Arama sonuçlarınız

1. serkann

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım biraz kullanıma bağlı..birazda gazın ve ateşleme sisteminin bakımına..düşük devirlerde kullanım çok etkliler yakıtı..gazın 15000 km bakımınıda geçirmemek lazım..filtre değişimi program ayarları vb...

2. serkann

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) alp yani diyebilirmiyiz zevke göre hava...:)
  3. serkann

İstanbul'da Bisiklet Mağazaları ?..

istanbul beylikdüzünde oturuyorum.bu bölgeye civarında bisiklet ve malzemelerini bulabileceğim bir yer bilen varmı?avcılar büyükçekmece gibi..

4. serkann

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... allah kimseyi yoldan çıkarmasın..:)
  5. serkann

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yola devam ömer..:)

6. serkann

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? bu konu altında oyun tavsiyeleride alsak ne güzel olur...

7. serkann

Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?.. çoğu arkadaş vinci çeki kancası bile işletmediğini biliyorum..polisler bu tarz arabalara pek bişey demiyorlar..aydınlatmaların kapaklarını kapatabilirsin yada yanında taşırsın birşey derse çıkarır takarsın..
  8. serkann

Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?.. yükseklik ve lastik sorun değil muayenede...vinç ve çeki kancasıda işliyse ruhsata sorun olmaz..aydınlatma ve diğer ekipmanlarda muayeneye gitmeden önce sökülür sonra takılır..
  9. serkann

Jeep Willys Cj2a Off-Road'a Hazırlanıyor

Ynt: Jeep Willys Cj2a Off-Road'a Hazırlanıyor offroad sevgisi böyle birşey..çocuk büyütür gibi yavaş yavaş sevgiyle şefkatle büyür hepsi ve birgün yuvadan uçar gider...:)

10. serkann

ZJ Hararet Meselesi ....

Ynt: ZJ Hararet Meselesi .... estafurullah sen halldebilirsin hepsini...gittiğin servisler yalnış demekki...

11. serkann

ZJ Hararet Meselesi ....

Ynt: ZJ Hararet Meselesi .... yerlisi 250 oejinali 450 tl...yenisini almak yerine eskisini şiletip bakır kazan yaptırmak daha mantıklı...
  12. serkann

ZJ Hararet Meselesi ....

Ynt: ZJ Hararet Meselesi .... gelen ses termiğin devreye girmesi olabilir...ayrıca şişletme istanbulda 40 tl ye yapıyorlar..bizde yaptırmayı düşünüyoruz ustalar iyi olur dediler...

13. serkann

ZJ Hararet Meselesi ....

Ynt: ZJ Hararet Meselesi .... barış yazını okumadan şunu söyleyeyim yazın zj lerin hepsi hararet sorunu yaşıyor...dikkatli gitmek lazım..çok dik rampalarda klima açmamak lazım...
  14. serkann

Saatteki Yüzyıllık Hadise İçin Gözler Cumaya Çevrildi

Ynt: Saatteki Yüzyıllık Hadise İçin Gözler Cumaya Çevrildi dijital saatlerde bilhassa çok daha ilginç bir görüntü olucak..:)
  15. serkann

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? bildiğim kadarıyla serviste cihaza bağlattığınızda gerçek km sini görebiliyorsunuz..başka türlü anlama şansınız çok zor...

16. serkann

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? konu başlığını görünce düşündüm de,çok zaman olmuş.hemen bir oyuna gitmeliyim
  17. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? gelibolu civarımı ?
  18. serkann

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ evet o şartlarda uyugn olabilir fazla zorlamadan...

19. serkann

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. dursun ustam çok güzel birşey çıkacak ortaya eminim..şimdiden hayırlı olsun...
  20. serkann

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz çatalca ormanlı sahili tam aradığınız yer..18 km ıssız koca bir sahil ve arkasında orman..4x4 araçla sahilin istediğiniz yerine ulaşıp kamp kurabilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri