31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selten35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,107

selten35

Ana Kamp
Arkadaşlar 31X10.50R15LT ebadında lastik buldum. Bu lastikleri almadan önce merak ettiğim konu şu. Ressimdeki Willys jeepim üzerindeki Jantlara bu lastikler uyar mı acaba jantlar 15 inç bu arada. Yoksa jantları da mı değiştirmeliyim teşekkürler

19022010108.jpg

19022010107.jpg

Etiketler
Ynt: 31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi

Bu jantlar yanılmıyorsam 5-5,5" olmalı.
Fakat 31X10.5 R 15 ebatlı bir lastik ise 7 ila 9" arasındaki jantlara takılmalı

Sayın CDM-SUBARU 7 veya 9" derken lastik taban genişliğini kasdediyorsunuz değil mi?

Öğrendim 10,5 inç taban genişliğinde olması gerekiyormuş jantın 31X10.50R15LT lastiğe uyması için http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp?action=submit bu linkten hesaplanıyor. teşekkürler

selten35' Alıntı:
Öğrendim 10,5 inç taban genişliğinde olması gerekiyormuş jantın 31X10.50R15LT lastiğe uyması için http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp?action=submit bu linkten hesaplanıyor. teşekkürler

Yok şöyle söyliyim.
Jantın genişli 7" ila 9" arasında olması gerekiyor. ;)

teşekküeler, anladım jant da bulmalıyım,
31X10.50R15LT ebadına uyan jant da almalıyım. satılık ilanlarından 4 adet jant buldum dahiatsu 4x4 terios araçtan çıkan saç jantlar takımı 100 tl. Acaba bu jantlar Willys jeepime uyar mı 5 bijonlu willys de jantlarda. Bijonların sayısı aynı olması uyacağı anlamına gelir mi? resimdeki jantı willysiime uyar mı Teşekkürler

13818786_hpd.jpg

selten35' Alıntı:
teşekküeler, anladım jant da bulmalıyım,
31X10.50R15LT ebadına uyan jant da almalıyım. satılık ilanlarından 4 adet jant buldum dahiatsu 4x4 terios araçtan çıkan saç jantlar takımı 100 tl. Acaba bu jantlar Willys jeepime uyar mı 5 bijonlu willys de jantlarda. Bijonların sayısı aynı olması uyacağı anlamına gelir mi? resimdeki jantı willysiime uyar mı Teşekkürler

Yok hayır,5 delikli her jant birbirini tutucak diye bişey yok.
Bunun bijon aralıkları var,göbek çapı var,ET si var,e birde bu jantlarda dar gibi görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri