Ynt: Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık
Merhaba arkadaşlar,
Bu diyeceklerim herkes için geçerlidir.Bende malına gereken değeri veren ve özen gösterenlerden biriyim.Hani gıcık derlerya işte öyle.
Mehmet_Can arkadaş aracınızı satıyorsunuz.Belliki çok emek harcadınız temennim değer bilene gider.Eğer satınalacak kişiyle aynı yerde yaşıyosanız ve o kişiyi yeterince tanımıyorsanız yani gözünüz tutmadıysa o kişiye satmayın.Daha ucuza uzak yere satın.
İhaleden şahane bir 500sel aldım,hani ful+ful derlerya buna bişe daha eklemek lazım.Ha bu arada ben devlet memuruyum yani 657 li.Alıp toplatıp biniyor satıyorum.Arabayı bilen bir abimiz yanındaki biriyle geldi senin 500 ü buna verelim dedi.Yanındakini gözüm tutmadı nekedar uğraştımsabeni ikna etti ve arabayı verdik.Birgün arabayı gördüm insanın kendi malı satılıp aradan zaman geçsede sahibine gülümsermiş.Yanına bir gittimki aman aman ne olmuş.O arabayla yola çıkanı indirip döveceksin.Bekledim sahibi geldi beni hatırlamadı bile.Müşteri çıktım ve arabayı aldım.Araba başladı gülmeye,resmen beni tanıdı.Hemen bakıma tamire işi bitirip İzmirden birine sattım.O kötü hali beni üzmüştü.Eğer aracınızla bütünleştiyseniz ve onu bakımsız görürseniz üzülürsünüz.Alıcıyı tanımıyorsanız veya referansı yoksa uzağa göremeyecek olduğunuz bir yere satın.
Çünkü İYİBİR OTOMOBİL İYİ BİR ARKADAŞ GİBİDİR.
Sağlıkla kalın.