Arama sonuçlarınız

1. Hırçın Karadeniz

ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Birkaç foto daha ekleyeyim :)

2. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Abi merhaba; güzel geçti gelebilseydin keşke. Artık yeni bir organizasyon yaparlarsa onda buluşuruz. Çin'de şnorkel bakma fırsatın oldu mu?
  3. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Herkese merhabalar; deff g4 sanırım siz Sonat Beysiniz eğer doğru tahminse bizim şnorkel ve ekipman isteğimiz hakkında bir gelişme var mı?

4. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.
  5. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Ok yaydan çıktı sabah 7 de tuzlaya hareket ediyoruz. İnşallah karda yağar bol çamur olur güzel kirlenip oynarız. :)

6. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Abi yalan yok firmadan cok sen, yunus abi, ediz abi, sabri abi icin geliyorum. Tanışıp beraber offroad yapalim diye

7. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Son durum nedir hava malum sıkıntılı olacak. Firma kayış atmasın taa kalkıp 270 km uzaklıktan gelecem :)
  8. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Birkaç foto da benden olsun :) Kirlenmek güzeldir arkadaşlar...
  9. Hırçın Karadeniz

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Islerimi büyük oranda ayarladim pazar günü nasipse aranizdayim hep beraberiz :)

10. Hırçın Karadeniz

ssangyong hakkında yardım

Ynt: ssangyong hakkında yardım Bende şiddetle almanı tavsiye ederim. Çok memnunum hardcore offroad da yapiyorum bilindik makinalara kok söktürür. Hakikaten anlatmaktan yorulduk artık. Git kullan test et sende bizim gibi düşünmeye baslayacaksin. Çok başarılı ve konforlu bir araç ne diyelim ki...

11. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz İhsan Bey gelin bir hafta sonu sizi gezdirelim. Yanliz aracinizla gelmeyin benim araca bineceksiniz. Guvenmediginiz makinayi gorunce daha güncel bir yorumunuzu sizden bekleriz
  12. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Bu özellik icin araçta usb girişi olması mı gerekli?

13. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Tamam abi; bu konu için musait bir zamanda arayabilir mi?
  14. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Abicim iyi akşamlar. Yaptirdiktan sonra nasıl oldu randiman tuttu mu?
  15. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Randıman vermez sıkıntı çekersin dediler :(

16. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Barış aradım Ssangyongunkini yapamıyoruz dediler. Aks'te açı varmış o açıyı fabrikasyonu gibi veremiyorlarmış. Tam sağ tam solda tekerlekler mercedes gibi belli bir açıyla yatıyormuş onu orjinali gibi yapamıyorlarmış. :(
  17. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Yardiminiz için teşekkürler; bu işlemi yapan ustanın ismi ve telefonu mevcut mu?
  18. Hırçın Karadeniz

Aks'larınıza Dikkat

Arkadaşlar abiler siz siz olun akslarınıza dikkat edin. 860 tl tanesi

19. Hırçın Karadeniz

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Herkese iyi akşamlar; işlerimi ayarlayabilirsem bende aranızda olmayı dilerim. Geçtiğimiz pazar 26 araçla Bolof-Dosod ve 67offroad'la haftasonu beraberdik son yaylaya çıkarken araç sayısının fazla olması bazı araçların tamamen standart olması...
  20. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Abi su deyince bu aralar baya bi dere ve derin su geçişleri yaptım. Önemli olan işler neler?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri