CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEMALKOMAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,588

KEMALKOMAN

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Web
www.gezginayaklar.com
Arkadaşlar konu ile ilgili tüm yazılanları okudum. Şimdi alan78 , alan 48 multi , alan 48 excel multi ve [b]alan 42(el-araç)[/b] arasında tercih yapmam gerek. Daha önce hiç telsiz kullanmadım. Konu ile ilgili öncesine dayanan hiç bir fikrim yok. Sadece bu forumda yazılanları okudum ama, sanırım hak vereceksiniz yazılanlara genel olarak bakıldığında karar vermek zor. Şimdi ben bu konuda yetkinim diyen arkadaşlardan birisi (bu istanbul telsiz mrk.den olmazsa iyi olur) kardeşiml git şu telsizi al. Bu saydıkların içerisinden de şu modeli kesinlikle alma çünkü; derse çok sevinirim. Daha sonra sen bana şunu demiştinde yanlış söylemişsin gibi bir dönüşü olmayacak.
Sevgiler saygılar...

Etiketler
Ynt: alan 42 CB

alan 48 multi ve alan 48 excel arasında.
excel i,tercih ederdim.
üstünde SVR metre var .ölçüm için araya SVR metre takıp sökme derdinden kurtarıyor.

Alan 42 başarılı bir cihaz ,
Her ne kadar ,araç telsizini tutmaz dense de,
bendeki Midland 1001 ve dakota kombinasyonunun,
yanında, alan 42 ve ML-145 aynı güçte çıkış yapıyorlar.
Hoperlörü bazen yetersiz gelebiliyor,telsizi her dakika ele almak sıkabiliyor.
ama çözümleri var ,harici hoperlör ve mayk takılıyor,
tek can sıkıcı noktası araç içinde kablo karmaşası.
iyi noktası mobil olması ,50 cm lik extra anteniyle baya başarılı.

Ynt: CB Telsiz Seçimim Konusunda Yardım!

yazargezeryolçizer' Alıntı:
alan 48 multi ve alan 48 excel arasında.
excel i,tercih ederdim.
üstünde SVR metre var .ölçüm için araya SVR metre takıp sökme derdinden kurtarıyor.

Alan 42 başarılı bir cihaz ,
Her ne kadar ,araç telsizini tutmaz dense de,
bendeki Midland 1001 ve dakota kombinasyonunun,
yanında, alan 42 ve ML-145 aynı güçte çıkış yapıyorlar.
Hoperlörü bazen yetersiz gelebiliyor,telsizi her dakika ele almak sıkabiliyor.
ama çözümleri var ,harici hoperlör ve mayk takılıyor,
tek can sıkıcı noktası araç içinde kablo karmaşası.
iyi noktası mobil olması ,50 cm lik extra anteniyle baya başarılı.

İlginize ve bilginize teşekkür ediyorum. Benim gönlümde alan 42 biraz ağır bastı ama son anda ne derim bilinmez.

slm arkadaşım bana sorarsan bu cihazların hepsi aynı işi görür 4 wat çıkış gücü am fm özelli var hepsinde 48 güzel cıhaz araç içinde iyi şimdi ben sana başka markalarda söylerim daha iyi cihazlarda var çıkışı yuksek her turlu özelli var kafanı karıştırmak istemıyorum 48 al 5/8 bırde mobil anten al işi bilene baglat swr ayarınıda yaptır güle güle kullan derım iyi günler telsizle ilgili bilmek istediklerini bana yaz

ben araç telsizi mobil istasyon sevdiğim icin tabiki tercihim alan 78 oldu ve alan 42 yede sahiptim kaybedince alan 78 aldım iyikide almışım diyebilirim size kısaca

SLM GÜLE GÜLE KULLANIN TELSİZLE İLGİLİ BİR SIKINTINIZ OLURSA BANA YAZIN

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Son karar olarak Alan 42 aldım. Alan 48 ile birlikte 2 gün kullanarak denedim ve aynı sonuçlara ulaşınca o kocaman şeyi taşımanın anlamsız olduğuna karar verdim. Şu anda alan 42 yi çok başarılı buluyorum. Zaman içerisinde bir aksaklığını görürsem onu da sizlerle paylaşırım.
Bu arada ilgi ve yardımlarından dolayı Ozan ÇAĞMAN arkadaşımıza çok teşekkürler.

dostum hayırlı olsun. ben de 1 adet alan 42 multi arıyorum. ikinci elden yana tercihim. etrafında elinde olup kullanmayan arkadaşların felan varsa söylersin. teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri