HBP Hoşgeldin Bahar Partisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,515

Etiketler
Hoşgeldin Bahar Partisi

Bahar geldi çiçekler açtı, içimiz kıpır kıprı olmaya başladı.

Ee o zaman neden ince bahar kıyafetlerinizi giyip kampımıza katılmıyorsunuz ? ;)

Karavana atlayın, çadırı kapın, güler yüzünüzü ve neşenizi de yanınıza alıp gelin!

[attachment=1]

anasayfa_img_hosgeldinbahar.jpg

Ynt: Hoşgeldin Bahar Partisi

Özdal Bey merhaba
Hafta sonu Karyat'taydım ancak Anakampcı arkadaşlarının Karyat kampı terkettiklerini gördüm. Bir sorunmu var ? ve bu parti yinede orda yapılacakmı ?

Ömer Bey,

"terketme" olayı hakkında detaylı bilgim yok, ancak arkadaşların konaklamayla ilgili kişisel tercihleri olabilir.
ANAKAMP'ın Karyat Kamping'le veya başka herhangi bir yerle, kurumla herhangi bir sorunu yoktur.

Hoşgeldin Bahar Partisi duyuruda olduğu gibi Karyat Kamping'de yapılacaktır.

Görüşmek dileğiyle...

Karyatta karavan ve çadır dışında kalınabilecek pansiyon odası, bunglow vb. gibi bir alternatif var mıdır?

Haldun dostum,
bir ara bungalov tarzı birşeyler yapılmıştı çok az sayıda da olsa,
güncel bilgiyi aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak öğrenebilirsin.

Karyat Kamping
Tel: +90 216 711 54 41
Faks: +90 216 711 54 42
Gsm: +90 533 616 22 60

Aradım Karyat kampingi...
3 adet bungalow türü oda var dediler...
Bir hafta öncesinde Kazdağları gezimiz olacak ama ayarlayabilirsem oğlumla ikimiz katılmaya çalışacağız bu bahar partisine (Ctesi akşama doğru anca gelebiliriz sanıyorum)...

Merhabalar..Bizim bu hafta off-road etkinliğimiz yok. Bu hafta sonu Şile'deki evimde olacağım..mahsuru yoksa sizleri ziyaret edip tanışıp, çay içmek isterim :smiley:

Ynt: HBP Hoşgeldin Bahar Partisi

Arkadaşlar,
Hoşgeldin Bahar Partisi kampımızı yapacağımız Karyat Kamping'in içinde yer alan Maya Restaurant'tan gelen maili sizlerle paylaşmak istiyorum:

Değerli ANAKAMP gezginleri;
Şile Karyat bahar şenliği aktiviteniz için MAYA RESTAURANT sizlere değişik mönü seçenekleri sunacaktır.

Tabldot mönü 3 çeşit
Barbekü mönü
Kahvaltı 8 çeşit
Ayrıca Türk mutfağından değişik lezzetler( Etli yaprak sarma-Erişteli yeşil mercimek-Ekşili köfte vb.)
Zeytinyağlılar , en uygun fiyatlarla beğenilerinize sunulacaktır.
Sağlıklı neşeli günler dileriz.
İRTİBAT: Levent Özdemir 0533.768 79 57

Son durum şudur Haldun dostum;

Kampı yapıyoruz, gelen geliyor.
Zaten bahar bahane, maksat bir araya gelip görüşmek ve kamp yapmaktı.
Bu duyguyu paylaşıp gelenlerle kampımızı yapacağız.

SELAM
Cumartesi pazar karyattaydım.yerler epey kurumuştu,ama pazar ogleden sonra başlayan sağnak bayagı sulandırdı etrafı :smiley: ama c.tesiye kadar kurur sanırım. Fakirhane karyatta zaten :smiley: ,kısmetse bizde c.tesi sabahı orada olacağız. görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR