97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,193

euzlu

"YANOFF" KARS...
Yer
Kars/Trabzon
değerli dostlar, aracımda sadece kaset ve radyolu (sanırım avrupa versiiyonlarda böyle çıkmış, eski amerikan versiyonumdaki cd li idi) teyp var, değiştirmeye niyetliyim, elinde fazladan (çoğu arkadaş yeni moda teyp ile değiştirdiğinden olabileceğini umuyorum) cd li versiyonu olan varsa değerlendirmek isterim, hibe de olabilir (ki ben de çıkan arızasız teybimi ona gönderebilirim : ))) ) uygun rakamlarda ücret de düşünebilirim..

neyse, ilgilenen olursa sevinirim, selamlar...

Etiketler
Ynt: 97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba???

bende var ,ama uyarmış olayım çalışmaz çünkü baglantılar çok farlı benimki orjinali kasetli idi bozuldu bende tamirciye verdim tamirci ormana kaçtı ,ormanı balta kesti yani bizim tamirci firar etti teypte beraber gitti .geçen yıl malum siteden cd çalarlı buldum aldım .ama birtürlü çalıştıramadım bende gittim bitane yeni birtane aldım usb li ve kartlı ,ama bulundugumuz ortamdanmıdır nedir oda nakavt oldu ,şantiyede müzigi ne yapayım dedim şimdi kendim söyleyip kendim dinliyorum ;D ;D ;D

sağlam macera imiş : )))

aramaya devam..

Bende de sizdeki teypten var ancak söylemeliyim ki eğer orjinallik takıntınız yoksa alın pioneer'in falan bir teybini. Gerek ses kalitesi, gerek diğer sağladığı kolaylıklar tartışılmaz derecede.

aslında orjinaline belki bir pioneerden fazla tamir parası vereceğim muhtemelen ama mümkünse orjinal istediğimden bir umut bekliyor ve bakıyorum sağa sola, teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri