Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,962
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkann

Zirve
Yer
İstanbul/beylikdüzü
5000 km civarı kullandım 5 aylık..sıfır sayılır..cooper stt nin kalitesini söylemeye gerek yok..şuan zor bulunan bir lastik..beni hiç yolda bırakmadılar..BF a/t ilede takas yapabilirim bu ölçülere yakın..
fiyat olarak 4 ad: 900 tl düşünüyorum..

0533 377 53 35

SL277424.jpg
SL277420.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI)

Serkan selam,

Fiyatın da, lastiklerinde çok iyi, almayı düşünenlere ısrarla tavsiye ederim...

Hem yağmur performansı, hem de asfaltta sessizliği diğer MT' lere göre daha üst düzeyde olan, asfalt dışı ve çamur - kar performansı mükemmel olan senin Discovery STT' ye karar verdim.

Fakat maalesef, senin araçla benim ki bir değil :smiley: Benim jantlar 16 inch olsa hemen atlayacaktım, biliyorsun ;)
Benim için çok önemli bi şey sorcam. 15 jantım için uygun ebada bi türlü karar veremiyorum.
Daha doğrusu karar veremiyordum, taki seninle konuşana kadar ;)
Doğru yolu sayende buldukta, konuştuğumuz, benim araca şıp diye uyan o ebatta üretim yokmuş. Çok yakın ebatlarda üretim var ve hep inch hesabı.
Bende arızalı :smiley: derecede hassasım biliyorsun :smiley:
Çeşitli yabnacı sitelerdeki programları felan kullanarak, kıyas yaparak doğruyu yakalamaya çalışıyorum. Ebat hesaplamasını biliyordum, inche çevirme felanda tamam da, dedim ya kıyas yapıyorum.

Dolayısı ile kıyas yapmak için kullandığım, senin lastiklerle ilgili takıldığım şu.

Yanlarında inch değerleri mi yazıyorda sen bunları anlaşılabilsin diye mm hesabına çeviriyorsun yoksa yanaklarında mm değerleri mi yazıyor?

Cooper bazı ebatları mm ebatlandırma ile üretip sunuyor, bazılarını inch.
Yanlarında yazan inch ebatları nedir?

Bu ek bilgi eminimki almayı düşünenlere de faydalı olacaktır.
Cevabını ivedi bekliyorum güzel insan, caNNım kardeşim :smiley:

Hayırlı satışlar...
Saygılar...

teşekkürler alfonse güzel..bende çok araştırmıştım lastikleri almadan önce..en büyük etken uğur abinin iki aracında da bulunması oldu...ölçü olarakta aslında daha büyük istiyordum ama bu lastiklerin denk gelmesiyle almak zorunda kaldım.iyikide öyle olmuş bir mm büyüğü sıkıntı yapardı..lastiklerin üzerinde mm değerler yazıyor..inç hiç görmedim..
evet performansı çok iyi her konuda..niye satıyorsun diye soracak olan olursa..yeni planlarım var...;)

serkann' Alıntı:
teşekkürler alfonse güzel..bende çok araştırmıştım lastikleri almadan önce..en büyük etken uğur abinin iki aracında da bulunması oldu...ölçü olarakta aslında daha büyük istiyordum ama bu lastiklerin denk gelmesiyle almak zorunda kaldım.iyikide öyle olmuş bir mm büyüğü sıkıntı yapardı..lastiklerin üzerinde mm değerler yazıyor..inç hiç görmedim..
evet performansı çok iyi her konuda..niye satıyorsun diye soracak olan olursa..yeni planlarım var...;)

Ok... Çok teşekkürler... Ben 245 75 15 istiyordum. Araştırdım, bu ebat üretim yok gözüküyor... En yakın 30*9.5-15. Aklında olsun....

Teşekkürler...

İlan başlığında var 255x70x16. 30" e tekabül ediyor, Defender için küçük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR