Arama sonuçlarınız

1. Bestamibey

Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet Ben de Pendik Metro da gördüm.

2. Bestamibey

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Cevap için teşekkür ederim.
  3. Bestamibey

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mahsuru yoksa, klima kaç liraya takıldı?

4. Bestamibey

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet 189 liralık fiyatta bir yanlışlık olabilir. Sonuçta ne yazıyorsa o fiyattan vermek zorundalar. Bir de Metro da genellikle bu tip şeylerin fiyatları uygun oluyor. Geçen sene getirdikleri tuvaleti 62 liraya almıştım. Bauhaus da sarı renkli daha...
  5. Bestamibey

Bugün Metro mağazasında gördüm. Fiyatı 79 lira. Bauhaus da satılanlara göre plastiği ve kalıbı güzel. İhtiyacı olan varsa bir baksın bence.

6. Bestamibey

Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar

Ynt: Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar 9 ocak 2011 günü alttaki yazıyı yazmışım. Pınar hanım da tam bir sene sonra buna benzer bir yazı yazmış. Canım ülkemde değişen pek bir şey yok. http://bestamibey.blogspot.com/2011/01/alsverise-mi-eziyete-mi.html

7. Bestamibey

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Ruhsatınız hayırlı olsun. Mutlu geziler dilerim.
  8. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Teşekkür ederim Metin bey.
  9. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. İlginiz için teşekkür ederim Seyfettin bey. Eğer standart fitil ise ona göre bulabiliyorum. Yukarıda Tanju bey'in fotoğraflarında görülen uzantılı fitili arıyorum. Bu da orjinali veya çıkmacılarda olabilir. Bizim araçlar Türkiye'de az bulunduğundan çıkmacılarda da bulmak zor.

10. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Teşekkür ederim İsmail bey. Envanter sayımı nedeniyle cumartesi pazar kampını işyerinde yaptık :) Bu haftaya gelmesi bizim şanssızlığımız. İşlerin yoğunluğundan Maltepe buluşmalarına bile gidemiyorum. :( Teşekkür ederim Batuhan Bey.

11. Bestamibey

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Selamlar Yusuf bey Tanju bey telefonu verdi sağolsun adamları aradım. Abi arabayı getirmeden olmaz dedi kalktık Tuzla'dan İkitelli'ye gittik, elimiz boş döndük. Her camcıda bulunan fitili gösterip bunu uydururuz diyor >:(
  12. Bestamibey

Kamplar için 3 Dakikada Pişen Makarna

Ben bu ürünleri kullanıyorum. Memnunum. Uzun süreli dayanımı nedeniyle, deprem çantamın içinde de bunlardan var. http://www.unifo.com.tr/tr2/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

13. Bestamibey

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Hayırlı olsun. Demek ki araca göre fiyatlandırma değişiyor. Ben araca ilk başladığımda sordum 550 lira dediler. 2 ay sonra bitirip başvurduğumda 750 lira aldılar. T3-T4 farkı 150 lira.
  14. Bestamibey

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Neyse bulabilmişsiniz. Güle güle kullanın. Yaybek'in çıkma camı bulduğu yerde kapı fitili de bulunur mu acaba? ;)
  15. Bestamibey

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Şimdilik kalın bombeli bir fitil alıp taktım. İçeriden bakınca açık kalan üst tarafa da başka bir lastik yapıştırdım, idare ediyorum. Camı bulamazsanız, elimde cam ölçüsünde kesilmiş pleksiglass malzeme var, size...

16. Bestamibey

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Ruhsatınız hayırlı olsun. Cam için geçmiş olsun. Benim aracın da sağ arka camı kırıktı. Doğuş dahil hiç bir yerde bulamadık. Buradaki camcılar uyduralım dediler ancak bombeyi veremeyeceklerini ve ısıtma çizgilerinin...
  17. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Teşekkür ederim Tanju bey. Ben bunlara göre bir şeyler yaparım. Bu arada fotoğraflarda görülen kapı fitilini arıyorum, bilgisi olan arkadaşlar haber verirse memnun olurum.
  18. Bestamibey

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Merhaba Aracın yürüyen aksamında ve silecek, ışıklandırma kısmında sorun yoksa hiç sorun çıkmadan TÜV den geçiyor. Ben Tüv e gittiğimde içine bile doğru dürüst bakmadılar. Sızdırmazlık testi istememeleri için ocağı...

19. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Teşekkür ederim Abdullah bey
  20. Bestamibey

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Sayın Mabirsen teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri