Arama sonuçlarınız

1. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Merhaba Jagadam Şişme kano denizde kullanılır, fakat içine dolan suyu ara sıra tahliye etmek gerekir. Bu arada sürtünen yüzey çok fazla olduğu için çok iyi bir performans alınamaz. Şişme kayak de normal kayaklara göre fazla sürtüme yüzünden çok hız yapmıyor, ama çok...

2. orion

Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Merhaba FERO Festivalde, eğitici seminerlerin tekrarı olacak şekilde hem cumartesi hem de pazar gününe dağıttık. Yani bu sebeple cumartesi ya da pazar günü arasında çok ciddi bir fark olmayacak. Festival günü kısa da olsa kano ya da deniz kayağıyla...
  3. orion

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Unutmadan, festivalin yeni afişini de buradan paylaşayım. Ayrıca, afiş için Süha Abi'ye ve Mustafa'ya teşekkürler.

4. orion

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Sevgili dostlar İlginize çok teşekkürler. Öncelikle hemen bir ekleme yapayım, Kano Festivali boyunca Elmas Kamping'e girişler ücretsiz olacak. Özellikle gezenbilir üyelerinin tümünün davetli olduğunu belirteyim :) Kamping alanının krokisini ve festival...
  5. orion

Yelkenli kano

Ynt: Yelkenli kano Selamlar Türkiye'de yelkenli kano satan bildiğim sadece Hobie-Kayak var. http://hobie-turkiye.com/urunler.html Bu firmanın ürünleri incelemeye değer. Bu arada hemen hatırlatayım, bu firmanın ürünleri 4-5 Haziran tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak Kano Festivali'nde yer...

6. orion

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Konuyu takip eden arkadaşlar için belirteyim. Kano Festivalinin tarihleri, bir hafta sarkıtılarak 4 - 5 Haziran olarak değiştirildi.

7. orion

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Dostlar Serbest Muhabbet Köşesi olduğu için ortaya lappadanak dalıyorum izninizle. 28-29 Mayıs tarihlerinde, İstanbul - Riva Elmas Kamping'de Türkiye'nin ilk Kano Festivali'ni organize ediyoruz. Karavan ve kano ikilisini birleştirmek isteyenler...
  8. orion

Yurt dışında örnekleri bilinen ve gün boyu aktiviteler ve eğlenceyle geçirilen, aynı zamanda yeni ekipmanların incelendiği kano festivallerini biliyoruz. Fakat denizcilik ve su sporları kulütürüne sırtını dönmüş olan ülkemizde böyle bir festival şimdiye kadar ne yazık ki yapılmadı. Boğaziçi...
  9. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Sevgili orfeadk Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Web sayfanızı bir süre önce farketmiş ve kulübümüzün web sayfasındaki forum alanında paylaşmıştım. http://bodeka.org/forum/ana-forum/genel-konular/nano-gemi Deniz kayağı, kano, yelkenli, yani kısaca denizle ilgili güzel...

10. orion

Malzeme ve Aksesuar Temini

Ynt: Malzeme ve Aksesuar Temini İyi dilekleriniz için teşekkürler, birilerinin dikkatini çekiyor olmak gerçekten güzel. Sorduğunuz sorularla ilgili cevaplar esasında biraz çok değişkenli. Yani öncelikle sizin için hangi kayağın uygun olduğu sorusuna eğilmek gerek. Çok uzatmadan cevap vermek...

11. orion

Malzeme ve Aksesuar Temini

Ynt: Malzeme ve Aksesuar Temini Merhaba Antalya civarından güzel haberler aldığıma sevindim. Sırasıyla sorularınıza yanıt vermeye çalışayım. Araç üstüne bagaj sistemlerinde dünyaca ünlü iki tane marka var. Bunlardan biri Thule, diğeri de Yakıma. Her iki markanın da kayak taşımak ekstra...
  12. orion

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Merhaba Kalamaki ! Öncelikle, deniz kayağıyla ilgilenen kimseyi kırmak ya da üzmek istemeyiz elbette ki, fakat bu konu başlığı "soru sorarak muhabbete başlamayalım, deniz kayağı konularını takip eden arkadaşlarımız birbirini tanısın, kendini tanıtsın" diye...

13. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Merhaba arkadaşlar Yukarıdaki mesajımda belirttiğim Türkiye'deki iki deniz kayağı ithalatçısı haricinde daha çok yeni olan ithalatçılar da var artık. Açıkça belirteyim, yeni diye bahsedeceğim kayakları henüz kullanma şansım olmadı. Clear Blue Hawaii: bu markanın şişme...
  14. orion

Sea Kayak Planları

Ynt: Sea Kayak Planları Sevgili Erol Linkler için teşekkürler. Özellikle http://www.paddlinglight.com oldukça güzel bir kaynakmış. Kendi kayağımı aldığım için inşa etme şevkim şimdilik yatıştı gibi :) Ama ne zaman depreşeceği belli olmaz :) Tabi ilgilenen başkalarının da işine yarayacağına...
  15. orion

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Merhaba North (İsmini de paylaşırsan seviniriz ;)) Aslında Eğirdir Gölü sea kayak için güzel fırsat. Bulunduğunuz bölgede Marmaris'te Alternatif Turizm http://www.alternatifraft.com/ ve Kaş'ta Begonvil Turizm http://www.bt-turkey.com/ var. Bu şireketlerde...

16. orion

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Can Bey çok güzel haberler bunlar. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaştığımız birilerinin daha bu güzel spora dahil olması çok güzel. Keşke zaman olsa da Ankara'da açılışı hep birlikte yapabilsek. Kayakla ilk etkinliğinizin yorumunu, fotoğraflarını mutlaka...
  17. orion

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Ne güzel ! Bu sene katılım listesi daha kalabalık. Üzülerek söylüyorum ki, cumartesi çalıştığım için bu sefer katılamayacağım. :'(
  18. orion

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... İnsel Abi eksik olma, sağolasın. Bu forum başlığını neredeeen nereye taşıdık bu arada. Sosyolojik bir vakanın derinliklerine iniyoruz resmen :) Buradan "Kapitalizm" ya da "Sosyalizm" i kıyaslayan yorumlar bile yapılır. Hayatta...

19. orion

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan Abi Size ve tüm ailenize sabırlar diliyorum, başınız sağolsun.
  20. orion

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Sevgili Cavid Hocam Peki ama nasıl değişecek bu düzen? Konu, bu başlığı aşıyor ama, dün yani 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çevremdeki kimi arkadaşlarım mesai yapmazken, ben sefer saatleri değişmiş vapurla işe gecikerek ve bayram...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri