Ford Focus ile Orman Gezintisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,783

Etiketler

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi

yok abi yok , fronteraci arkadaslarim alinacak ama resimde hata yok.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

benım meganın dılı olsada konussa ınanın aracın altında surtulmedık vurulmadık yer yok en son ıgneada sahılınde kumda battım bır gece yarısı saatlerce ugrastan sonra sevgılı mehmet becce navarasıyla geldı kurtardı

tamam sabri kardesim hos güzel bende normal araclarla daga bayira cikiyorum bazen ama igneada,, sahilde,, kuma batmak,, gece yarisi,, ne diyim artik..... :smiley: :smiley:

bu yaz meganı off road aracı kullanmaktan dolayı 6 ytl ye yakın para harcamısım defalarca salıncaklar degıstı karter delındı
off off cektıgım sıkıntıda cabası nıva almanın zamanı gelmıs gecıyor

......................bir sey daha ögrendim offroad mikrobu yeni terememis galiba .........
20smud3.jpg
20smud1.jpg

dizel bır nıva buldum 98 model 8 bın ytl onu alacagım kısmet olursa

resım nasıl eklenıyor sayfaya bılıyormusunuz

Ben bizim linea yı bu şekilde kullansam babam beni evlatlıktan red eder üstüne tazminat davası açar. Bende bu off road merakı oldukça ve babam arabasının kirlenmesinden dahi korktukça, ben araba sahibi olmadan iflah olmam gibi görünüyor :smiley:

jeep' Alıntı:
Bizim megane dayanmazdı bu haraketlere ama yine de denemek lazım. GERÇİ TOROSLAR İÇİN BİNEK ARAÇLARIN ARASINDA EN İYİ OFFROAD ARACIDIR DERLER ama hiç tecrübem olmadı. Lastikleriniz nedir? :D
lastikler focus hiz MTR si:smiley: zor anlar yasadım
bu da meshur lastik

lastikler iyide arabanın hali okadar iyi değil abi o arabayla araziyemi girilir. benim dedemde 74 model toros vardı onla sürülmüş tarlanın içine dahi giriyordum ama senin arabayla girilmez :-\

çılgınlık işte dayanamadım gırdım bu hastalık ;D

anlıyorum abi bizim arabalar eski di ben onlarla her yere dalıyordum senin arabayı görünce tuhafıma gitti başka araç yokmu abi sende

o anda son model mercedes ya cadillac escalde olsa bile girerim ne varsa fark etmez adranalın işte ne yapayılm o anda oluluyor hersey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri