Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,800
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Konuyu daha güzel yazacak arkadaşlar vardır ben kısaca en öenmlilerinden yola çıkarak,
En önemli;Cavid hocamın taa İzmir den buraya bizle tanışmak için gelmesi,yanında herkese zeytin yağı ve zeytin de getirmesi de çok ince bir davranıştı.
En anlamlısı;dady ailesinin 33.yıl kutlaması ve bu kutlamayı bizimle birlikte yapmayı tercih etmeleri.

En çok pasta yiyeni;İnsel, o pembeden de alayımi şu kahverengidende alayım,herhalde alzaimer oldu,bu devinim böyle gitti.Nerden biliyorum video ya çektim çünkü.

En şansızı;Haldun,ona girişte çardak altını ayarladığımız halde yok illa da ağaç altına geçeceğim dedi sonrası malum :smiley:

En romantikler;Ben ve Ayşegül Güngör ,cumartesi akşam ateş başından herkesi kaldıran yağmura, ''ne kadar güzel yağmur sesiyle uyuyacağız'' cümlelerini bir birinden habersiz ama aynı yerde,Haldunun yanında söylememiz (tabi bu anda Haldun çadırına ilave naylon kaplamaya çalışıyordu)

En sade karavan;Ahmet Oral-Yasiko nun sündüz en sade ve fonksiyonel karavandı.

En kalabalık misafir;Casavan ailesi en kalabalık gelenlerdi.

En Böceği;Yağmur Babadağ,çizmesi ve yağmurluğu ile.Umarım birisi bu kreasyonu fotoğraflamıştır.

En hareketliler;Ben ve Levent Güngör,yapılan bütün etkinliklere büyük özveri ile katılanlara ,arkalarından el salladık,hiç kalkmadığımız armut koltuklarımızdan.

En tembeli;Füsun Babadağ,Her etkinliğimizde olduğu gibi hiç yerinden kalkmadı ,hiç hareket etmedi,hep bi kenarda oturdu ve hep somurttu.Sucuklu fotoğrafta arkada hoplayıp zıplayan şahıs.

Biz bu geziyi roman gibi yaşayanlarız.Amaç doğada hoş sohbet,kuş sesleri ve huzur... amaç bu.Bunun ispatıda aşşağıda ki fotoğraflarımız.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

yanlız bu fotoğraftaki gözlerden kaçan bir gerçeği söylemek istiyorum,bu Babadağ ailesi varya,ben bir kişiyim hadi pazar günü 2 kişi oldum masa örtüm 2m ye 2 m ölçülerde,Güngör aileside aynı benim gibi, örtüleri de öğle ama bu Babadağ ailesi hem 3 kişi hem de örtüleri 50 cm-50 cm yani büyük ihtimal Füsun un baş örtüsü.Bu arkadaşlar hep bizden sonra kalkıyorlar ve hep bizim sucukları yiyorlar sonrada kendi sucuklarını,zaten sonuç fotoğrafında ki Füsun a bakarsanız anlarsınız ne demek istediği mi,ayrıca Cem in ağzı na da dikkat edin hep öyleydi zannedersiniz ki sakız çiğniyor.
Biz ne kadar bu aileden kaçmak istesekte malesef en güzel bol masalı yeri kapmışlar,kaçamadık tabi bunu da Ayşegül ün gelişme fotoğrafında ki halinden anlayabiliyorsunuz.Aslında Davinci nin İsanın son akşam yemeği tablosun da ki gibi çok yazı yazılabilir,mesela Yağmurun zavallı kızın hemen bizim yanımıza gelmesi,bizim banklara oturması...

Bunlar da caniler böyle hayvan sevgisi olmayan insanlar hiç görmedim,pişsinde yiyelim diye bekliyorlar,zavallı köpekten de dumanlar çıkıyor.Malesef biri de eşim.

[attachment=4]

giriş.jpg

gelişme.jpg

sonuç.jpg

köpek yiyiciler-caniler.jpg

eküriler.jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2]
he biz poyrazlardaydık..
[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

kaçaklar.jpg

yalnız adam.jpg

poyrazlar 1.jpg

poyrazlar2.jpg

haldundan kurtulmak için göl kenarına kaÃÂÂÂ

İlk defa bu tip organizasyona katıldık, emeği geçen herkese teşekkürler. :smiley:
Ayrıca,
İlk kez gelip de bilmediğimiz bu güzel kamp yerinde, kamp ateşinin yanından ayrılıp gelip bizi karşılayan, yer gösteren ve bilgi veren, yardımcı olan: Haldun(taiga) Bey, Cem(orsaalabanda) Bey ve Ferhat(fşirin) Bey' e teşekkürler.
Tanışma fırsatını bulduğumuz Cavid(gezmen) Bey ve Hanımı'nın değerli ikramına teşekkürler.
Yoğunluğunun arasında ''2 Ekim 2010 Poyrazlar Yol Müzikleri'' cd sini hazırlayıp bize veren (ki çok mutlu olduk ;D ) Cem(orsaalabanda) Bey' e teşekkürler.
Sempatik Şirin ailesine teşekkürler.

Atilla Abi, Kadir Bey, Haldun hocam, İnsel dostum, Ömer Abi, Gökhan Bey, geçmiş olsun dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. Atilla Abi sana da geçmiş olsun. İlhan Bey babanıza acil şifalar diliyorum.

Güzel fotoğraflar için ekleyenlere teşekkür ediyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar ben de yazılarımı yazacağım ama bir arkadaş yüzünden yazmak zorunda kaldım,Haldun Liva mızı,kamp aracından saymıyormusun ona ayıp etmedin mi şimdi.Bu ayrımcılık bu ötekileştirme de ne demek,lütfen emeğe saygı diyelim,zavallıya hecin devesinden fazla yük at,çamurun içinde 3 gün yatır taaa Bursa dan gelsin,yolda bırakmasın artık daha ne yapsın bilmiyorum.

Liva ne arkadaşım ? Sancak bayrak falan demekmiş... Bende o dediğin livadan yok... Deve meve de yok ;D

Biz aracın sahibine göre isim veririz,eskiden senin araca niva derdik niye sahibi taiga idi sonra bir baktık aracın sahibi taiga ama aracın yönlendiricisi Emel hanım(haldun a git benim araçta pantalonun değiştir dedim,30 saniye sonra geri döndü değiştirmeme gerek yokmuş dedi hanım ;D ) e durum böyle olunca bizde kibarlık olsun diye Liva dedik .

Bu arada rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum,kusura bakmayın heyecandan atlamışım.

Ayrıca kampımıza ilk defa gelen arkadaşlara ve kardeş dernek AVD li arkadaşlara da tekrar hoşgeldiniz, bizi çok mutlu ettiniz, AVD ile bu güzel birlikteliğe köprü oluşturan İnsel ve Ömer hocama ayrıca teşekkürler.

[attachment=1]

DSCF0062 (2)-1.jpg

Sevgili Bülent,
Kendi adıma konuşayım (İnsel'i bilemem) AVD ile köprü oluşturmak gibi bir misyonum olmadı , benim ilklerim Anakamp ve Gezenbilirdi... AVD bir dönemdi ...
Kısacası bu güzel hafta sonunda sizlerle bir Gezenbilirci olarak birlikteydim....
Tekrar herşey için teşekkürler...

Köprüden kastım,Mesela levent hocam (güngör)olmasa ben AVD kampına gitmezdim onun orada olacağını bilmem benim oraya gitmeme nedendir,köprü olmuştur.Artık kendimde gidebilirim benim için işi bitmiştir :D,sizi de bu anlamda köprü olarak gördüm.

2 saat gibi kısa bir süre kaldığımız için etkinliğin tadı damağımızda kaldı. Bundan sonraki etkinliklere kadar karavan sahibi olamasakta karavan kiralama yöntemi ile oradayım. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlara ve kamp alanına geldiğimizde tanıştığımız arkadaşlara gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ederim.

poyrazlar 010.jpg

Kaçırıp göremeyenler için, fazlasını fşirin beyden bekleriz.

PA030218.jpg

Siz de bir tane gözüktü ise üzgünüm :smiley:

[attachment=2]

2 li kuşak.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Siz de bir tane gözüktü ise üzgünüm :smiley:

[attachment=2]
Bülent gökkuşağı muhteşemdi.
Çift gökkuşağının bir ucu gölün bir tarafında diğer ucu yine gölün diğer ucundaydı.
Bizim gördüğümüz bacadan çıkıyor gibi değildi. ;) ;D
Fotoğraflar yarına. :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri