Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Berxolid Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,559

Etiketler

Ynt: Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum

araci satti ya almadiysa baska takilmiyordur , takilirsa haberlesiriz...

greenlandy' Alıntı:
berk ( oglumun adida berke cok gidip geldik berk ve berke arasinda :smiley: ) bende iki tane var biri defender 90 , biride cj jeep , cj jeepi abim kullaniyor oda simdi defender almak istiyor yani nasil söyliyim defender bir besiktas sevgisi gibi bir sey iste , gürültüsü dogru ama o motor sesi hic bir aracta yok müzik gibi kulagima ..tas dökme olayina gelince , bir binek araci olmadigi kesin yani otomobil komforu bulamazsin ama daha zevkli otomobilden ....tabiki biraz alismak gerekiyor, ben ilk kullandigimda yok ya dedim bune korktum gercekten ki benimki 74 model daha gürültüsü bol , ama simdide müptelasi oldum resmen ya,,gözümde baska arac yok , vw sharanim var normal günlükte kullandigim , inan defenderdeki zevki vermiyor..aklini celmek gibi bir niyetim yok sadece duygularimi aciyorum sana ..sevgilerle kal kardesim .birol abin.

Bakalım babamı ikna edebilirsem güzel olur.Land Cruiser a sıcak bakıyor şimdi FJ60 özellikle.Tekirdağ Kızılay'ın bir FJ60'ı var(ben Tekirdağ Kızılay Gönüllüsüyüm bu arada) Onun kadar temiz ve diri bir FJ60 görmedim hiç.Araç daha 25binde kullanılmamış hiç hep garajda durmuş =) Zaten kendini belli ediyor her haliyle.Satın dedim satar mıyız hiç dediler :D ....

Bakacağım.Şimdi size 2 link yollayacağım.Bu araçlar hakkındaki fikrinizi sormak istiyorum.Bilmiyorum bu başlık altında uygun mudur?!Uygyn değilse moderatörler yardımcı olur zaten =) İlki bir Pajero: http://www.sahibinden.com/aradiginiz_4x4_burda_sinifinin_en_temizi_ve_en_cekicisi!!!WQQaXQQ10844013WQQpXQQdisplayitem

Ve diğeri LC BJ60: http://www.sahibinden.com/orjinal_toyota_land_cruiserWQQaXQQ10639301WQQpXQQdisplayitem

yorumlarınızı,görüşlerinizi bekliyorum.

birinci link acilmadi ,ikinci linke gelince toyota yakinligim hic olmadi ama duyumlarimda sonderece pozitif , pisman olunmayacak gibi bir arac ,hem siz ailecekde kullanacaginiz icin genis bir arac ,ama yinede kalbim birakta efsaneye dön diyor ;) ;) ;) ;)

mrb bende aradiği araba var ama 1991 model araç çok özel yapilmiş 21.000 ytl istiyorum onur emsallerine 35. ytl istiyorlar duşunursen mail at bana mhm_arici@hotmail.com adresim bay

"selamlar

eger tekrar dusunurseniz defender ben takasa açığım.

aracım bu linktedir

www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_var_mi_-24WQQaXQQ21276881WQQpXQQdisplayitem

saygılarımla

kardeşim bende 3 adet defender var 3 ü de çok temiz..eğer ilgilenirsen..tel 0546 20 33 403 teşekkürler..

Selam,

Öncelikle konunun hortladığını belirtmek isterim fakat bende de hata var,araç bulduğumu yazmayı unutmuşum. İlgileriniz için teşekkür ederim.

Admin konuyu kilitleyebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR