Ynt: Sea kayak önerisi
Kayağı aldım ama aksesuarlara kürek dahil değilmiş. Onun da siparişini verdim, ABD'den gelmesini bekliyorum. Gelene kadar da gemiciğimi evin içinde şişirip şişirip indiriyorum, ne yapayım?
Kendi sorularımdan ikisine iyi kötü cevap vermeye çalışayım:
2- Kayakta kargo için bol bol yer mevcut ama 26 kilo hiç de hafif bir yük değil. Motosikletle taşımayı hiç denemedim. Omzuma takıp ağırlığının bir kısmını seleye taşıtabilirsem olabilir diye düşünüyorum. Teslim aldıktan sonra eve kadar (2400 metre) bisikletle taşıdım ama omuzlarım koptu.
3- Aynı modeli Vancouver Adası'nda kullanan birinin blogunu ve Karayipler'de kullanan birinin yorumlarını okudum. "Sakin günlerinde Karadeniz'de kullanmak da mümkün olsa gerek" dedim içimden. Görecez artık.
jagadam' Alıntı:Selamlar. Ben de şişme bir şeyler almak niyetindeyim. İki seçenek var aklımda. Biri kano: Sevylor Colorado. Fransız Ebay'inde hesaplı gönderen bir satıcı var.
Ötekisi kayak: West Marine Advanced Frame. Türkiye'de mevcut.
Merak ettiğim iki konu var. 1: Belli ki kanoda kayak küreği kullanmak mümkün. Fakat kayakta kano küreği kullanılabiliyor mu? "J Stroke" falan kayak usullerinden daha çok hoşuma gidiyor nedense.
2: Advanced Frame'i alıp çantasını sırtıma taktım, motosikletimle yakınlardaki bir göle gittim diyelim. Kaskımı, pantolonumu, ağır montumu, eldiven ve çizmelerimi kayağın bir yerlerine sıkıştırabilecek miyim? Su geçirmez bir şeylere koyduktan sonra tabii.
Yok, aslında üç konu varmış... 3: Herhalde kayak deniz için daha uygundur ama yukarıdaki kanoyu denizde kullanma imkanı kesinlikle yok mudur?
Kayağı aldım ama aksesuarlara kürek dahil değilmiş. Onun da siparişini verdim, ABD'den gelmesini bekliyorum. Gelene kadar da gemiciğimi evin içinde şişirip şişirip indiriyorum, ne yapayım?
![kyksalon.jpg kyksalon.jpg](https://www.gezenbilir.com/forum/data/attachments/585/585161-0f954904c9b61445594b9034f87f819d.jpg)
![hobi.jpg hobi.jpg](https://www.gezenbilir.com/forum/data/attachments/585/585162-16369271e8f7fb5a06c62bcf4258a0c2.jpg)
Kendi sorularımdan ikisine iyi kötü cevap vermeye çalışayım:
2- Kayakta kargo için bol bol yer mevcut ama 26 kilo hiç de hafif bir yük değil. Motosikletle taşımayı hiç denemedim. Omzuma takıp ağırlığının bir kısmını seleye taşıtabilirsem olabilir diye düşünüyorum. Teslim aldıktan sonra eve kadar (2400 metre) bisikletle taşıdım ama omuzlarım koptu.
3- Aynı modeli Vancouver Adası'nda kullanan birinin blogunu ve Karayipler'de kullanan birinin yorumlarını okudum. "Sakin günlerinde Karadeniz'de kullanmak da mümkün olsa gerek" dedim içimden. Görecez artık.