Arama sonuçlarınız

1. serkann

HURT Motosiklet Kaza Araştırması

Ynt: HURT Motosiklet Kaza Araştırması ne gibi sıkıntılar yaratabiliyor.?

2. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? teşekkürler..ben o zaman zaman kaybetmeden kasımda alayım inşallah.. peki ramzey veya xl 200 deniyor sürekli ama biri enduro biri corss..?
  3. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? istanbulda yaşıyorum..gümüşhane memleketim...:)

4. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? çok teşekkürler ilgine..ekstra modifiye sıkıntı değil benim için..offroad parçaları yapıyorum zaten 4x4 ler için imkanım çok..beni düşündüren asıl konu kışın yaklaşmış olması..şimdi alıcam desem hemen yine 15 günü bir ayı bulur.kış başlamış oluyor..ağız tadıyla binebilirmiyim...
  5. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? teşekkürler...peki yeni başlayan birisi için xl200 uygunmudur...? boyum 1.83

6. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? teşekkürler..evet hoplayıp zıplamadan gezmek kamp yapmak yeni yerler görmek en büyük zevkimdir..beni düşündüren uzun yol..yani burdan kalkıp trabzona ordan erzuruma ordan sivasa ordan nevşehire ve istanbula dönmek istesem 200 cc lik motor beni yolda bırakırmı..?

7. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? teşekkürler... motorun insan hayatına girmesinde bir çok etken var..aile baskısı..yaşam tarzı..yaşadığı evin mahalli pozisyonu gibi..ama eminimki herkesin içinde bir motor tutkusu hep var..kimisi şartları uygun hale getirerek bu bu tutkularını yaşar..kimisi derinlere...
  8. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? yazınız amacına ulaştı sanırım..cross düşünürken şimdi enduro a kilitlenmiş durumdayım ve arayışlardayım..teşekkürler tecrübelerini iletenlere..
  9. serkann

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bence modifiyesiz hali çapına göre yeterli bir performans gösteriyor..ağır şartlara uygun olmadığını deneyerek gördük..çok şirin birşey :)

10. serkann

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... terios muhteşem bir alet..ama modifiye ye pek gelmiyor..offroad insanın hayatını şöyle 3 5 sene gerliye götürür..:)

11. serkann

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ''geleceğin'' derken..? sahurda çay iyi oluyor...tavsiye ederim :)
  12. serkann

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ramazan da kapalıymış..:)

13. serkann

ZJ Rock Slider Hakkında ?..

Ynt: ZJ Rock Slider Hakkında ?.. iyi günlerde kullanın..
  14. serkann

Ynt: ZJ Rock Slider Hakkında ?.. resimlerden neyin nerede olduğunu pek göremiyorum kusura bakmayın..
  15. serkann

Ynt: ZJ Rock Slider Hakkında ?.. contalar araç şasesindeki deliklerden içeri girecek suyu minumuma indirmek..çünkü ordan girecek su çıkacak yer bulamayacak ve girdiği yeri çürütecektir..dahliye deliğide açılabilir belli bölgelere ama aracı delmeyi kimse sevmez..:)

16. serkann

Ynt: ZJ Rock Slider Hakkında ?.. paslanmaz civata kullanmalısınız..ayrıca ayaklar ile arac gövdesinin birlesitği noktada su geçirmez conta kullanmalısınız..ayakları boya önce astarlamalısınız kesinlikle..
  17. serkann

Ynt: ZJ Rock Slider Hakkında ?.. resimlerden hiç birşey anlaşılmıyor ancak gördüğüm kadarıyla boyasız yerler var ve 8.8 vida kullanılmış..bir kış geçmeden çürümeler başlar...
  18. serkann

Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi bu konuya iftardan sonra devam edilse bence daha mantıklı..:)

19. serkann

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi abi ne güzel dedin..sanki sigara doğarken yanındaymışta onu bırakarak çok büyük bir iş yapmış gibi davrananlar yokmu..
  20. serkann

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi bende bırakmak istiyorum ama bırakmak istemiyorumda..baskı olmasın yeter..gerisi allaha kalmış...:D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri