ssangyong hakkında yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan swatch_82 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,261

swatch_82

Yeni Üye
arkadaşlar hepinize merhaba. adım bahadır. istanbulda yaşıyorum. av ve doğa tutkunu bir arkadaşınızım. siteyi severek ve heyecanla takip ediyorum. ve artık bir pikap alma zamanımın geldiğinin farkındayım. ssangyong un çift kabinleri çok hoşuma gidiyor. 2 adet buldum ama kararsızım. 2009 otomatik almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. yakıt durumu ve şanzuman hakkında. saygılar.

Etiketler
Ynt: ssangyong hakkında yardım

Merhabalar,
2008 4x4 otomatik çiftkabin kullanıyorum.
otoyolda da arazide de çok rahat bir kullanı var.
4 çekere düğme yardımı ile geçiyor.
otomatik alacak iseniz 6 ile tiptronik almanızı tavsiye ederim. yakıtı daha düşüktür.
yakıt 0,30 TL ile 0,50 TL arasında kullanıma ve yol şartlarına göre değişir.
cumartesi gibi depoyu doldurdum 600 km'de 270 TL'lik mazot yakmışım.
bunun yaklaşık yarısı şehir içi 200 kmsi otoban ve 100 kmsi de arazide yapıldı.
başka sorularınız olur ise yardımcı olabilirim.
selamlar

merhaba iyi gunler

bende de 2008 actyon sports 18 LX 6 A/T 4*4 var yanı en full pick up derı koltuk koltuk ısıtma gerı gorus kamerası dvd hız sabıtleyıcı vs.. ben aracımdan cok memnunum km si 190.000 olmasına ragmen gayet memnunum tavsıye ederım bende aracımı satıcam uzulerek askere gidecegim icin ama tavsiye ederimki geldigim zaman ilk işim tekrardan aynısından almak olucaktır.Hem arazide hem asfaltta gayet memnunum gorenler jip sanıyor zaten.

IMG_0393.jpg

swatch_82' Alıntı:
arkadaşlar hepinize merhaba. adım bahadır. istanbulda yaşıyorum. av ve doğa tutkunu bir arkadaşınızım. siteyi severek ve heyecanla takip ediyorum. ve artık bir pikap alma zamanımın geldiğinin farkındayım. ssangyong un çift kabinleri çok hoşuma gidiyor. 2 adet buldum ama kararsızım. 2009 otomatik almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. yakıt durumu ve şanzuman hakkında. saygılar.

arkadaşim selam aracı anlatmakdan yoruldum hic dusunmeden alınabilecek bir arac sorularının tum cevapları bu lınkde
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86328.0

sabri yucel' Alıntı:
arkadaşim selam aracı anlatmakdan yoruldum hic dusunmeden alınabilecek bir arac sorularının tum cevapları bu lınkde
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86328.0

+ 1 tavsiye ederim

Bende şiddetle almanı tavsiye ederim. Çok memnunum hardcore offroad da yapiyorum bilindik makinalara kok söktürür. Hakikaten anlatmaktan yorulduk artık. Git kullan test et sende bizim gibi düşünmeye baslayacaksin.
Çok başarılı ve konforlu bir araç ne diyelim ki artik vs vs...

Bu arada;bu akşam Sabri abiyle bulustuk yeni Korando'yu kullandım makina da mukemmel bir motor var roket gibi insallah 4x4 gelir de düşünmeden alırım. Herkese iyi akşamlar. ..

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN ÖTÜRÜ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR