Arama sonuçlarınız

1. Jazz

D80 Problem

Ynt: D80 Problem Sadece kit içindeki 18-135 var . AutoFocus motoru çalışıyor ama önce netliyip sonra tekrar çok bulanıklaştırıyor .

2. Jazz

D80 Problem

Meraba, Nikon D80 ile fotoğraf çekemiyorum , deklanşöre basınca köşede 'r11' yazıyor . AutoFocus sesi de çıkmıyor .
  3. Jazz

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...

4. Jazz

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Hi, Çok nadir fotoğraf çekerim . Benim 18-135 ile D80 'im var , Leica ile değiştirmek istiyorum , Modern tasarımların fotoğraflarını çekmeyi seviyorum ... i.tic.ü. de iç mimarlık okuyorum , Jeep , 1.10 kaya tırmanışı ve Trekking ile ilgileniyorum .
  5. Jazz

Reklam Budur

Ynt: Reklam Budur O Defender bir römorkun üzerinde olcaktı aslında onu da bir Jeep çekicekti . Altında da 'The All New Jeep Compass' yazabilirdi :)

6. Jazz

IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları

Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları 3G gelsin türkieyi de koyarlar belki , bana Manhattan lazımdı hep kullanıyorum ayrıca dükkanları da gösteriyor .

7. Jazz

IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları

Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları iPhone' umu yeni güncelledim ve street view geldi , çok güzel .
  8. Jazz

Kriz Dönemi Marka Logoları

Ynt: Kriz Dönemi Marka Logoları Çok yaratıcı , Apple süper :) _ Off-road grubunun logosu asfalt lastiğine dönüşmesin yeter :)
  9. Jazz

Model Tekne (Satışından Vazgeçilmiştir)

Ynt: Model Tekne (Satışından Vazgeçilmiştir) Satılık değil !

10. Jazz

Biz mi Haylaz ? Onlar mı ?

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? En soldaki Stinger'lı tamponun markasını bilen varmı ? Kendi Fairlead 'i var gibi, çok beyendim .

11. Jazz

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şu manzaraya bak ! :D
  12. Jazz

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar suberb :)

13. Jazz

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok iyi olmuş , derli toplu . Birde teknik ekipman bölümü olsa çok mu reklam olur :)
  14. Jazz

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? Asıl Jeep yazısı : 'Keep Driving Your Hybrid , I Need The Gas'
  15. Jazz

Sadece Jeep'ler Park Edebilir....! Öbürleri Zaten Çikamaz...:)

Ynt: Sadece Jeep'ler Park Edebilir....! Öbürleri Zaten Çikamaz...:) Hemde GoodYear Wrangler ile , işte Jeep iyi-kötü lastik ayırt etmeden heryere çıkıyor :) powerplant da fazla aslında, ne olur ne olmaz diye :)

16. Jazz

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Rubicon'a oy verenler Tj'e mi Jk'e mi oy veriyor ? Ben Teejay olarak oy verdim :)
  17. Jazz

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok ağırlık farkı varmıdır , salewa'yı hiç yakından görmedim , Tchibo'nunkileri de vitrinde gördüm sadece .
  18. Jazz

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dün Tchibo'da hedik gördüm salewa'ya göre çok ucuzdu alan varmı ? ben almayı düşünüyorum , kar sezonu açılsın ben de açılcam .

19. Jazz

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Tj Rubicon
  20. Jazz

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler , tulum elyaftan . Üniversiteden pek zaman bulamıyorum forum için , çok maket ödevleri var , vizelerden sonra rahattır umarım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri