Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,843
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

Resim007-7.jpg Resim017-7.jpg Resim019-9.jpg

Etiketler

Paylaşımlar için teşekkürler, çok güzel bir gezi olmuş. gelemediğim için üzgünüm plajdaki dört ayaklı sevgili dostumuzun bir gözü mavimiydi? birkaç kareye girmiş ama gözleri görünmüyor. adamın öyle bir toyotası olunca mokasen,gömlekle değil smokinle bile gider anlamlı günde off-road'a ahmet,hasan beni aramadınız alacağınız olsun şaka şaka (yine rusya muhabbeti çıktı başıma bela) bir dahaki geziye geliyorum inşallah ;)

haldun abi senide hep andık gezide ,kulakların cınlamıştır. 4 ayaklı arkadaş bizi hiç yanlız bırakmadı bizle beraber idi onunda resmini koyayım bari of4.jpg

sokrat gandiya' Alıntı:
Olcayto kardeşim mesaja eklemeyi unuttum çok güzel fotolar ellerine sağlık
Haldun bey, teşekkür ederim...gözlerimiz sizi aradı..hatta biryerlerden çıkıp gelirsiniz diye yedekte 3 yıldız bile vardı... :smiley:

Oldukça keyifli,çamurlu ve muhabbetli bir gezi oldu.Katılamayanlar çok şey kaçırdı.Herkese teşekkürler. :smiley: Tek yiyenbilir kareleri bende herhalde, akşama yüklerim onları da.. :smiley:

fotoroman gibi olmuş,elerinize sağlık olcayto bey.izlerken gezi kadar keyif aldım desem yeridir.herkesin güzergahı beğenip memnun kalmasına çok sevindim.

defenderın videosunu sürekli seyrediyorum, sonra bidaha seyrediyorm. su geçişini harika yakalamışsın hasancım. çok teşekkürler.

deryaderin' Alıntı:
fotoroman gibi olmuş,elerinize sağlık olcayto bey.izlerken gezi kadar keyif aldım desem yeridir.herkesin güzergahı beğenip memnun kalmasına çok sevindim.
beğenmenize sevindim, bizi siz böyle güzel yerlere götürdünüz, resimlerin iyi çıkması ondandır.... :smiley:

deryaderin' Alıntı:
defenderın videosunu sürekli seyrediyorum, sonra bidaha seyrediyorm. su geçişini harika yakalamışsın hasancım. çok teşekkürler.
evet, bir teşekkürde videolar için Hasan Bey'e...su geçişlerinin resimleri yok diye üzülüyordum, Hasan'ın resim çektiğini görmüştüm, meğer videomuş....

derya bey ,biz teşekkür ederiz,çok video çektigimi sanıyordum, fakat makinayı yanlış ayarlamam dan dolayı çekmemişim, elimde olanlar bunlardı,bizde sizinle gezmekten, tecrübe ve keyif aldık ..emekleriniz için bizde teşekkür ederiz..

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle herkeze çok teşekür ederim,süper bir gezi idi.
Beni kurtaran Derya beye çok teşekkür ederim,Tabii güzelce çamura batmama
vesile olan Adnan beye de çok teşekkür ederim.
Harika çamura kafa attim ;). Tam süper oldu çok güzel bir gezi idi en kışa zamanda tekrar buluşmak üzere .
Şimdi bende olan fotolar.

selamlar

Murat&Uğur

IMG_4644.jpg

IMG_4645.jpg

IMG_4646.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.