Ford Focus ile Orman Gezintisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,781

Etiketler

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi

4 L' Alıntı:
sanki bu araba intercity'nin ve ilaç firmasına kiralık gibi gibi...

hanı yorum insan kendi aracına bunu yapmaz mantıgıyla böyle düşünülerek bu yorum getirilmiş sanırım fakat bende aynı şekilde kendi aracımla cok kez arazide zor durumlarda kaldım ki kulandıgım arac 2tonluk bir münübüs batınca cıkarması baya zahmetli oluyor fakat ne yapcan bu dogada dolaşmak şurdada ne vardı merakı yüzünden böyle oluyor sanırım ah tüh keşke buraya dört cekerle gelseydim diyorsunuz fakat bir şeyler dürtüyor hadi biraz daha ilerleyelim derken bakmışınız aracın lastikleri yerden kesilmiş farkında olmadan işte

Araç intercity den değil bizim cityden ;D her araç her koşulda kullanır ve test edilir

Bu da bizim city den. Plakaları kapattım, satarken sorun olmasın, mimlenmesin, offroadcunun aracı alınmaz demesinler diye.148 binde 2007 model, çizik yok arabada. :smiley:
CJ tamirde olunca insan gerçekten dayanamıyor. Ben dedim kötü örnek oluyorsunuz diye.

Resimek-0051-2.jpg
Resimek-0052-2.jpg
Resimek-0053-2.jpg
Resimek-0054-1.jpg
Resimek-0055-2.jpg
Resimek-0056-3.jpg
Resimek-0057-1.jpg
Resimek-0058-1.jpg
Resimek-0059-1.jpg
Resimek-0060-1.jpg
Resimek-0061-1.jpg
Resimek-0062-1.jpg
Resimek-0063-1.jpg

1.7 yılda 147 bin. Bizde sahtekarlık yok. 6 ay söksem km halatını araç yarıyarıya gençleşecek. Altındaki 3.takım lastikler yenileri istiyor artık.

göktug kardesim dogrudur,,,,,,, ki ,,,,, taaaaaaaaaaa gaziantepten kalkti sinop 2008 offroad oyunlarina katilmaya geldi agustos ayinda vede katildi dogrumu göktug !!!

jeep' Alıntı:
1.7 yılda 147 bin. Bizde sahtekarlık yok. 6 ay söksem km halatını araç yarıyarıya gençleşecek. Altındaki 3.takım lastikler yenileri istiyor artık.

Masallah sizin megan de benim focus kadar bende 18 ay da 140000 km motor bitmeden satmak lazım.ama megan nıın off road kabiiliyeti çok daha fazla.Arkadaşlarda kim bilir ne resimler vardı daha r:smiley:

arkadaslar benım megan su an 193850 km olmus 2005 model ınanın oyle yerlere gırdımkı camurdan kapıların dahı acılmadıgı oldu bır keresınde suya gırdım tahmınımden derınmıs koltuklara kadar ıslandı tum arac )))

arkadaşlar bunların resimlerinide bekliyoruz ama gezenbilircilerde o zaman bu araçların piyasasi düşer. ;D allahtan otomabil piyasasi geniş.iç diş bir kuaför ve tamam işte o zaman hemen satırır.

Benim aracın garantisi devam ediyor hala, renault servisinden birisine denk gelir bu resimler. Anında garanti dışı bırakırlar, zaten geçen hafta klima kompresörü değişti garantiden

bende garanti kalmadı zira 140 000 km de garantis biz iz artik söker dururuz arabayı istediğim gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.