Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,410
Ynt: Kemerburgaz Karın Tadını Çıkarma Gezisi 24 Ocak 2010

RedlinE' Alıntı:
yok beykozdaydı ekıp oraya geldım.
benım aracın kıl tuy bakımlarını orası yapıyor. cok eskı arkadasım evden alıp eve teslım. el fren balatalarımı degıstırdım.

dedim ya zaten tertemizdi araban yaa araziye giricek yada başka işi var dedim başka yerde araziye giricekmişsin bu arada arka sinyallerin icinde xenon var değilmi

benim eski aracımla 2007 yılında fuara girdiğimde geri viteste xenon vardı one yaa diyordu millet ama ben arkamı çok güzel görüyordum eski aracım cadde tipi yarış dizaynı yapılmış 202 bg güc üreten yere 197 bg veren ford mondeo idi 34ze5120 NAMI DİYER KoCa OğLaN

mondiy.jpg

Etiketler

evet aracın gerı vıdes lambası xenon ıcerden dugmesı var. kamerayla bırlıkde acılıyor.
benım ılk aracda o zamanlar xenon yokken motorlu bır sıstem vardı tamponun altından delıcı hella cıkıyordu cakıp gerı gırıyordu. sonra cakarlar gırdı devreye ojın abd benımde gecmısım caddeden gelıyor. drag falan geçtı bıttı.

RedlinE' Alıntı:
evet aracın gerı vıdes lambası xenon ıcerden dugmesı var. kamerayla bırlıkde acılıyor.
benım ılk aracda o zamanlar xenon yokken motorlu bır sıstem vardı tamponun altından delıcı hella cıkıyordu cakıp gerı gırıyordu. sonra cakarlar gırdı devreye ojın abd benımde gecmısım caddeden gelıyor. drag falan geçtı bıttı.

yaa sorma 202 bg makinayı sattık işte onun yokluğundan kendimi dağa taşa vurdum mücait 5 adet ödülüm var 3 birincilik mahali otodrag 2005 ,2006 2008 bir forum sitesinin 2007 yılı türkiye güzellik yarışması 5.ciliği 2009 yılı Trakya 3.lüğüm var

2008 yılında

birde seat leon cupram vardı oda gırtlağa kadar doluydu 303 bg di ama 5 ay içinde yaptım ve sattım ama mondeom ayrı bir makinaydı 5 senem geçti iyi kötü

23505619814111371905611.jpg

n71905611319637762039.jpg

yorumlarınız icin ben teşekür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR