Arama sonuçlarınız

1. c@n

G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

Ynt: G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak! ohhh geçmiş olsun allah daha buyuk bir sorunla karşılaştırmasın tum 4x4 severleri artık depoyu da fulle geceleri rahat rahat uyusun zj niz karnı tok sırtı pek olsun

2. c@n

Ortak Telsiz Kanalı Önerisi

Ynt: Ortak Telsiz Kanalı Önerisi bu söylediğin telsiz amatör telsizcilik belgesi ister + ruhsatnamesi ve devir işlemleri yapılması gerekir. bu konuda frekans istenen cihazlar hepsi cb ve pmr yani hiç bir şekilde ruhsat ve kullanıcı belgesi olmadan kullanılabilen halk bandı telsizdir. verdiğin...
  3. c@n

Ortak Telsiz Kanalı Önerisi

Ynt: Ortak Telsiz Kanalı Önerisi telsiz kanalları aracların uzerinde bulunan ekipmanların herkez faal kullanabilecek bir secimde karar kılıyoruz mesela 8 araçta cb am-fm telsiz var 3 araçta sadece am cb telsiz var ozaman herkez am bandında 5 ci kanalda oluyor zaten pmr telsizlerde 11 ve 5...

4. c@n

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu daha önceki sayfalarda hep yazıyordunuz yaa mahrumiyet bölgesindeyiz die şimdi daha iyi anlıyorum sizi hala bitiremediniz şu guzelliği bitsede bizde artık bir astarlı halini görsek sonra birde komple toplanmış halini cici cici boyansa turuncu renk...
  5. c@n

Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık

Ynt: Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık hayali bile güzel ama ben ilk defa istediğim gibi kıymetini bilebilecek bir insana sattım eski aracımı iş icin arabistana gitme durumum vardı ama bazı problemlerden dolayı oo firma ile ilişiğimi kestim ama aracımıda satmış oldum alan gule gule kullansın...

6. c@n

Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural babaanne de kaldı memo hemde ateşleme arızası da olduğu icin çalışmıyordu ve altı komple oturmuştu aracın 4x4 massey ferguson bile ilk seferde çekemedi 2 saat uğraştı

7. c@n

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni anteni tavana monte edip cihazınızıda yolcu koltuğunda diz hizzasına sabitler iseniz hiç bir problem yaşamazsınız araç telsizinde işinizi görücek olan alan 78 cihazını tavsie ederim diğer cihaz olan alan 42 de...
  8. c@n

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi sakarya ünv endüstüriyel elektronik son sınıf terk
  9. c@n

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon hadi bakalım en kısa zamanda biterde inşallah merakımız azalır bizimde

10. c@n

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model artık genlerindeki asil off road çizgisine bürünen bu güzelliği çamurlu görmek hakkımız diye umut ediyorum

11. c@n

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 1997 model gs ler resmi araç çıkması 10 adet aldı arkadaşım ve hepsi 87.000 , 93,000 156,000 km de olanların yanı sıra 400 binde olanları vardı komple kaporta boya ve orjinal stickerları ile genel bakımlarını yapıp çok uygun fiatla eşe dosta sattık okadar bol ve ucuz...
  12. c@n

Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural vallaha 20 bine inerse ben alırım yani güzel bir 6x6 yani en azından mehmetcan arazide kalınca onu çekmeye gelen traktörcü zengin oldu bende memoyu çekmeye gelirim 1 ayda 4 kere 200 tl den = 800 tl para yapıor asgari maaşın daha ustunde maaş vallaha hem yatarım...

13. c@n

sahibinden de gezerken bir karavan bakıyım dedim 4x4 lerden en çok nelerden karavan yapmışlar dedim işte fiatları falan derken işte karşıma ne çıktı 3 ODA 1 SALON KARAVANNN ! 6x6 URAL dan karavan ve çok güzel olmuş...
  14. c@n

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? italyan ların bir çok motorunu kullandım skipper , gilerra gibi italyanları kullandım çok memnundum ama italyan olması maliyet % 400 artırıyor malesef ki 1998 bmw 650 gs bile daha rahat yedek parca bulabilirsiniz
  15. c@n

Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010

Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010 yorumlarınız icin ben teşekür ederim

16. c@n

Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)

Ynt: Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım) teşekürler güzel yorumları okuyunca hoşuma gidiyor birde hi-jack yapabilsem 250 tl vermesem
  17. c@n

Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) şaka bir yanada ramazan cidden öyle yani port bagaj tampon snorkel aldınmı zj kasanın 15 bin tl ye aldıysan 5 bin tl masraf etmiş oluyorsun aşağı yukarı yukseltme kiti haric birde yukseltme kiti 2 bin tl de ona verdinmi 7 bin tl mal oluyor birde...
  18. c@n

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) birinci sayfada da yazdm yeri hazır ama pleksiye 150 lira civarı paralar istiyorlar hayatta vermem o paraları bir siperliğe teşekür ederim

19. c@n

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) kendim yaptığım icin herhangi bir işcilik vs ödemedim ama normalde maliyeti 80 tl profilleri tutuyor yani 3 tane x 6 metrelik ici dolu profil ben hurda profil aldım denk geldiği icin öyle aldım 1kg astar (otomobil korozyon koruyucu astar) 25 tl...
  20. c@n

İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi

Ynt: İstoç Oto ve Ticaret Merkezi yakını jeep Ustasi usta var hazırda dediğim gibi otaraflara yakın olursam olurya ikitelli vs gibi yerlerde ozaman %100 yardımcı olurum size dostum problem yok ama yakınlarda camcı var kaportacı filan varda mekanik ve motorcu yok en azından benim bildiğim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri