Arama sonuçlarınız

1. c@n

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. Yaş ve istanbul trafiğinde çalışmış ve hararet görmüş (dur kalk) araçlarımızda bulunan porselen subap fincanları hatırına bence 15/40 geçmelisiniz çünkü aracımızın gerçekte yağıda budur arkadaşlar bunu unutmayın uzun ömürlü motor için 10.000 km bir değil 7...

2. c@n

Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri

Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri yeşilköy murat cankat sok cankat apt . eski itfaiye karşısı veya rum okulu karşısı diyede gecer saygılar İsmail Can UZUNEFE
  3. c@n

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. inşallah açıklayıcı olmuştur aklınıza takılan bir soru olursa konu üzerinden veya ö.m yolu ile sorun 1 2 gun icinde hemen cvp larım sorunuzu

4. c@n

800cc 4x4 Olur mu?

Ynt: 800cc 4x4 Olur mu? bu makina muazzam bir makina bulgaristanda benzeri bir buggy test ettim 900 cc likti inanılmaz keyifli ve ön arka havalı diff klidi olan aracın yanından korna çalarak gecip gideceğine eminim eski bir mxu 500 atv kullanıcısı olarak atv nin neler yapabildiğini bildiğim...
  5. c@n

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? kanka bu sefer gec kaldım yardım edemedim sana idare et yoğundum neyse uzun lafın kısası artık rahat rahat gezersin moruk kötü lpg yoktur eğitimsiz ve bilinçsiz montajcı vardır bunuda tekrar burdan söyliyim

6. c@n

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir Abicim Başınız saolsun Allah kabir rahatlığı versin sizlerede sabır diliyorum cem abicim

7. c@n

Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010) bu kadar resim yetmez 16 araç ile gidilen gezide 35 kişi varsa enaz bu gelenlerin %30 unda daha fotoraf varıdır hadi paylaşın güzel bir gezi olmuş belliki meraklandırmayın bizi
  8. c@n

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı yanlış bir davranış ancak ruzgar aşırı sert esiyor ve zemin kaygan olmasından şeritte durması zorlaşıcağı icin uzun yollarda duraksamanın olmicağı yollarda yapılabilicek bir hareket ancak buradaki arkadaş e5 i e6 ile karıştırmış olmalı
  9. c@n

santa fe şehircimi arazicimi

Ynt: santa fe şehircimi arazicimi daha önce chery tiggo yu sormuştunuz ya chery iyimidir die sormuştunuz chery den cok cok daha fazla arazi kabiliyetine sahiptir tepeciklerden atlama filan yapabilir ancak sıkı bir off road aracı olamaz pikniğe gider göl kıyısına karda biraz rahat araç...

10. c@n

Satılık Midland Telsiz

Ynt: Satılık Midland Telsiz temiz ve güzel bir telsiz ben hergün görüyorum temiz olduğunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile

11. c@n

CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!

Ynt: CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım! ben araç telsizi mobil istasyon sevdiğim icin tabiki tercihim alan 78 oldu ve alan 42 yede sahiptim kaybedince alan 78 aldım iyikide almışım diyebilirim size kısaca
  12. c@n

Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) çok güzel bir gezi olmuş emeği gecen herkezin ellerine sağlık cidden çok eğlenceli idi resimlere bile bakmak bu köpeği çok seviyorum evimde 1 köpeğim var apartman dairesinde oturmasam 2 ci köpek olarak bu şekeri sahiplenirdim hem benim...

13. c@n

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. f serileri ile haşır neşir olabilimek icin hava limanında çalışmak gerek her kasa f e binebiliyorsun
  14. c@n

Bin Liraya Karavan Keyfi :)

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :) Helal olsun maddiyat yetersiz iken bile çözüm yolunu bulmuş bence güzel olmuş güle güle kullansın
  15. c@n

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi kirli benzinler canına okuyor tek problem bu onun haricinde çok nadiren de olsa ateşleme modülü arızalanabilir başkada bişey olmaz korkmayın motorunuz doğru bir seçim ancak ön tarafta bulunan vinç i çok zorlamayınız

16. c@n

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni bu bahsetiğiniz cihaz esasında eski sistem dediğimiz am bandında çalışan 4 watt çıkış yapan bir telsiz Türkiyede cb cilerin %89 u FM bandından 5 watt ile çıkış yapan cihazlar kullanıyorlar alan 78 le çok çok...
  17. c@n

Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) 6-7 mart ve 13-14 mart ta istanbulda yokum arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler şimdiden
  18. c@n

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. Evet arkadaşlar kısa bir araştırmadan sonra 2.5 dizel motorlu l200 araclar icin K&N de kutu ici filtre bulunmakta Türkiye mümesili olan Birlas tarafından getirilmekte yurt dışı stok koduda 33-2951 olarak geçiyor birlas a sipariş verirseniz bu kod ile...

19. c@n

Mevlit Kandili

Ynt: Mevlüt Kandili Tüm İslam aleminin Kandili mübarek olsun arkadaşlar..
  20. c@n

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kıymetli nadide parçalardandır vti lar . 1.4 is bahsettiğiniz aractanda vardı oda iyiydi ama bizim sedan coupe de camlar kollu klima yok coupe olmasının tek dez avantajı buda olsa trde tek olmak ayrı keyif

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri