Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRDN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,386

GRDN

GRDN
Yer
İSTANBUL
Web
www.gardencar.com
Modaretörlerimizinde yardımı ile güncel bir tur düzenleyebiliriz inşallah
Tabi seçenekler içinde
Yedi göller
Abant
Yayla
Yedi erenler tepesi olarakda genişletebiliriz

2.jpg

Etiketler
Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Olabilir de önce kendinizi bir tanıtsanız bizde yola kiminle çıkacağımızı bilsek ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg382714#new

günü birlikse bolu yada civarı bence çok uzak onun yerine izmit yada trakyada bir bölge daha iyi olur abant vs hep bilinen yerler diye düşünüyorum

Çok özür dilerim kendimi tanıtmayı uuttum
Adım ömer faruk
otomotiv işiyle uğraşıyorum belki bilenleriniz vardır GARDEN CAR bostancıdayım
Bu aralar ticari araçla ilgileniyorum yeni kurulum olduğu için
işin gücün zayıfladığı şu anda inanın kendimi dağ bayır tepe atmak istiyorum hele hele bu doğa gezisiyse sonuna kadar varım :smiley:

Arkadaşlardan biri bilindik yerler diyor ama bilinmedik inanın o kadar yerler varki boluda inanamazsınız....

boluya gitmedende aynı güzellikler olduğunu belirttim bende zaten 300 km git 300 gel 600 en az 150 de arazide yapılır eder 750 km bence bolu için değmez derim o kadar km yapmaya sadece benim fikrim bu

Eyvallah usta haklısın ama önerilerede açığız tabi yeni yerler keşfetmek elbette güzel olur kimse yanlış anlamasın tabi benim için bu böyle :D yakınımızda mesela nereler var

çatalca taraflarında çok enteresan yerler varmış inceiz mağaraları felan varmış çok güzel diyolar parkur felanda var dediler ama net bilmiyorum

bilen arkadaşların resim paylaşmasıda güzel olur :smiley:
Ben şu ramazanın çıkmasını bekliyorum ondan sonra fena kopucam :smiley: hazırlıklar tam gaz devam ediyo

offroad gezi bölümünde marmara bölgesinde gezilerimiz var geçmiş tarihlerde..ayrıca bildiğimiz kadarıyla size bu sitede herkes yol tarifide yapar eminim...;)

Saol serkan zaten inan okadar çok geziyorumki ama hiç biyer bilmiyorum
Güncel bilgiler sadece bizimkiler nereye nerden en kısa gidilir oranın neyi meşur :smiley: o kadar :smiley:

illaki usta ama oraları iyi bildiğim için bolu demiştim
yedi erenler tepesi ve yaylasını çok fazla kişi bilmez diye mesela
yurt dışından sürekli yamaç paraşütü için geliyolar mesela
değişik bi tecrübe olacağına eminim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.