Bin Liraya Karavan Keyfi :)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,543

orsaalabanda

Zirve
Mesajlar
3,490
Tepkime Puanı
71
http://sabah.com.tr/Ekonomi/2010/02/20/bin_liraya_karavan_keyfi

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=32136
 

Etiketler
Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Helal olsun maddiyat yetersiz iken bile çözüm yolunu bulmuş bence güzel olmuş güle güle kullansın
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Tebrikler Cem Bey çalışmalar basına yansımış medyatik olmuşsunuz :D
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Cem, ünlü oldun artık... :smiley: Şaka bir yana, ulusal basında yer alan bu türden haberler, teşvik edici ve yüreklendirici olmakta...

Cavid Sezen
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Cem imzalı fotoğrafını alabilirmiyim ;D,
güzel haber olmuş tebrikler, devamını dilerim
 



Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Tüm çabamız bu kültürün tanıtılması yaygınlaştırılması için. Röportajda ağırlıklı olarak sorunlarımıza değinmiştim ama sonuçta haber formatına müdahale edemiyoruz. Haber formatı büyük ölçüde editörler tarafından belirleniyor. Şimdilik bu bile iyi bir gelişme. Belki birilerinin kafasında fikirler oluşturmuştur.
Eğer İzliyorlarsa haberi yapan AA muhabiri Duygu hanım'a ve bu fırsatı sağlayan Vehbi arkadaşıma da buradan teşekkürlerimi sunarım.
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Güzel haber olmuş Cem,zincirleri kırma şanslarının insanlara gösterilmesi için bu haberlerin büyük değeri var umarım herkese ulaşır..
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Bu haberler gerçekten sevindirici. Karavan kültürünün tanıtılması ülkemiz turizmi için de büyük kazanç olacaktır. Medyanın bu konuya mesafeli duruşu büyük eksiklik. Bir süre önce, TV'de yayınlanan bir otomobil-motor sporları programının görüş istekler bölümüne, programlarında motorkaravan ve çekme karavanlara yer vermeyi düşünüp düşünmediklerini öğrenmek için kısa bir yazı yazmıştım. Gelen cevapta, karavancılığın, maceracı ruha sahip az sayıda insana hitab ettiği, bu yüzden ülkemizde karavancılığa pek talep olmadığı, bunun insanımıza yabancı bir konu olduğu, dolayısıyla programın zaten kısıtlı süresi içinde karavanlara yer vermeyi düşünmediklerini üzülerek belirtiyorlardı. Ama umarım yakın zamanda televizyonlarda da karavancılıkla ilgili programlar görürüz.
 

Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Her yapılan iyi,güzel ve fikre,gelişmeye açık olan emeğin,estetiğin muhakkak bir gün gözardı edilmeden ortaya çıkacağı gerçeğini Cem beyin takdire şayan bu çalışmasını bizler gibi yazılı basında farketti.Sıra görsel medyada.Cem bey gibi kendisininde munsubu olduğu Yusuf kardeşimizin emeklerinin genele sunulmasını arzu ederiz.Teşekkürler emeğini esirgemyen tüm arkadaşlara.
 




Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

Aslında karavan ve gezi kültürü için, insanların mutlaka süper bir karavana ihtiyaçları yok.

Bu araçta bu bakımdan güzel bir örnek olmuş :D..............................Ülkemizde çok sayıda ticari araç sahibi insanlar var. Umarım gelişmeler devam eder.

Ayrıca forumda yer alan gezi fotoğraf ve notlarından çok çok azı bile basında yer alsa.........Ne güzel olurdu.
 



Ynt: Bin Liraya Karavan Keyfi :smiley:

cem bey merhaba ; biraz öhce kampçılara açık davet konusuna yazmıştım.tesadüfen bu konuyu açtım.benim minibüsüme düşündüğümün farklı bir versiyonu ben çadırı aracın dıışına doğru taşacak şekilde tasarlamıştım böylece daha fazla alan kazanacaktım.sizinkide çok güzel bir tasarim olmuş test için buralara bekleriz efendim :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Mesajlar
1,524,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR



Geri
Üst