Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan theta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,406

Etiketler
Ynt: Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

theta' Alıntı:
Çok ilginç ve pratik, seveceksiniz...

http://www.swissroombox.com/swissRoomBox-home.html

Cidden çok hoşmuş...
Link için teşekkürler...

http://www.yout ube.com/watch?v=3cy3gKwirLk

http://www.youtube.com/watch?v=3cy3gKwirLk

http://www.youtube.com/user/swissRoomBox

theta' Alıntı:
Çok ilginç ve pratik, seveceksiniz...

http://www.swissroombox.com/swissRoomBox-home.html

Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Türkiyeye nasıl getirtilebilir? Türkiye'de satıcısı var mı acaba?

cok hoşuma gitti. dün facebookda paylaşılmıştı. gerşekten bana göre muhteşem bir tasarım...

Geçen yıl buna benzer bir projeyi daha az teknik detayla Renault kangoo aracımda hayata geçirmiştim;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33752.0

Buradaki sıcak su lavabo ve ocak donanımı gerçekten etkileyici.

Bu tür araçlarda en büyük handikap yemek pişirme ve yeme, bulaşık gibi işler için aracın dışına taşma ve yatma pozisyonu için zahmetli bir şekilde form değiştirme zorunluluğudur. Bu durum da yağışlı havalarda kullanımı olanaksız kılıyor.

Elbette Türkiye koşullarında yanınızda böyle bir bayanla bu kadar bakir yerlere gidip kamp yapma konusuna hiç değinmiyorum bile. Aile olarak doğaya gidiyorsanız tüm ihtiyaçların aracın içinde karşılanabilmesi ve gerektiğinde anında marşa basarak demir alabilme konusu önemli.

Yine de biz mikro kamperimiz ile çok iyi gezdik ve güzel anılarımız oldu. Hakkını yememek lazım. Evde oturmaktan ya da hiç bir yere gidememekten bin kat iyidir. ;)

orsaalabanda' Alıntı:
Elbette Türkiye koşullarında yanınızda böyle bir bayanla bu kadar bakir yerlere gidip kamp yapma konusuna hiç değinmiyorum bile. Aile olarak doğaya gidiyorsanız tüm ihtiyaçların aracın içinde karşılanabilmesi ve gerektiğinde anında marşa basarak demir alabilme konusu önemli.
Maalesef bu tespitlerinizde tamamen haklısınız

Cem bey bağlantısını verdiğiniz konunun tamamını okudum.
Konuyu daha önce görmediğim için kendimi ayıpladım.
Çok başarılı bir uygulama yapmışsınız.Elinize kolunuza sağlık. Ülkemizdede böyle uygulamar olduğunu görmek gururlandırdı.

Hakan, fiyat için bir kaç gündür canım sıkıldıkca bakıyorum, biri atmasyon yapmadı ise ingiltere fiyatı buldum, fiyatı 2300£ sterlin veya bir başka deyişle 2617€ euro, türkcesi ise, 5141 TL..Herkese geçmiş olsun, çünkü türkiye için bu rakama gümrük ve satıcı karı eklemek gerekiyor, yuvarlak hesap 10.000 TL...

Bu rakamlar çok uçuk.
Biraz konu dışı olacak ama bu parayı o kutulara vermektense ikinci el çekme karavan almayı tercih ederim.

Urun 6 Ekimde marketlerdeki yerini alacakmis bu yuzden kesin fiyat icin biraz daha beklemek lazim. Haftaya kesin fiyatini ogreniriz. Ama 2300 pound gibi bir fiyati olacagini sanmiyorum. Cunku burada 400-500 pounda bira eskide olsa bir cekme karavan almak oldukca mumkun. Hatta biraz 1000 pounda ciktiginizda cok lux olmayan bir kamper alabilirsiniz. Bakimlarinada 500 pound harcasaniz 1500 ederki yine bu kutunun fiyatindan ucuza gelir. Kisaca kimse almaz. :smiley: Neyse firmya mail attim. Bakalim ne cevap verecekler.

Arkadaslar bu gun mail gelmis. Internet sitesinde degisiklikler yapildigi ve fiyatlarin aciklandigina dair actim baktim. Atilla abinin duydugu rakamlar vallaha super rakamlarmis. Adamlar sasirmis olmali tamam cok guzel ama 8630 isvicre franki KDV dahil. Buda 6365 Euro yada 12.575 TL ediyor. Isin dahada komigi reklamda gosterdikleri bir cok ekipman icinden cikmiyor ekstra olarak satiliyor. Yatak haline getirdiginizde sereceginiz mat uyku tulumlari, reklamda gosterilen neredeyse hersey ekstra kutunun kendisi haric. Onlarin fiyatlari ise el yakiyor bir mesela matlar 43 frank ile 89 frank arasinda yani 62TL ile 130TL arasinda. Yok artik. Ekstralari ile bence karavan fiyatinin bile ustune gelir.

üreten kişi ticaret mantığında değil, tasarım satıyor o yüzden fiyat uçuk

Haklisiniz levent bey adamlar tasarim satiyorlar birde soyle dusunuyorlar ki bir karavan 130 bin frank bu ise yaklasik 9 bin diyerek reklam yapmislar. Ama 130 bin olan muhtemelen herseyi olan semi entegre bir karavandir. 9 bin frank yani yaklasik 6 bin pounda cok cok guzel yuksek tavan T4 yada alcak tavan T5 volkswagen camperlar alabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR