Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,840
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

bir batanbilir grubu daha

IMG_4758.jpg

IMG_4758.jpg

IMG_4762.jpg

Etiketler

Ve mutlu son Çiftealanda köykahvesinde çay,kahve ve dostlarla güzel muhabetle günü bitirdik.

herkeze tekrar çok teşekkürler

selamlar

Murat & Uğur

IMG_4766.jpg

c@n' Alıntı:
çok hastalandım gelemedim ama aklım sizde idi güzel bir organizasyon olmuş ellerinize sağlık

tr de gördüğüm en garip batma şeklinide damast murat ın sayesinde gördüm helal olsun abi opel frontera sahibi dediğin marjinal batar bize yakışır böylee batmak

Can geçmiş olsun seni bekeldim,ama gelmedin telefonun olsaydı arayacaktım.
Çamura fena kafa attim ;D süper bir gezi idi.

Arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Ayrıca ekip lojistik bakımından tam donanımlı idi.Bu grupta nöbetçi sucuk var.Herkese duyurulur. :smiley: Depo müdürü Olcayto. Birde ilaç servisi bile var.Ayrıca ayakkabılarım çamur oldu.Tabiki benim CO evde boyayıda yaptı. Sevgiler,saygılar

olcaytogezer' Alıntı:
bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....

0lcayto bey çok güzel olmuş, tebrikler
Bizde (Hasanuyg) Hasan kardeşimle 2 araç olarak Bozhane Kılıçlı taraflarında oldukça zorlu yeni etaplar keşfettik
Yalnız bu mesajda kafama takılan birşey var, Bentler'den Şile sahile devam ettiğinizi belirtmişsiniz
Ancak ben fotolardan gördüğüm kadarıyla Kısırkaya sahiline benzettim, doğrumudur

Ayrıca Derya'ya çok teşekkür ederim.Çamura manda gibi oturmuştum hemen gelip beni çekip kurtardı.Araç çok güzel Derya

ufuk28' Alıntı:
olcaytogezer' Alıntı:
bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....

Bizde (Hasanuyg) Hasan kardeşimle 2 araç olarak Bozhane Kılıçlı taraflarında oldukça zorlu yeni etaplar keşfettik
Yalnız bu mesajda kafama takılan birşey var, Bentler'den Şile sahile devam ettiğinizi belirtmişsiniz
Ancak ben fotolardan gördüğüm kadarıyla Kısırkaya sahiline benzettim, doğrumudur
Ufuk abi senin dediğin gibi Kısırkaya sahili, Olcayto abi dalmış gidiyor.. :D

ufuk28' Alıntı:
olcaytogezer' Alıntı:

Doğrudur Ufuk bey, Anadolu yakasında oturduğumuza yorun artık...Bu taraftan bakınca her taraf Şile sahil gözüküyor...Eh...sık sık davet ederseniz ve mihmandar olursanız sayenizde oraları da öğrenirim :smiley: :smiley: :smiley:

arkadaşlar mükemmel gezi olduş kaçırılmayacak bir geziymiş ama ne yapalım bir dahaki sefere diyip avunmakla kalıyoruz :( :( :( paylasım için teşekkurler vede araçlar bütün kabiliyetlerini ortaya koymuşlar tebrikler; ellerinize sağlık

Memnuniyetle, zevkle, keyifle her zaman bekleriz, en kısa zamanda birliktede gezelim Belgrad'ı

çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik yapmışsınız, fotolar ve videolar harika, teşekkürler paylaşımlarınız için....
Olcayto Abi bu gün seni aradım ama ulaşamadım, sepeti çıkarttım meydana istersen bir ara bak, sis takılabilir gibi bence, bir de şu bostancı işini yarın müsaitsen halledelim mi? Ben sabahtan müsaitim eğer sana da uyarsa..

çok çok güzel bir gezi olmuş o kadar gezi resimlerine baktım ama bu bambaşkaydı fotografları çeken abimizin ellerine saglık :D

ufuk28' Alıntı:
Memnuniyetle, zevkle, keyifle her zaman bekleriz, en kısa zamanda birliktede gezelim Belgrad'ı
Ufuk bey davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum, hafta sonu ,19-20-21 Göynük Sünnet Gölüne gidiyoruz..Ondan sonraki hafta bir organizasyon yaparsanız memnuniyetle dahil oluruz (ben ve eşim :smiley: )

damast' Alıntı:
Can geçmiş olsun seni bekeldim,ama gelmedin telefonun olsaydı arayacaktım.
Çamura fena kafa attim ;D süper bir gezi idi.

abi sözüm söz bir dahaki sefere oradayım sinüzit e yenik düştüm ve gelemedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR