Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan naturekeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,282

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

selamlar herkese bu araçlar hakkında bu kadar bilgisi olan insanları bir arada ve birbirlerine karşı bu kadar dostane saygılı insanların hepsini bir arada bulmak benim gibi bir acemi için çook mükemmel sitenize dün kaydoldum ve dün 1996 grand cherokee 5.2 kaporasını vermiştim ve bu gün aldım gerçekten mükemmel bir araç şu ana kadar 40 km yaptım. benim siz lpg ve grand cherokee üstadlarından öğrenmek istediğim şuuu aracım lpg si vee aracıma lpg taktıracam bu işte bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir usta varmı çook teşekkür ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31231.20

En son yanlış hatırlamıyorsam bu başlık altında size faydası olabilecek bir paylaşım yapmıştık. Bir inceleyin aklınıza takılan bir şey olursa sorun..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24750.0

Bu link altında da anket düzenleyerek marka mukayesesi yapmuştık. Buda faydanıza olacaktır İmdat bey..

teşekkürler sağolun yaa formlar hakkında pek bi rbilgim yok internettede araba kadar acemi sayılırım o yüzden kusura bakmayın

teşekkürler hakan bakacam orayada ben aracın çok yaktığını düşünüyorum bride gece sensörü ile giderken bri den farlar ekran aydınlatmaları yanıp yanıp sönüyo farı normal olarak yaktımmı sorun gidiyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

O arada sapitmalar olur Amerikan arabasi bu. Bisey isinir sapitir ve soguyunca duzelir. Toleransi boldur bunlarin kafasi atinca sapitir ama yari yolda birakmaz :smiley:

imdat' Alıntı:
teşekkürler hakan bakacam orayada ben aracın çok yaktığını düşünüyorum bride gece sensörü ile giderken bri den farlar ekran aydınlatmaları yanıp yanıp sönüyo farı normal olarak yaktımmı sorun gidiyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

O sapıtma değildir ;D Aracınızın ön camı ile torpidonun birleştiği yerde ışık sensörleri vardır ve farlar otomatiğe alındığında bu sensörler yardımıyla iç ve dış aydınlatma ayarlanır. Dış mekan gerçekten karanlıksa iç aydınlatma ışıklarını gözünüzü yormasın diye kısar, ve farları yakar. Ancak dışarıda hava alaca karanlıksa veya iyi aydınlatılmış bir ototparka filan girerseniz, farlar yanmaya devam eder ancak iç aydınlatma ışıklarının şiddetini de arttırır ki siz göstergeleri rahat takip edebilesiniz. Bahsettiğiniz yanıp yanıp sönme durumu havanın tam kararmadığı yada dışarıdan araca yapay ışık kaynağının geldiği durumlardır. Sensör o anki ışık şiddetine göre aydınlatmalarınızı ayarlamay çalışıyordur.

Ancak farları manuel olarak yakarsanız sensörün ne okuduğunun bir anlamı yoktur, farlar yanar ve iç aydınlatma kısılır...

Umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

bu bilgi süper oldu deniz teşekkürler yanlız sorun iç aydınlatma değil farlarda farlarda yanıp yanıp sönüyor manuele aldığım zaman sorun olmuyor artı bir şey daha soracam jeep üstündeki orjinal lastiklere ön ve arkaya havayı kaç basıyorsunuz ( cümle biraz garip olduğu kusura bakmayın yazdıktan sonrada silmek işime gelmedi :smiley: )yardımlarınız için çook teşekkürler

serkan ben bir benzin istasyonunda o ebatlara yakın lastiklere baktım 60 yazıyordu 275 \ 70 \ 16 ebatları için 60 yazıyordu

imdat' Alıntı:
serkan ben bir benzin istasyonunda o ebatlara yakın lastiklere baktım 60 yazıyordu 275 \ 70 \ 16 ebatları için 60 yazıyordu
lastik bayisinin söylediği havlar bunlar ve hiç sorun yaşamadık..ben aylardır aynı havayı basıyorum..

33 psi idealidir ve araçta yazandır. 30 kullanabilirsiniz, Konforlu olur ama viraj ve frenajda dikkat...
Kaya Off-Road' unda 25 uygun. Yer tutulur, araç kırılmaz...
Sağlıcakla...

teşekkürler serakn oramlıya ne zaman gidiyoruz bu gün kısmetse arabayı alacam bende bir sorun çıkmazsa bakalım neler olmuş çook merak ediyorum ve çok özledim kendisinin bu arada arabaya isim takmadım ben isim önerilerinizi bekliyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.