Willys Tuzla İçin Jant ve Lastik ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Imhoof Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,063

Imhoof

Ana Kamp
Merhabalar

Aracımın lastik ve jantlarını değiştirmem kararı aldım ama nerden başlasam bilemedim.

Genel olarak arazide kullanılacak o yüzden direk mt almayı planlıyorum

2.2 Hurricane motor var üzerinde, diff.ler standart, acaba ayna-mahruti ile oynamadan en büyük ne lastik takabiliriz, önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat, performans kadar önemli tabi bütcem biraz dar. İnce ve mümkün olduğu kadar büyük tercihimdir.

Uygun marka model ve boy önerebilirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Willys Tuzla İçin Jant ve Lastik ?..

Bir de çavuş desen hakkında bir yorum alabilirsem?

Ynt: Willys Tuzla İçin Jant ve Lastik ?..

Merhabalar ben izmirden Ender, benim 1954 model willys jeepim var, üzerindeki lastik ve jantları değiştireceğim. üstündekiler orjinal sanırım. Ancak jantın bijon aralığını bir türlü öğrenemedim, köydeki sanayide de anlayan pek yok. Çıkma jant ve lastik almayı düşünüyorum. Sahibinden.com da birkaç ilan gördüm ama uyarmı uymaz mı bilemedim. Forumlarda gezerken sizinde mesajlarınızı görünce bilirsiniz üm,diyle sormak istedim. Bu willysin jantlarının bijon aralığı kaç acaba şimdiden teşekkür ederim Hayırlı günler. aracımın resmini ve ilanların web adreslerini yolluyorum Saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-fiyati-dusurdum-nissan-pikap-icin-cok-temiz-jant/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-2009-kia-sorento-dan-cikma-jant-ve-lastikleri-sok-fiyat-550-t/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-firsat-lastik-fiyatina-sorento-jant-lastik-takimi/detay[attachment=1]

big_193811686sf.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri