Jeepler Yarışıyor! Anket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gargamel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,192

Jeepler yarışıyor2 anketi..Bu Anketi güncelleyelim ve herkesi katılıma bekliyoruz...ve bir süpriz ;)

• Cj

Kullanılan: 28 28.3%
  • Xj Cherokee

Kullanılan: 10 10.1%
  • Zj Grand Cherokee

Kullanılan: 17 17.2%
  • Wk Grand Cherokee

Kullanılan: 6 6.1%
  • KJ Liberty

Kullanılan: 4 4.0%
  • JK Wrangler

Kullanılan: 6 6.1%
  • Rubicon

Kullanılan: 14 14.1%
  • Willys MB

Kullanılan: 0 0.0%
  • Jeep Commander

Kullanılan: 2 2.0%
  • Disco :)

Kullanılan: 12 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket

hasanfb' Alıntı:
CJ nin sadece motoru bile yeter kasaya gerek yok o ses yokmu kan dolaşımını arttırıyor :smiley:
evet baskalarının cjlerının sesı benım cjde 5 kere susturucu degıstırdım hala pek hoş değil

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
Landcilar Duyamazlar canim Jeep formunun bu kadar derinlerine gelirler mi? Burda zemin çok bozuk önce kafada ağir modifikasyon lazim ;)

Uğur abim Ford kamyon fabrikasiylada alternatif motor için konuşuyorum( aramizda kalsin :smiley: )tork istiyorum tork!!!!

Süper yaw harikasınız valla...

Cj'nin neler yapabileceğini bu hafta sonu yaptığımız zorlu çamur etaplarında defalarca fazlası ile ispat ettim. Ben anlatırsam yakışı kalmaz ;D. I love my CJ

Jeepcj7' Alıntı:
Ama CJ'nin modifiye limiti hayal gücünüzle ve bütçenizle sinirli, ZJ'nin ki ise 35'lerle ;)
Bu arada mesele motor ise Cj' de onuda çözmek kolay ::smiley:

cj nin rahatı ile zj kıyaslanamaz konfor isteyenler için birebir zj de kofti degil yani zorlu sartlarda bırakmaz :D

Hepsini alabilirim. Marka JEEP olsun model farketmez. Ama ateşli bir birliktelik için CJ tabiki ... ;D BU arada ne kadar güzel devam ediyor sohbet. Kİmse kimsenin aracına laf etmiyor. Land ortamı olsa şimdiye kan gövdeyi götürüyordu. ;D

Bence buradaki muhabbetin kaliteli olmasının sebebi ve hiç bir jeep markasına (o kötüdür işe yaramaz denemeyeceğini herkes bildiği için) Jeep'lerin hepsinin kaliteli oluşundan ve bütün modellerin aslında farklı kullanım tarzı ve amaçlarının tek oluşu sebebi ile burda herkes olumlu...Buradakilere baksanıza garajları olsa ver hepsinden birer porsyon der gibi :smiley:)

Ama itiraf etmeliyim Ben Xj Demiştim ve buradan 1. çıkacağını sanıyordum ama daha bu anketin başı sayılır 31 .12.2008 tarihinde sonlandıracağım bu anketi inşallah klavuz görevi görür bu anket ama yaında Xj sahibi olucam arabamı bekliyorum(Biliyorum hayalimdeki Xj şuan sahibinin altında..!! heyy sahipp duy benii in o aslanın üstünden ve bırak benle yeni bir hayat bulsun) :smiley: ve bu anket kararımı asla değiştirmez.. teşekkür ederim

gargamel' Alıntı:
Bence buradaki muhabbetin kaliteli olmasının sebebi ve hiç bir jeep markasına (o kötüdür işe yaramaz denemeyeceğini herkes bildiği için) Jeep'lerin hepsinin kaliteli oluşundan ve bütün modellerin aslında farklı kullanım tarzı ve amaçlarının tek oluşu sebebi ile burda herkes olumlu...Buradakilere baksanıza garajları olsa ver hepsinden birer porsyon der gibi :smiley:)

benim imkanım olsa hepsinden birer değil ikişer tane alırım ;D

ilki standart olarak, ikincisi ise uç nokta da modifiyeli ;)

Sizlerden ricam :

Araçlarımızın beğendiğimiz taraflarını veya yeteneklerini anlatırken, başka marka araç kullananlara cevap hakkı doğurabilecek OLUMSUZ yazılar yazmamanızdır. Kalp kırılması olabileceğini fark ettim. Seviyemizi korumamız esastır.

Ben şimdiye kadar olan yazılarımda kalp kırmış isem özür dilerim.

Bu yazımda kimse hedef alınmamıştır.

Öyle bir zor anketki,insan cevap veremiyor şu olsun diye. ::smiley: Hepsininde kendine göre,sınıfına göre ayrı ayrı güzellikleri var.İmkan olsada hepsini işaretlesem. :D :D

Rubicon'a oy verenler Tj'e mi Jk'e mi oy veriyor ? Ben Teejay olarak oy verdim :smiley:

gargamel' Alıntı:
Ama itiraf etmeliyim Ben Xj Demiştim ve buradan 1. çıkacağını sanıyordum ama daha bu anketin başı sayılır 31 .12.2008 tarihinde sonlandıracağım bu anketi inşallah klavuz görevi görür bu anket ama yaında Xj sahibi olucam arabamı bekliyorum(Biliyorum hayalimdeki Xj şuan sahibinin altında..!! heyy sahipp duy benii in o aslanın üstünden ve bırak benle yeni bir hayat bulsun) :smiley: ve bu anket kararımı asla değiştirmez.. teşekkür ederim

Valla su an ıcın bu anket pek benı bozmuyor. ;)
Benım ıkı kaledede arabam var nasılsa. CJ5 ve ZJ Grand Cherokee ;D ;D ;D

Bu arada listede TJ Wrangler eksik :smiley:
Ben tabii ki de CJ'den yana kullandım oyumu ama;

MB - Bu velet neler yapabilir inanamazsınız, dededir, eskidir, ama nerdeyse arka dingilin üstünde oturursunuz.. 600kg'dır... arazide birçok koca tekerlekli modifiyelli araca tırtır tekerleri ile nal toplatır...

CJ - Serisi içersinde birçok araç var CJ-3'den 8'e kadar... fazla yoruma gerek yok.. araziye girecek olan alır ve rahat eder...

YJ - Ilk Wrangler kare farlı... Makaslıdır, daha insani bir CJ'dir esasında özellikle 1992 sonrası XJ ile aynı motoru paylaşır 190hp! tadından yenmez

TJ - 2. Wrangler yuvarlak far.. helezonludur.. dedelerinin özelliklerini korur... arazide muhteşemdir, yırtıcıdır...

JK - 3. Wrangler ilerde hepimiz onu kullanıcaz... Landcılar bile ;D ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri