Arama sonuçlarınız

1. osak

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan :))) orda görüşürüz :)

2. osak

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Nejat hocam tam damardan girmişin :))))) Evet bende bende diye haykırmak istiyorum... Bende bir özet yapayım...21-22 yaşlarında 2 çocuk var onlar artıkın kendilerini idare ederler...2 sene oldu emekli olalı..kacmak kacmak istiyorum...
  3. osak

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yer : Sirkeci Feribot çıkışı Tarih : 21/10/2010 Saat : 8:30 yaklaşık Kimdir bu arkadaş acaba :))))))

4. osak

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Karavansızdım ama yine paylaşayım dedim :))) Mersin, Kızkalesi , Narlıkuyu... http://www.facebook.com/album.php?aid=228447&id=521958397&l=9c9a0178e9 (üye olmayanların da göreceği link)
  5. osak

Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

Ynt: Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box cok hoşuma gitti. dün facebookda paylaşılmıştı. gerşekten bana göre muhteşem bir tasarım...

6. osak

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? benim varmıydı pek hatırlamıyorum, ama kısmetse 29 ekimde olacak :))))

7. osak

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Tayfur hocam Puppy'i allah kurtarmış , size ve eşinizede allah sabır versin...
  8. osak

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Cenk , bilirkişi raporu üzücü ama gercek..hangi karavanın , çekme yada pikapüstü karavanın çizilmiş onaylı bir projesi var..kanımca boyle bir projeyi buraya koyacak bir üretici yoktur...inşallah yanılıyorumdur.. bizim ruhumuzda var adam sendecilik...
  9. osak

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) cem valla bende aynı duyguları yaşadım...bu kadar şey yapılırken ben nerdeymişim acaba yaw :(

10. osak

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Cenk burda anahtar kelime tip onay belgesi ve CE belgesi sanıyorum...

11. osak

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Bülent bu CD den niye bizim haberimiz yok :))))) bende isterem....
  12. osak

Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) T3 kısmetse 29 ekimde yola koyulacak :) bitti bitiyor, boyası süreci çok canımı sıktı ama, içi gerçekten istediğim gibi oldu...darısı tüm isteyenlerin başına...

13. osak

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Sevgili Bülent, Kendi adıma konuşayım (İnsel'i bilemem) AVD ile köprü oluşturmak gibi bir misyonum olmadı , benim ilklerim Anakamp ve Gezenbilirdi... AVD bir dönemdi ... Kısacası bu güzel hafta sonunda sizlerle bir Gezenbilirci olarak...
  14. osak

Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Haldun sen T4 den vazgecme :))))))
  15. osak

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Atilla ve Hakan gecmiş olsun... Gittik gidiyoruz, kayıt içi ,kayıt dışı , rakı buz derken gerçekten hoş 2 gece gecirdik.Emeği gecenlere teşşür ederiz...Sırada neresi var... fotolar ekteki linkte...

16. osak

Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? yolcudur abbas bağlasan durmaz....ufaaaaakkk ufaaaakk demir almak zamanı geldi bu limandan.... kalanlara selam olsun... yoldakilere iyi yollar olsun... yere vasıl olanlara aşkolsun :))))))
  17. osak

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? Karavanın kendi kablosundan hariç bende 50 m kablo var aklınızda olsun...Birde ısıtıcı kullanmadığımız müddetce sorun yaşamayız sanıyorum..hadi hayırlısı :))))
  18. osak

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? Elektirik konusunda kablo olarakmı yoksa güc olarakmı sıkıntı yaşanabilir...

19. osak

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? 25- Dilek ve Cem Özen / T2 26- Meral Akçınar / Çadır
  20. osak

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? gideceğimiz noktanın koordinatlarını bilen varmı ? bir arkadaşa vericemde..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri