Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,578

Etiketler

Ynt: Beyaz Balinam Moby Dick'im satılık

Merhaba arkadaşlar,
Bu diyeceklerim herkes için geçerlidir.Bende malına gereken değeri veren ve özen gösterenlerden biriyim.Hani gıcık derlerya işte öyle.
Mehmet_Can arkadaş aracınızı satıyorsunuz.Belliki çok emek harcadınız temennim değer bilene gider.Eğer satınalacak kişiyle aynı yerde yaşıyosanız ve o kişiyi yeterince tanımıyorsanız yani gözünüz tutmadıysa o kişiye satmayın.Daha ucuza uzak yere satın.
İhaleden şahane bir 500sel aldım,hani ful+ful derlerya buna bişe daha eklemek lazım.Ha bu arada ben devlet memuruyum yani 657 li.Alıp toplatıp biniyor satıyorum.Arabayı bilen bir abimiz yanındaki biriyle geldi senin 500 ü buna verelim dedi.Yanındakini gözüm tutmadı nekedar uğraştımsabeni ikna etti ve arabayı verdik.Birgün arabayı gördüm insanın kendi malı satılıp aradan zaman geçsede sahibine gülümsermiş.Yanına bir gittimki aman aman ne olmuş.O arabayla yola çıkanı indirip döveceksin.Bekledim sahibi geldi beni hatırlamadı bile.Müşteri çıktım ve arabayı aldım.Araba başladı gülmeye,resmen beni tanıdı.Hemen bakıma tamire işi bitirip İzmirden birine sattım.O kötü hali beni üzmüştü.Eğer aracınızla bütünleştiyseniz ve onu bakımsız görürseniz üzülürsünüz.Alıcıyı tanımıyorsanız veya referansı yoksa uzağa göremeyecek olduğunuz bir yere satın.
Çünkü İYİBİR OTOMOBİL İYİ BİR ARKADAŞ GİBİDİR.
Sağlıkla kalın.

haklısın arkadaşım ama bizim millet değer bilmiyor 30 istersin 15 verirler. aynısı benim başımda da var.. bizim gibi insanlara hep yazık oluyor. yurtdışında olsak bizi birde tebrik ederler. ;)

hayali bile güzel ama ben ilk defa istediğim gibi kıymetini bilebilecek bir insana sattım eski aracımı iş icin arabistana gitme durumum vardı ama bazı problemlerden dolayı oo firma ile ilişiğimi kestim ama aracımıda satmış oldum alan gule gule kullansın iyi bir insan zaten

ses sistemi dahil 20 bine gitti kıymet bilen birine memo da inşallah kıymetini bilen ve hakkını veren birisi alır

http://www.sahibinden.com/koca_oglan_2_0_cc_mondeo_takasli_-56WQQaXQQ18109837WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR