Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,561
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Tanju geçmiş olsun, aynı olay bizim hastanede hasta servis aracının başına gelmişti. O elle ot biçen aletler etrafa çok fazla taş sıçratıyor ve tehlike oluşturuyor....
Ayrıca ruhsatın hayırlı olsun. :smiley:

Etiketler

Şimdilik kalın bombeli bir fitil alıp taktım. İçeriden bakınca açık kalan üst tarafa da başka bir lastik yapıştırdım, idare ediyorum. Camı bulamazsanız, elimde cam ölçüsünde kesilmiş pleksiglass malzeme var, size gönderebilirim. İdareten kullanırsınız. En azından açık kalmaz ve arkayı görebiliyorsunuz.

Haşmet teşekkür ederim.Senin araçta hızlı ilerliyor kolay gelsin.

tango' Alıntı:
Bazı aksaklıklardan sonra nihayet bugün itibariyle YILKI artık onaylı bir motokaravan olarak hayatının geri kalanını devam ettirecek.
Tebrikler Tanju.

Tanju ruhsatın hayırlı olsun, ufakta bir nazar değmiş ama olsun keyifler bozulmasın, selamlar :smiley:

Hocam ruhsatınız ve karavanınız hayırlı olsun tekrar..

Keşke VW Bus buluşmasına gelebilseydiniz..Tanışırdık.Bütün dostlar orada idi..

inşallah ay sonuna diyelim..

Levent teşekkürler.Nazarmı bilmem ama cam bulamıyoruz bakalım haber bekliyorum bir yer var orasıda olmazsa camsız kaldık.

İsmail abi gelmeyi çok istedim ama talihsizlik cam işi bizi durdurdu havada yağış gösterince kaldık.Taraklıda inşallah bir arada oluruz(Yine nazar deymesse tabi)

tango' Alıntı:
Levent teşekkürler.Nazarmı bilmem ama cam bulamıyoruz bakalım haber bekliyorum bir yer var orasıda olmazsa camsız kaldık.

t4'e cam bulamazsan dünyanın sonu geldi demektir ;D ;D
çıkmacılara baktınmı

İstanbul arandı yok ankarada var deniyor camcı arkadaşım ordan haber bekliyorum.

tango' Alıntı:
İstanbul arandı yok ankarada var deniyor camcı arkadaşım ordan haber bekliyorum.

standart kapının dışında onun için problem oluyor, bulunur üzülme,
bende buralardan bakayım

Evet sonunda beklenen cam geldi.KIVANC oto cama teşekkür edrim.Ve cam montajı için hemen çalışılmaya başlandı.

Arka camlar bir hayli büyüktü başlamışken cam filmi yapalım aradan çıksın dedi usta yaptık.Bugün Yusuf(yaybek) aradı sağolsun araştırmış çıkma cam için bir yer bulmuş görüştük ama gerek kalmadı yinede sağolsaın Yusuf ..

Neyse bulabilmişsiniz. Güle güle kullanın. Yaybek'in çıkma camı bulduğu yerde kapı fitili de bulunur mu acaba? ;)

Tanju hocam hayırlı olsun sorunu çözmüşsünüz şükür.

Bestamibey çıkmacı İstanbul İkitelli sanaide ama numarasını kaydetmedim Tanju hocamda olması lazım sormada yarar var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR