Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selten35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,586

selten35

Ana Kamp
Arkadaşlar resimde görülen 1954 model willys aracıma geniş tabanlı beyaz yanaklı çamur tipi lastik ve uygun jant takımı arıyorum. Latik ve jantlar çok iyi olmasada olur. Köyde zeytinliğe gidip gelmek için kullanacağım şehir trafiğine pek çıkmıyorum. Çok da kötü olmamamlı tabi :smiley: hesaplı olsun jantlar saç veya demir olsada olur. ben nette aradım birkaç seçenek buldum ancak fazla bilgim olmadığından willyse uyup uymayacağını bilemediğimden kararsız kaldım. izmirdeyim elinizde varsa varsa yada nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

19022010106.jpg

Etiketler

Ynt: Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı

selam bizim usta benim jantları lastikleri aldı götürdü.kendininkileri idarelik benim araca taktık.satmayı düşünüyo.ilgilenirseniz 31x10.50lastikler resmini çekip yayınlarım

selam, willyse uyarsa, jant-lastik çok kötü değilse, fiyatı da makul ise :smiley: resimlerini görmek isterim teşekkürler.

usta lastikler bitmeye yakın ama elinde iki tane yeni gibi dediği lastik varmış.istersen iki tane daha ayarlarım istersen dört tane sıfır getirtirim lastikler 31x10.50-15

Goruntu(767).jpg

Goruntu(768).jpg

bitik dediğiniz bu resimlerdeki mi? janlar saç veya demir mı ? sıfır lastik köyde çok lüks kaçar ayda yılda bir dağa gidiyorum.

jantlar krom ama bazı yerlerde matlaşmalar var.4 lastiğin durumu da resimde görüldüğü gibi.iş görür aslında ama siz çamur tipi aradığınızı belirmişsiniz ya oyüzden dedim yeni getirteyim diye.hoşunuza gittiyse bi düşünün

ben hesaplı bişey arıyorum, siz ne kadar istiyorsunuz?

usta 600 tl istiyo benim değiller zaten.aracı takoza almamak için benşm jant lastikler gelene kadar taktık

4 adet willys orjinal cıkma jantı mevcuttur bende fiyatı 250 tl dir

Orjinalleri bende var da ben geniş tabanlı jant arıyoruö saç demir tercihim hesaplı olduğu için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri