Arama sonuçlarınız

1. selten35

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin evet bende otonun jantlarını kromlatmak istiyorum. kaça kromlattınız?

2. selten35

Satılık 31x10.50x15 5 Bijon Üstünde STT Discovery Lastik

Ynt: Satılık 31x10.50x15 5 Bijon Üstünde STT Discovery Lastik Slm lastik-jantlar duruyor mu acaba. benim 1954 willyse uyar mı? 5 bijon sanırım 5X139.7 bijon aralığı. tşkler
  3. selten35

Willys Parçaları

Ynt: Willys Parçaları Benim Willys yağ yakmaya başladı. Bazı tamirciler motor istiyor dedi. Siz de motor parçaları var mı? Neler olduğunu bende bilmiyorum. Motorun içindeki parçalar. sekman piston vs sanırım. tşk

4. selten35

15x8 Krom jant 5x139.7 (5x5.5")

Ynt: 15x8 Krom jant 5x139.7 (5x5.5") 1954 willys'e olur mu acaba ?
  5. selten35

willys'e uygun jant lastik

Ynt: willys'e uygun jant lastik ben jantı da değiştirmeyi düşündüğüm için ebatları sorun değil Sadece bijon aralıkları uyar mı onda tereddütlüyüm.

6. selten35

willys'e uygun jant lastik

Merhabalar ben izmirden Ender, benim 1954 model willys jeepim var, üzerindeki lastik ve jantları değiştireceğim. üstündekiler orjinal sanırım. Ancak jantın bijon aralığını bir türlü öğrenemedim, köydeki sanayide de anlayan pek yok. Çıkma jant ve lastik almayı düşünüyorum. Sahibinden.com da...

7. selten35

Willys Tuzla İçin Jant ve Lastik ?..

Ynt: Willys Tuzla İçin Jant ve Lastik ?.. Merhabalar ben izmirden Ender, benim 1954 model willys jeepim var, üzerindeki lastik ve jantları değiştireceğim. üstündekiler orjinal sanırım. Ancak jantın bijon aralığını bir türlü öğrenemedim, köydeki sanayide de anlayan pek yok. Çıkma jant ve lastik...
  8. selten35

Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı Orjinalleri bende var da ben geniş tabanlı jant arıyoruö saç demir tercihim hesaplı olduğu için teşekkürler
  9. selten35

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı ben hesaplı bişey arıyorum, siz ne kadar istiyorsunuz?

10. selten35

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı bitik dediğiniz bu resimlerdeki mi? janlar saç veya demir mı ? sıfır lastik köyde çok lüks kaçar ayda yılda bir dağa gidiyorum.

11. selten35

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı selam, willyse uyarsa, jant-lastik çok kötü değilse, fiyatı da makul ise :) resimlerini görmek isterim teşekkürler.
  12. selten35

satılık 4 adet suzuki vitara jant lastik takım

Ynt: satılık 4 adet suzuki vitara jant lastik takım pardon fazla tıklamışım resimleri :)

13. selten35

satılık 4 adet suzuki vitara jant lastik takım

Ynt: satılık 4 adet suzuki vitara jant lastik takım resimdeki 1954 willysime uyar mı bu jant lastikler. Lastiklerin tabanları geniş mi acaba? son fiyat ne olur birde :) iyi günler
  14. selten35

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı ikinci resim
  15. selten35

Arkadaşlar resimde görülen 1954 model willys aracıma geniş tabanlı beyaz yanaklı çamur tipi lastik ve uygun jant takımı arıyorum. Latik ve jantlar çok iyi olmasada olur. Köyde zeytinliğe gidip gelmek için kullanacağım şehir trafiğine pek çıkmıyorum. Çok da kötü olmamamlı tabi :) hesaplı olsun...

16. selten35

31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi

Ynt: 31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi teşekküeler, anladım jant da bulmalıyım, 31X10.50R15LT ebadına uyan jant da almalıyım. satılık ilanlarından 4 adet jant buldum dahiatsu 4x4 terios araçtan çıkan saç jantlar takımı 100 tl. Acaba bu jantlar Willys jeepime uyar mı 5 bijonlu willys de...
  17. selten35

Ynt: 31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi Öğrendim 10,5 inç taban genişliğinde olması gerekiyormuş jantın 31X10.50R15LT lastiğe uyması için http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp?action=submit bu linkten hesaplanıyor. teşekkürler
  18. selten35

Ynt: 31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi Sayın CDM-SUBARU 7 veya 9" derken lastik taban genişliğini kasdediyorsunuz değil mi?

19. selten35

Arkadaşlar 31X10.50R15LT ebadında lastik buldum. Bu lastikleri almadan önce merak ettiğim konu şu. Ressimdeki Willys jeepim üzerindeki Jantlara bu lastikler uyar mı acaba jantlar 15 inç bu arada. Yoksa jantları da mı değiştirmeliyim teşekkürler
  20. selten35

G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma Erdal bey, çok teşekkür ederim yardımlarınız için, düşündüğüm vitara olmadı ama arayışım devam ediyor. Yine de kayıtlarda olması için izmirdeki ustanızın ismini ve telini verebilir misiniz? alt koruma saçı ve geti de orada mı halletttiniz? Saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri