Hadiiiiiii....! Tüm XJ ve CJ'ler bunu yapabilir...navaraextreme' Alıntı:önce bunları yapabilecek araçı yapalım![]()
beatrix' Alıntı:Hadiiiiiii....! Tüm XJ ve CJ'ler bunu yapabilir...![]()
gunayg' Alıntı:bir şey merak ettim.
neden tüm XJ ve CJ ciler?
ben şu ana kadar bir araç alamadım, en çok XJ düşünüyorum. ama ani bir kararla bu pajero yada LC VX de olabilir.
eğer LC olursa bu resimdeki XJ lerin arasında bir de LC olursa fena mı olur?
yada bana "sen jeep kullanıcısı değilsin, olmaz! git buradan! " mı nedir?
şaka bir yana bu sorunun cevabı benim için önemli.
bir otomobil hastası olarak ve şimdi de 4*4 olayına ısınmış ve yakın zamanda aranıza katılacak biri olarak bu olayada marka seçiminde önem veriyorum.
cevaplarınızı bekliyorum...
gunayg' Alıntı:bir şey merak ettim.
neden tüm XJ ve CJ ciler?
ben şu ana kadar bir araç alamadım, en çok XJ düşünüyorum. ama ani bir kararla bu pajero yada LC VX de olabilir.
eğer LC olursa bu resimdeki XJ lerin arasında bir de LC olursa fena mı olur?
yada bana "sen jeep kullanıcısı değilsin, olmaz! git buradan! " mı nedir?
şaka bir yana bu sorunun cevabı benim için önemli.
bir otomobil hastası olarak ve şimdi de 4*4 olayına ısınmış ve yakın zamanda aranıza katılacak biri olarak bu olayada marka seçiminde önem veriyorum.
o geziye zaten gidemezsiniz de
hadi gittiniz eminim alttaki sizin araç olur. (marka vermedim bakın) (yani land demedim demem de)(hem niye diyim ki)(yok canım kesinlikle öyle bişi yapmam)(üste çıkanlarda eminim sadece şaka amaçlı yapacaklardır.)
cevaplarınızı bekliyorum...
amaç' Alıntı:tüm XJ ve CJ ciler
bunu kım demısse hata yapmıs bence.
sadece CJ![]()
ssbman' Alıntı:Ergun Abi demiş , Sağolsun
Gunay hocam , marka temelde hiç önemli değil . Doğayla ilgili tüm aktivitelerde ki gibi offroad da da paylaşım , yardımlaşma , saygı herşeyin temeli , kimin ne markayı kullandığının hiç önemi yok olmamalı . Sitede gördüğünüz land-jeep çatışması (ve kamikazelerin kenardan sakin izleyişi) sadece hoş bir sıhbetten ibarettir . Yola çıkıldığındn önce dostluk gelir . Bu sebeple önceliği istek ve ihtiyaçlarınıza vermenizi öneririm . Özetle kimse kimseye git buradan demez .
Yalnız zaman zaman Marka gezileri düzenleniyor , jeep gezisi , landrover gezisi vs gibi ... Bunlara sadece marka araçlarla katılım yapılıyor . Ama bu bahsettiğimizin marka ayırımı yada dışlama gibi şeylerle tabi ki hiçbir ilgisi yok .
Şöye bir teknik bakış açısı söz konusu olabilir . bir pajero yada Toyotayı resimdeki XJ ler ayarına getirmek türkiyede pek mümkün olmaz sanırım . Olsada heralde XJ nin masrafını 3 e katlar . Ne yazık ki Japonların modifiye ekipmanlarıoldukça zor bulunuyor :-\