Arama sonuçlarınız

1. serkann

Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI)

Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI) tamam ;)

2. serkann

Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI) teşekkürler alfonse güzel..bende çok araştırmıştım lastikleri almadan önce..en büyük etken uğur abinin iki aracında da bulunması oldu...ölçü olarakta aslında daha büyük istiyordum ama bu lastiklerin denk gelmesiyle almak zorunda kaldım.iyikide öyle...
  3. serkann

Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. tabiki daha önce gitmişlerin izleri önemli..:)

4. serkann

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. offroad gezi bölümünde marmara bölgesinde gezilerimiz var geçmiş tarihlerde..ayrıca bildiğimiz kadarıyla size bu sitede herkes yol tarifide yapar eminim...;)
  5. serkann

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. evet çatalcada sonsuz bir derya gibidir offroad ve keşif konusunda..

6. serkann

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara ben 2005 te gördüm..aslında düğmeli sistem tercih meselesi..ama çok tatlı birşey bu jimnyler...hasta ediyorlar beni..:)

7. serkann

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara 2006 mı 2005 ve üstümü :)
  8. serkann

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara sahibinden sitesine bir bakın kaç model jimny varmış..:)
  9. serkann

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara bilgiler için teşekkürler ama ben satılık ilanlar sayfasında çıkanları sordum..jimny modelinin altında 2 wd 4 wd gibi seçenekler çıkıyor..bildiğim kadarıyla jimnyler donanım olarak aynı..

10. serkann

Jimny veya Vitara

Ynt: Jimny veya Vitara jimny deki 2 wd,4 wd gibi seçenekler ne anlama geliyor acaba..?

11. serkann

6 ton-6 mt bez strep

6 ton-6 mt lik strep var elimde pakedinde..isteyen olursa..araç çekmek için çok uygun...fiyatı 80 tl.. 0533 377 53 35
  12. serkann

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları ormanda yol ararken... dere geçişinden sonra..

13. serkann

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları bir kaç tanede benden olsun..
  14. serkann

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti teşekkürler..tabiki istenilen araca göre yapılabilir..istediğiniz ebat ölçü söylemeniz yeterli..ayrıca sanruf için engel teşkil etmiyor..
  15. serkann

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ böyle birşeymi ömer :)

16. serkann

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti çeki kancası olarak çalışmalarım oldu ama towbar olarak istenilen bir model varsa yapabilirim..
  17. serkann

Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI) haftasonuna kadar fiyat 800 arkadaşlar..sonra sökücem lastikleri...
  18. serkann

5000 km civarı kullandım 5 aylık..sıfır sayılır..cooper stt nin kalitesini söylemeye gerek yok..şuan zor bulunan bir lastik..beni hiç yolda bırakmadılar..BF a/t ilede takas yapabilirim bu ölçülere yakın.. fiyat olarak 4 ad: 900 tl düşünüyorum.. 0533 377 53 35

19. serkann

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik! 82/1 bingöl jandarma komando taburunda.komutan şöförüydüm..unimog kullanıyordum 2000 model..
  20. serkann

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım 5.2nin tadı bir başkadır..arasıra elini yakıt göstergesinin üstüne koyup gzı kökleyeceksin..ama arasıra :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri