c@n' Alıntı:çok hastalandım gelemedim ama aklım sizde idi güzel bir organizasyon olmuş ellerinize sağlık
tr de gördüğüm en garip batma şeklinide damast murat ın sayesinde gördüm helal olsun abi opel frontera sahibi dediğin marjinal batar bize yakışır böylee batmak
olcaytogezer' Alıntı:bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....
0lcayto bey çok güzel olmuş, tebrikler
Bizde (Hasanuyg) Hasan kardeşimle 2 araç olarak Bozhane Kılıçlı taraflarında oldukça zorlu yeni etaplar keşfettik
Yalnız bu mesajda kafama takılan birşey var, Bentler'den Şile sahile devam ettiğinizi belirtmişsiniz
Ancak ben fotolardan gördüğüm kadarıyla Kısırkaya sahiline benzettim, doğrumudur
ufuk28' Alıntı:Ufuk abi senin dediğin gibi Kısırkaya sahili, Olcayto abi dalmış gidiyor..olcaytogezer' Alıntı:bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....
Bizde (Hasanuyg) Hasan kardeşimle 2 araç olarak Bozhane Kılıçlı taraflarında oldukça zorlu yeni etaplar keşfettik
Yalnız bu mesajda kafama takılan birşey var, Bentler'den Şile sahile devam ettiğinizi belirtmişsiniz
Ancak ben fotolardan gördüğüm kadarıyla Kısırkaya sahiline benzettim, doğrumudur![]()
ufuk28' Alıntı:olcaytogezer' Alıntı:bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....
Ancak ben fotolardan gördüğüm kadarıyla Kısırkaya sahiline benzettim, doğrumudur
Doğrudur Ufuk bey, Anadolu yakasında oturduğumuza yorun artık...Bu taraftan bakınca her taraf Şile sahil gözüküyor...Eh...sık sık davet ederseniz ve mihmandar olursanız sayenizde oraları da öğrenirim![]()
![]()
![]()
Ufuk bey davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum, hafta sonu ,19-20-21 Göynük Sünnet Gölüne gidiyoruz..Ondan sonraki hafta bir organizasyon yaparsanız memnuniyetle dahil oluruz (ben ve eşimufuk28' Alıntı:Memnuniyetle, zevkle, keyifle her zaman bekleriz, en kısa zamanda birliktede gezelim Belgrad'ı
damast' Alıntı:Can geçmiş olsun seni bekeldim,ama gelmedin telefonun olsaydı arayacaktım.
Çamura fena kafa attim ;D süper bir gezi idi.