Arama sonuçlarınız

1. camper_02

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010) Geçtiğimiz hafta bir gurup arkadaşımız güzeldere oradanda pürenli ve balıklı yaylalarına gitmişlerdi. İzlenimleri çok olumluydu (yayla yollarında proplem yokmuş) heryer çiçeklerle donanmış,Zevkle dinledik. Kesin...

2. camper_02

Kamping Dışı Konaklama Alanları; Kurşunlu

Ynt: Kamping Dışı Konaklama Alanları; Kurşunlu Cem kamp alanı güzel bir yer.Daha önce uğramış fakat zaman olmadığı için kalmamıştık (kalabalık değildi) Ayriyeten kardeş bir camperi yollarda görmek.çok hoş (sanki biz kamp yapıyoruz hissi veriyor) sana ağilece bol kamplar diliyorum.
  3. camper_02

Arkadaşımız Yusuf Aybek (yaybek) Doğum Günün Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yusuf Aybek (yaybek) Doğum Günün Kutlu Olsun Yusuf kardeşim eşin ve çocuklarınla nice mutlu yıllar diliyorum. Hediyen ise (papatyalar açınca balabanda güveç) selamlar.

4. camper_02

Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Bence olay netleşmiş gibi.Hep beraber yaylalar yaylalar. Cem rica etsem iki numaraya beni yazarmısın,iki kişi(eşimle beraber)
  5. camper_02

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Yusuf kardeşim güvecimiz heran hazır bekliyor enkısa zamanda ateşi yakalım derim. Haldun inönü yaylası bana uyar,bu mevsimde yayla soğuk olur,arabada ısıtıcı yok,yağmur yağarsa çadırda kalmak zor diyen...

6. camper_02

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Haldun kardeşim kapıyı senmi tıklattın? sesi istanbula kadar duyuldu. Her halde gezi işlerinden sorumlu arkadaşlarda duyup gereğini yaparlar,buarada Cem kardeşim süprizini merakla bekliyoruz. Tüm arkadaşlara...

7. camper_02

LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi

Ynt: LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi Metin kardeşim Başlamış bulunduğun(ısınma sistemleri) yeni işinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder başarılar dilerim. Yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle.
  8. camper_02

Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Ynt: Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi Tüm karavan camiyasının başı sağolsun der,kederli ağilesine sabırlar dilerim. Nehmet Kolege
  9. camper_02

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Metin kardeşim güvecin lafımı olur,en güzelini yaparız. Şu anda belirtmiş olduğun tarihte her hangi bir programımız yok inşallah önemli bir izimiz çıkmassa bana uyar. tarih yaklaşınca tekrar yazışır etkinliği...

10. camper_02

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) Balaban Köyü gezimiz güzel bir etkiinlik oldu katılan ve katılamayan tüm dostlara selamlar. Metin kardeşim erken gideceğini bilsem o güzel resimleri çektirmezdm,bundan dolayı sana,arkadaşlarına,Ahmet bey ve eşine,Volkan beylere. Bir güveç...

11. camper_02

Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009) Aramızda bursa gurubunu görmek isterdik (muhabbetlerini özledik) fakat bir gün için mesafe çok uzak. İnşallah yakın zamanda kar kampı yapar bütün katılamayan dostlarla birlikte oluruz. Yusuf dostum ben eşimle birlikte geliyorum.Selamlar...
  12. camper_02

Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009) Arkadaşlar "Atilla bey " yolun tarifini net bir şekilde göstermiş, buna ek olarak köy meydanına(ATATÜRK Büstünün oldugu yer)gelince Yaklaşık 200m sonra gölün kenarındasınız açık bir alan herkes gelenleri rahıtlıkla görür. Ben sabah...

13. camper_02

Tamer Çetin'in Babasının Vefatı

Değerli kampçı dostlar. Karavancı kardeşimiz Tamer Çetinin babasının vefatını sizlerle paylaşıp. Tüm ağileye(Aytül,Tamer,Tamay)Baş sağlığı dilerim. Mehmet Kolege
  14. camper_02

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Tüm dostların kurban bayramını kutlar,mutlu geziler dilerim. (Cem kardeşim kavurmayı tüm ekibe nasıl paylaştırırım kaygısı vardı ama hallettik. İnşallah ilk etkinliğimizde daha güzelini yaparız.)
  15. camper_02

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009) gittik ama zor ayrıldık .... mekanın güzelliğine katılımcı arkadaşların içden dostluklarıda katılınca ayrılmak zor geldi. haldun dostumun(taiga) çektiği yağmur ve tamayın resimlerinden geleceğin kampçıllarının...

16. camper_02

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) cumartesi sabahleyin eşimile beraber poyrazlara hareket ediyoruz. kamp alanında görüşmek dileğiyle (istanbuldan gidecek arkadaşlarla gezginlerin buluşma noktası opet mehmetcik vakfında toplanabiliriz selamlar.)
  17. camper_02

Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Sevgili Arkadaşlar, Etkinlik alanını belirlerken, yerin uzak yada yakın olmasından ziyade fonksiyonel olması bence daha önemli. Çünki karavan ve çadırdan başka özel araçlarıyla (misafirleri olabilir) gelecek olan arkadaşlar...
  18. camper_02

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? mehmet kolege kayseri 1956 dogumlu kampçılık ruhumuz çok eskiye dayanır w camperımı 6 yıl önce kendim yaptım. forumdaki çoğu arkadaşla etkinliklerden dolayı tanışıklığımız var hepsine selamlar sunuyorum, cem birlikte toplandığımız...

19. camper_02

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Forumda bulunan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılar. VW Camper'ımız ile katılıyoruz. Mürşide - Mehmet Kolege (Anakamp-İstanbul)
  20. camper_02

HBP Hoşgeldin Bahar Partisi

Ynt: Hoşgeldin Bahar Partisi eşim .ben ve camper katılıyoruz sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol