Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,824
Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

mrdnmz' Alıntı:
Heyecaniniz cok dogal. Buradaki bircok kisi de ayni yollardan gecmistir buna BEN dahil. Benim actigim topic tam 1 sene sonra amacina ulasti ve aracimi aldim. Kisitli butce dolayisi ince eleyince boyle oluyor. Tekrar hosgeldiniz dilerim istediginiz gibi olur....

Teşekkür ederim hoşbulduk. Ama ben zaten aranızdaydım daha önce nivam vardı sattım artık kısmetse güçlü bir araba istiyorum hayırlısı olur inşallah.

Etiketler

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ,şu anki düşüncelerinizi anlayabiliyorum. fakat bizede hak vermeniz lazım varsayalımiçimizden birisi araç güzel dedi ve siz aldınız olduda araç şanzıman veya motorda ufakta olsa bir arıza çıktı malum en küçük aıza 2000 tl den başlıyor siz bize hayıflanacaksınız. veya kaporta hasarlı fakat güzel boya atılmış biz bunu buradan resimle bilemeyiz, hoooop suç yine bizim, veya birimiz araç kötü dedi siz almadınız belli bir süre sonra keşke ben o aracı alsaydım haydaaaa suçlu yine biz ,siz en iyisini yaptınız kırk kişiye sor bildigini yap ;D ;D ;D ;D

mustafa drican' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz ,şu anki düşüncelerinizi anlayabiliyorum. fakat bizede hak vermeniz lazım varsayalımiçimizden birisi araç güzel dedi ve siz aldınız olduda araç şanzıman veya motorda ufakta olsa bir arıza çıktı malum en küçük aıza 2000 tl den başlıyor siz bize hayıflanacaksınız. veya kaporta hasarlı fakat güzel boya atılmış biz bunu buradan resimle bilemeyiz, hoooop suç yine bizim, veya birimiz araç kötü dedi siz almadınız belli bir süre sonra keşke ben o aracı alsaydım haydaaaa suçlu yine biz ,siz en iyisini yaptınız kırk kişiye sor bildigini yap ;D ;D ;D ;D

Saolun arkadaşlar ama ben o araçtan vaz geçtim zj 4.0 alıcam kafaya koydum son kararım :smiley:

hangisi, nerede,acele linki verin birde biz göz atalım ;D ;D ;D şaka tabiki bakın pişmanlık şimdiden başlamış :eek:

Mustafa E' Alıntı:
Saolun arkadaşlar ama ben o araçtan vaz geçtim zj 4.0 alıcam kafaya koydum son kararım :smiley:

laredo yani 4.0, I 6 motor iyi bir seçenek, iki çekere alma özelliği de olduğundan cazip ancak araç bulmakta zorlanılacak bir versiyon, tek sıkıntısı o, şansınızın bol olmasını diliyorum, bir aralar malum sitede kırmızı bir tane vardı, tarihi geçti gitti, alan da olmadı : ))) umarım en kısa zmanda gönlünüzün aslanına kavuşursunuz... selamlar...

biraz göz atınca bakılmaya değer bir iki alternatif gözüme çarptı ama fiyatları uçuk olanlar da var..

biri şu;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-orjinal-v6-grand-cherokee-limited-1993-model-lacivert-104241383/detay

diğeri;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-gumruk-cikisli-benzersiz-temizlik-de-hatasiz-jeep-105106784/detay

ki bu araç çok diri duruyor ama fiyat en az 8.000 TL uçuk, hadi özel arayan binici için 18-19 a kadar çıkılır diyelim (km.orjinalse belki biraz daha ama fazlası olmaz) o kadar temiz ise ama gerisi satıcının normal jargonu...

dediğim kırmızı da bu, değişik satıcılardan ilanı var, sanırım takasta gezip durmuş galerilerde, 15.000 e güle oynaya bırakırlar bu aracı gibime geliyor : ))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-orjinal-1995-laredo-4.0-otomatik-105374034/detay

şimdiden kolay gelsin...

Erdoğan hocam teşekkür ederim tavsiyeler için, benimde ilgilendiğim bikaç araç var onlarada bak istersen biri şu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1993-model-grand-cheroke-lpg.emsalsiz-105419991/detay
Bununla görüştüm 14,500 son diyor 14 de biter gibi.
Bir diğeri şu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mukemmel-bir-arac-ustelik-vadeli-acele-edin-90633269/detay,
Bunun sahibi de 14000 ne veriyo hemde 10000 tl sine 4-5 aylık çekte kabul ediyo, fakat araç komple boyanacakmış motoru yeni yapılmış dedği gibi ise 99 model blok getirmiş amerikadan bana araç biraz yorgun gibi geldi bide sen bak hocam.

ilk linkteki araç eğer iç fotolar araca ait ise 5.2 gibi duruyor, benim bildiğim laredolarda şanzımanda ve vites seçenekleriinde "2H" seçeneği var, bu araçta yok!!!! bazı versiyonlarında olmasa bile siz madem laredo alacaksınız murlaka 2H seçeneği olan şanzımanlardan alın derim, en azından şehir içinde felan yakıtta avantajı olabilir kısmen..

ikinci linkteki araç fotoları çok puslu, inanın pek bir şey diyemeyeceğim ama görmek lazım sanki daha yakından, arka bagajda işlem yapılmış, iyi bakmak lazım...

aramaya devam kısacası şu an için, alırsanız da haberimiz olur nasıl olsa, hayırlısı olsun : ))

euzlu' Alıntı:
ilk linkteki araç eğer iç fotolar araca ait ise 5.2 gibi duruyor, benim bildiğim laredolarda şanzımanda ve vites seçenekleriinde "2H" seçeneği var, bu araçta yok!!!! bazı versiyonlarında olmasa bile siz madem laredo alacaksınız murlaka 2H seçeneği olan şanzımanlardan alın derim, en azından şehir içinde felan yakıtta avantajı olabilir kısmen..

ikinci linkteki araç fotoları çok puslu, inanın pek bir şey diyemeyeceğim ama görmek lazım sanki daha yakından, arka bagajda işlem yapılmış, iyi bakmak lazım...

aramaya devam kısacası şu an için, alırsanız da haberimiz olur nasıl olsa, hayırlısı olsun : ))

Hocam sana zahmet bide şuna bak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-degisen-yok-77581556/detay

3,3 bu araba bendaha önce hiç görmedim motoru orjinalmiş değişme falan değil yani 12500 diyor son fiyat nedersin sence alınırmı. Malüm vergi avantajı ve yakıt avantajı var.

Uretilen ZJ kasa 1.425.300 kusur aracin icerisinde benim bildigim ve arastirdigim kadari ile 3.3 motor ZJ yok, ayni donemde chyrsler 3.3 V 6 motor uretmis ama bunu binek araclara takmis... Acikcasi bildiklerim dogrultusunda ve sanziman secenegi ( fotografta goruluyor) acisindan ben ciddi supheliyim, motor konusunda farkli bilgisi olup yazan olursa ben de sevinirim... Saygilar..

3.3 motordan emin değilim ama Laredo 4.0 lar genelde 4WD; 2H yani select track şanzıman azınlıktadır. Bendeki de sürekli 4WD :( maalesef. Bunula beraber 2H az bir yakıt tasarrufu yapar ama arkadan transmisyon virajda savrulma riskini arttırır.
C.C.

euzlu' Alıntı:
Uretilen ZJ kasa 1.425.300 kusur aracin icerisinde benim bildigim ve arastirdigim kadari ile 3.3 motor ZJ yok, ayni donemde chyrsler 3.3 V 6 motor uretmis ama bunu binek araclara takmis... Acikcasi bildiklerim dogrultusunda ve sanziman secenegi ( fotografta goruluyor) acisindan ben ciddi supheliyim, motor konusunda farkli bilgisi olup yazan olursa ben de sevinirim... Saygilar..

Erdoğan hocam internette girmediğim delik kalmadı ama 3.3 zj bulamadım en ufak bir bilgi yok chyrsler in dediğiniz gibi 3.3 v6 motoru var ama zj de kullanıldığına dair en ufak bir bilgi yok.
Benim tahminim bu araca bu motor sonradan atılmış orjinali değil gerçi ben sahibine ısrarla motorun sonradan atılıp atılmadığını sordum fakat oda ısrarla motorunun orjinal olduğunu söylüyo.
Neyse yarın kayseriye gidiyorum bikaç araç varmış internette olmayan onlara bakıcam inşallah kafama göre bitane bulurum pazar günüde pazara gidecem bakalım kısmet.

3.3 motor,Chrysler Grand Voyager motorudur.Voyager'in 4x4 olanlari da vardir.
Ben de Cherokee'lerde duymadim ama bilmedigimiz bir secenek olabilir.
Kisa bir arastirmada nette de bulamadim.Gerci zaman zaman siparisle,ilginc seyler oluyor.
Ornegin konsolosluk yada ordu mensubu kisiler yabanci yerlerde bu tur siparisler verebiliyor.
Buranin sartlarinda daha uygun,problem yaratmaz vs gibi sebeplerle.
Satici hersey orjinal derken bilerek mi soyluyor, o da tartisilabilir.
Belki adamcagizinda o yonde bilgilenirilmis olmasi mumkundur.
Sahsi fikirlerimdir.

ttogan' Alıntı:
3.3 motor,Chrysler Grand Voyager motorudur.Voyager'in 4x4 olanlari da vardir.
Ben de Cherokee'lerde duymadim ama bilmedigimiz bir secenek olabilir.
Kisa bir arastirmada nette de bulamadim.Gerci zaman zaman siparisle,ilginc seyler oluyor.
Ornegin konsolosluk yada ordu mensubu kisiler yabanci yerlerde bu tur siparisler verebiliyor.
Buranin sartlarinda daha uygun,problem yaratmaz vs gibi sebeplerle.
Satici hersey orjinal derken bilerek mi soyluyor, o da tartisilabilir.
Belki adamcagizinda o yonde bilgilenirilmis olmasi mumkundur.
Sahsi fikirlerimdir.

Peki Bahadır bey sizce bu araç alınırmı.
benim korkum motor parçalarını bulamamak yoksa ben bu araca niyeti bozdum kasası felan gayet iyi zaten ben komple yapıcam .

Mustafa Bey,size direk alin yada almayin diyemem.
Daha once arkadaslarda bu konuda nedenlerini yazdilar.
Ikinci elden arac almak gercekten sans,marifet vs...
Ben ikinci elden arac aldigimda hep tanidik bildikten aldim.
Bir kere kazik yedim.Eh o da 20 ye yakin aracta bir oldu.
Tanidiklariniz araclarinda ne var ne yok soylerler.
Ya bile bile alirsiniz ya da almazsiniz.
Tanidik yada bilinen araclarda bile sorun cikabiliyor.
Bu araci gormeden,iyi bilene gostermeden almak dogru degildir.
Biraz once arkadasimizin bahsettigi 1,5 milyon uretilmis bir aracta hic boyle motor yok.
Buna ragmen sahibi iddia ediyor.Sebeplerini sadece tahmin ediyoruz.
Cherokee'lerin ozelliklerinden biride cok bulunan bir arac olmasi.
Bu sayede parca vs konularinda nispeten az sorunla karsilasilmasi.
Karar vermeden once motorun Voyager'la ayni olup olmadigini bir ogrenin.
Ayniysa Voyager kullananlara yada servis yapanlara o konuda bir danisin.
Sonra da kararinizi ona gorendegerlendirin.
Ben su andaki iki aracimi da tamircim OK verdi,oyle aldim.
Parcasini bulamayacagim,bakimindan anlanmayacak araci uygun fiyata buldum,almadim.
Tamircim belki guzel su anda ama ilerde ariza yapinca cozemem dedi.
Neden,iyi arkadasim ve guveniyorum,o zaman eve arac alirken dediklerine deger veriyorum.
Sozun ozu lutfen acele etmeyin,ceptekini yerine koymanin zorlugunu unutmayin.
Kacan balik hep buyuk olur.Olsun daha denizde cok balik var.Nasipse olur,olsun.
Hadi hayirlisi olsun.Tamamen sahsi fikirlerimdir.

3.3L Ruhsatta yazıyor değil mi? Çünkü ülkemizde vergiden kaçmak için de böyle şeyler olabiliyor; İnsanlar haksız da değil başka :D Örneğin Aydın, Marmaris bölgesindeki hemen hemen bütün Cj8 ler rushatlarında "2000CC" gözüküyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri