Arama sonuçlarınız

1. euzlu

97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba???

Ynt: 97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba??? aslında orjinaline belki bir pioneerden fazla tamir parası vereceğim muhtemelen ama mümkünse orjinal istediğimden bir umut bekliyor ve bakıyorum sağa sola, teşekkürler..

2. euzlu

Ynt: 97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba??? sağlam macera imiş : ))) aramaya devam..
  3. euzlu

97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi..

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. hallettim sağolun, radyatörümdeki problemi farkedip çözünce o da halloldu, sağolasın, hayırlı yolculuklar...

4. euzlu

Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... Uretilen ZJ kasa 1.425.300 kusur aracin icerisinde benim bildigim ve arastirdigim kadari ile 3.3 motor ZJ yok, ayni donemde chyrsler 3.3 V 6 motor uretmis ama bunu binek araclara takmis... Acikcasi bildiklerim...
  5. euzlu

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum maaşallah hemşerim, yakışıklı kerata : ))) Allah nazar değdirmesin, tekeri düz bassın... inşallah Trabzon'a geldiğimde tanışma fırsatımız olur...

6. euzlu

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... ilk linkteki araç eğer iç fotolar araca ait ise 5.2 gibi duruyor, benim bildiğim laredolarda şanzımanda ve vites seçenekleriinde "2H" seçeneği var, bu araçta yok!!!! bazı versiyonlarında olmasa bile siz madem...

7. euzlu

değerli dostlar, aracımda sadece kaset ve radyolu (sanırım avrupa versiiyonlarda böyle çıkmış, eski amerikan versiyonumdaki cd li idi) teyp var, değiştirmeye niyetliyim, elinde fazladan (çoğu arkadaş yeni moda teyp ile değiştirdiğinden olabileceğini umuyorum) cd li versiyonu olan varsa...
  8. euzlu

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... biraz göz atınca bakılmaya değer bir iki alternatif gözüme çarptı ama fiyatları uçuk olanlar da var.. biri şu...
  9. euzlu

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... laredo yani 4.0, I 6 motor iyi bir seçenek, iki çekere alma özelliği de olduğundan cazip ancak araç bulmakta zorlanılacak bir versiyon, tek sıkıntısı o, şansınızın bol olmasını diliyorum, bir aralar malum sitede...

10. euzlu

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) maaşallah.... takip...

11. euzlu

2000 TL Vinç-Tampon

Ynt: 2000 TL Vinç-Tampon biz tampon ve vinç için bütçe toplarken durduk yere masraf çıkıyor başımıza! : )) şimdi de radyatörün plastiği çatladı!!! hay böyle şansın.....
  12. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. dediğiniz gibi mevzu plastik olunca üzerinde fazla düşünmeden yenisini sipariş verdim ben de, yapıştırmaya ne kadar güvenebilirim ki?? araziye çıkıyorum, burada sıcaklıklar -40 lara vuruyor, sen o malzemeyi 90-100 derece...

13. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. çatlak olan kısım plastik yan kısım, o sebepten tamiri soru işareti bırakıyor insanın aklında.. yerli marka öneriniz, bildiğiniz varmı?? selamlar...
  14. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. ve de bazen devirle birlikte "tık tık" deyu senkronize ses eyleyen parça ama bazen... bu nedir arkadaşlar??
  15. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. işaretli hali, üstten su zımparası ile zımparaladım, tamir ettirip memnun kalan varmı? varsa görüşlerini acilen bkliyorum, veya sıfırını en ucuz nereden bulabilirim?? 600 e buldum bir siteden ama bildiğiniz bir yer varsa...

16. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. bu da büyük hali çatlağın
  17. euzlu

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. ön paneli sökünce mevzuuyu bulduk : (( radyatörün yan plastik kısmında çatlak oluşmuş, epey su kaçırmış üstte olmasına rağmen ama hiç hararet yapmadığı için sıkıntı yok, tamiri veya değişimi için yol arıyorum, Ankarada...
  18. euzlu

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum Allah hayırlı uğurlu etsin, tekeri düz bassın, çamuru bol olsun değerli hemşerim...

19. euzlu

değerli arkadaşlar; malumunuz benim "black mamba" ile Kars'taki yaşantımız devam etmekte ancak kendisi ara sıra bana minik şakalar yapmakta :) son durum şöyle; hiç bir derdi olmadan çalışan kaloriferim dün akşam itibarı ile ısıtma konusuda naz yapar oldu, alırken denedim, epeydir de...
  20. euzlu

97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!

Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!! mümkün değildi : ))) paylaşımın için teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri