Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI)
teşekkürler alfonse güzel..bende çok araştırmıştım lastikleri almadan önce..en büyük etken uğur abinin iki aracında da bulunması oldu...ölçü olarakta aslında daha büyük istiyordum ama bu lastiklerin denk gelmesiyle almak zorunda kaldım.iyikide öyle...
Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..
offroad gezi bölümünde marmara bölgesinde gezilerimiz var geçmiş tarihlerde..ayrıca bildiğimiz kadarıyla size bu sitede herkes yol tarifide yapar eminim...;)
Ynt: Jimny veya Vitara
bilgiler için teşekkürler ama ben satılık ilanlar sayfasında çıkanları sordum..jimny modelinin altında 2 wd 4 wd gibi seçenekler çıkıyor..bildiğim kadarıyla jimnyler donanım olarak aynı..
Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti
teşekkürler..tabiki istenilen araca göre yapılabilir..istediğiniz ebat ölçü söylemeniz yeterli..ayrıca sanruf için engel teşkil etmiyor..
5000 km civarı kullandım 5 aylık..sıfır sayılır..cooper stt nin kalitesini söylemeye gerek yok..şuan zor bulunan bir lastik..beni hiç yolda bırakmadılar..BF a/t ilede takas yapabilirim bu ölçülere yakın..
fiyat olarak 4 ad: 900 tl düşünüyorum..
0533 377 53 35