Jeepler Yarışıyor! Anket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gargamel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,199

Jeepler yarışıyor2 anketi..Bu Anketi güncelleyelim ve herkesi katılıma bekliyoruz...ve bir süpriz ;)

• Cj

Kullanılan: 28 28.3%
  • Xj Cherokee

Kullanılan: 10 10.1%
  • Zj Grand Cherokee

Kullanılan: 17 17.2%
  • Wk Grand Cherokee

Kullanılan: 6 6.1%
  • KJ Liberty

Kullanılan: 4 4.0%
  • JK Wrangler

Kullanılan: 6 6.1%
  • Rubicon

Kullanılan: 14 14.1%
  • Willys MB

Kullanılan: 0 0.0%
  • Jeep Commander

Kullanılan: 2 2.0%
  • Disco :)

Kullanılan: 12 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    99

Etiketler
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket

Beğendiğimiz araçlardan bahsederken ben JEEPin aslında Yeni Jeep familyasından bahsetmek istiyorum ve rahatsızlığımı dile getiricem.Jeep Modellerini Özellikle İç Aksesuar ve konsolda global piyasa kalitesinde yapmaya başladı.Bu ne diyeceksiniz aşağıya bazı resimler atıcam bu size herşeyi anlatıcak aslında.
Ama ben yinede gözlemlerimi sizlerle paylaşayım oto şov 2008 fuarında jeep modellerini baya bi inceledim ve iç aksamda özellile çok PLASTİK form ve doku kullanmaya başlamışlar ben yetkililere sorduğumda Maliyetleri düşürmek amacıyla yapıldığını söylediler ama zaten En kötü Jeep 50.000€ dan başlıyor buna hiç gerek olmadığını düşünüyorm.
İnşallah Jeep kendine gelir ve malzemeden kaçmaz tam korea işi olmuş .Land da öyle (Lüx segment hariç her 2markada da) bunu ilk örneği Liberty Modeli 1.2 araçlara benziyor içi..bunun yorumu sizlere kalmış artık ben 1-2 resim atayım..ve Anketimizi devam ettirelim...

Teşekkür eder bol çamurlu ve oksijenli günler dilerim..

06024wd_06z+2007_Jeep_Wrangler_Rubicon+Interior_View_Center_Console.jpg

1752673_273376_w2vi363.jpg

Rubiconun amacı farklı, CJ'inde içi sactır... Rubiconda plastik çamurları temizleyebilmek için.... ulan Jeep'in bana iş teklif etmesi lazım...yada komisyon ödemesi lazım ;D sabahın 5'in uğraştığım şeye baK...

Jeepcj7' Alıntı:
Landcilar Duyamazlar canim Jeep formunun bu kadar derinlerine gelirler mi? Burda zemin çok bozuk önce kafada ağir modifikasyon lazim ;)

Uğur abim Ford kamyon fabrikasiylada alternatif motor için konuşuyorum( aramizda kalsin :smiley: )tork istiyorum tork!!!!

ses 1 2 se se deneme ...... sesim geliyormu? ahahahahahah

Bundan sonra dibine kadar gidiyorum her konunun biyerde LR a b..k atılıyormu diye.

Tavuk şeysi güzelmiş ama ;D

Bu arada oyumu cj ye verdim , kimse kusura bakmasın gerçek anlamada arazi aracı olarak diğerleri biraz light kalıyor.

Ben seni Jeepci sayiyorum artik Yavuz abi.... Fahri Jeepci unvani verelim sana ;) bence discodan bıkınca yada disco senden bıkınca aramıza dönüşün muhteşem olacak! Bu arada bugun sanayide satilan discoyu sordum tekrar, 96 modelmis birtek temmuz08 borcu ödenmemiş... 96 iyi disco mu kotü discomu? ;)

Jeepcj7' Alıntı:
Ben seni Jeepci sayiyorum artik Yavuz abi.... Fahri Jeepci unvani verelim sana ;) bence discodan bıkınca yada disco senden bıkınca aramıza dönüşün muhteşem olacak! Bu arada bugun sanayide satilan discoyu sordum tekrar, 96 modelmis birtek temmuz08 borcu ödenmemiş... 96 iyi disco mu kotü discomu? ;)

Aslında şu içine gömük farlı olanlar varya ben onlara hastayım, ama kullanmak amaçlı değil, alayım garajımda dursun üstünü örteyim, hafta sonları şöyle bir piyasa yapayım, ama sadece hayal, oynanmamışıda yok galiba piyasada.

Discoda 96 iyi, plastik aksamlar ve dışı hırpalanmamışsa fiyat çok uygunmuş, bu aksamlar pahalı, Dışını düzeltme imkanı hiç yok direk yenisini alıyorsun, Defenderin o avantajı çok iyi herkes büküyor dış aksamı, Discoda 94 ün 6. ayından sonra 98 e kadar olanlar en kemikli olanları. 89-94 arası farklı , komple değiştirmek lazım, frezeleri şanzımanı , içi, trimleri, vb. vb. farklı. İtalyan motorlu olanı bile var.

jeep' Alıntı:
Yavuz abiyi bende Jeepci sayıyorum. Defender e savunmayan tek LR sahibi Yavuz abidir.

Amman abi yakacaksınız beni geziye gidiyorum 20 defender ben tek bir çukurun içinde bırakır dönerler dağın başında valla ;D

Zaten bir tane alsan discoyuda hanima versen en iyi çözüm olur ;) her yiğidin gönlünde bir arslan yatar derler ;D
Farı gömük derken Yj mi Tj mi? Sende resimleride vardir şimdi :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Zaten bir tane alsan discoyuda hanima versen en iyi çözüm olur ;) her yiğidin gönlünde bir arslan yatar derler ;D
Farı gömük derken Yj mi Tj mi? Sende resimleride vardir şimdi :smiley:

yok abi onlar değil savaş gazisi dokuz deliklilier;

[attachment=1]

şunun oynanmamış hali.

Discoyu hanıma versem direk mog alacam hemde saniye düşünmeden , düşününce aklım karışıyor, Discoyla u dönüşü için normal yolda 20 manevra yapman lazım , park ederken hassas hesap yapmadan kaldırımın üzerinden gelmen tampon ve çeki demiri marifetiyle disco sığacak kadar diğer araçları iteleyerek aralaman lazım, hanımın aliesi binerken tabure koyuyoruz kapı kenarlarına , yükseklik 2.45 metre kapalı otopark hayal, dert çok bayan kullanamaz.

gpw.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Amman abi yakacaksınız beni geziye gidiyorum 20 defender ben tek bir çukurun içinde bırakır dönerler dağın başında valla ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ben o videodan sonra Defenderle ilişkimi kestim, Hakkında söylediğim tüm olumlu sözleri geri aldım. ;D

Beter ol ;D Bu sözlerin ile hakettin çukurda kalmayı :D

9 izgara MB topluyoruz birtane ;) ama orjinaline....yürüyen bitti, kaportayi dağiticaz. Senin istediğin gibi iki tane 8 otomatik MB var Istanbul'da, 3. için bir arkadaşimiz kolları sivadı :smiley: MB konusunda ne istersen elimizin altinda var ;) istersen bulurum bitane 43 model Avrupa'ya Normandiya'dan çıkmış....

hepsine özelden mesaj attım, biraz sonra bütün land cılar yazacak buraya.........;D

Yaw hafif kinayeli birşey yazdim sildim,iiyi birşey yazdim sildim...Misafirler Geliyor nede olsa yanliş anlarlar.... Ben eski yazilarımıda gözden geçireyim... Kendi mahallemizde de azar işitmeyelim bare :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri