Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi
tamam sabri kardesim hos güzel bende normal araclarla daga bayira cikiyorum bazen ama igneada,, sahilde,, kuma batmak,, gece yarisi,, ne diyim artik..... :) :)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
iyi dediniz valla alcaltma kiti ? varmidir acaba ? evet ya eski bir model citroenlerde vardi havali inip yükseliyordu, yada damast in dedigi gibi agir ekipmanlada bu is hal olur ;D ;D ;D ;D
nerede olduklarini bende ögrenemedim , avusturalya geldi aklima , orada bir plaka görünüyor galiba yada her hangi bir numara ?????
yeni aramiza katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve kutlama ve tebriklerimizi yapabilecegimiz kösemiz oldugunu hatirlatmak istiyorum . Sevgi ve saygilarla tekrar hos geldiniz ..
Tebrik ve kutlama linkimiz...
Ynt: Isuzu Trooper Hakkındaki Yorumlarınız Nedir?
sezgin almanyadaki en büyük otomobil clubünün arastirmalarindan sana aktarmak istiyorum, Tam modelini vermemissin, ilk olarak almanyada opel monterey olarak piyasaya sürüldüler avusturalyada HOLDEN jackaroo -> piyasa tutturamayinca isuzu...
Ynt: Sinop
valla yarista bende vardim ama , zamansiz yakalandim ayakkabisiz girdim yarisa tam bir cesaret örnegi oldu benimkisi diyebilirim , radyatör camurkum doluncada hararet yüzünden biraktim , ama yinede cok eglendik ..