse kimseyi hiçbişey için zorlamaz rakı ağza içilir başka yere değil(ben içmiyorum ama sohbeti güzel oluyor meretin)daha sayamayacağım bir sürü özelliği var.benim yerleşmeyi istediğim yer tekirdağ ama merkezden ziyade ışıklar mermer yeniköy uçmakdere köyleri olabilir sizde gidip gördüyseniz eğer aşık olmamak elde değil.saygılarımla(zaten ışıklar ile ilgili özel bir çalışmam var olursa eğer tüm gezenbilir tekirdağlı olacak)

benim annem edirneli ve benim aile komple öğretmen (dede ,ananem,babam,dayı,yenge vs vs) neyse dedemler tüm öğretmen arkadaşları ile birleşmiş tekirdağ kumbağda kocaman bir arsa alıp evler yapmışlar 1954 de zamanın şartları ile annemi bir çok insan kumbağlı diye bilir zaten (çocukluğu geçmiş) ben tekirdağın her tepesini her karpuzcusunu herkezi tanırım benim tanımadıklarım bile beni tanırlar ( Naip köyü,ışıklar,uçmak dere,yeniköy,barabaros,altınova,topağaç vs vs) trakya emekli memleketi bencede herşeyin doğalı orada şuan dedelerden kalma yerde 8 evler adı ile kurulmuş bir sitedeyiz her yaz tatili günlerinde tekirdağda oluyorum

çok zenginsiniz can bey çok.böyle güzelliklere sahip olmak herkese nasip olmaz.oraları bende karış karış bilirim ama orda beni kimse bilmez ;D sonuçta yabancıyız ya.neyse eğer nasip olursa sizinle tanışmayı ve bir çayınızı içmeyi arzu ederim.saygılarımla(zenginlik derken maddiyatı kastetmedim o güzelliklerin zenginliğinden bahsettim yanlış anlaşılmasın lütfen)

bahcivankurt' Alıntı:
çok zenginsiniz can bey çok.böyle güzelliklere sahip olmak herkese nasip olmaz.oraları bende karış karış bilirim ama orda beni kimse bilmez ;D sonuçta yabancıyız ya.neyse eğer nasip olursa sizinle tanışmayı ve bir çayınızı içmeyi arzu ederim.saygılarımla(zenginlik derken maddiyatı kastetmedim o güzelliklerin zenginliğinden bahsettim yanlış anlaşılmasın lütfen)

evet her yaz oradayım (hafta sonları) bu yıl yaza beklerim zenginlik konusuna katılıyorum bu sene çok umutluyum kayısı ağacım yıkılacak kayısıdan kayısı yemeye beklerim 2 yılda bir ağac yaklışık 400 kg civarı nerdeyse kücük bir şeftali buyuklüğünde kayısı yapıyor (millet ağaca dalmasın die altında köpeğimin kulubesi var 1 tane alıyım derken 30 tanesi yere dökülüyor) Denize girmek icin bile 20 adım atmak yeterli oluyor bu konuda da zenginiz çay içmeye değilde tekirdağ köftesi yemeğe beklerim, kayısı zenginiyizde birde maddiatta zenginlik görsek iyi olacak

25 haneye dağatıyorum bu arada kayısıyı hane başı 15 kilo falan düşüyor yani butun site yiyerek bitiremiyor marmelat vs recel komposto yapıyor

aman yarabbim konu ne hale geldi konu sahibinden ve forum adminlerinden Özür diliyorum

t5 vip den karavan olurmu ile açılan konu komposto ya gitti forum yine adminlerin dediği gibi yiyenbilir oldu vallaha

yiyenbilir olması için bekleyip görmek gerek ama şunu unutmayın çantaya girmeden ürünüm var dememek gerekli.bende bu yaz sizin kurduğunuz hayali kurdum ama tam çi,çekteyken doluya yakalandı ağaçlarım ve okadar üzüldüm ki sanki kolum kanadım kırıldı.birkaç tanecik kayısı birkaç tanecik de erik alabildim :'( bu yıl ümitliyim ama.kirazlarım harikaydı ama ;Delmalarda öyle ;Diğerlerini saymayayım sonra banada kızar moderatör arkadaşlarımız.can bey size özelden mesaj atsam cevaplarmısınız

bahcivankurt' Alıntı:
yiyenbilir olması için bekleyip görmek gerek ama şunu unutmayın çantaya girmeden ürünüm var dememek gerekli.bende bu yaz sizin kurduğunuz hayali kurdum ama tam çi,çekteyken doluya yakalandı ağaçlarım ve okadar üzüldüm ki sanki kolum kanadım kırıldı.birkaç tanecik kayısı birkaç tanecik de erik alabildim :'( bu yıl ümitliyim ama.kirazlarım harikaydı ama ;Delmalarda öyle ;Diğerlerini saymayayım sonra banada kızar moderatör arkadaşlarımız.can bey size özelden mesaj atsam cevaplarmısınız

problem yok atabilirsiniz mod larım ö.m dan biz yiyenbilire devam edicez . . .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri