Arama sonuçlarınız

1. H

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba Serdar bey Kocaeli nin neresindesiniz? Bir ara tanışalım bir LR alabilirsem tabi ki tecrübelerinize ihtiyacım olacak.

2. H

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çok teşekkür ederim.
  3. H

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet haklısınız benim teklif düşük kaldı, ama bu gurubun üçüncü görücüye çıkışıydı ve çok daha iyi durumdaki araçlar ilk ihalede benim verdiğim fiyatlara gitmiş, bu son ihalede arta kalanlar olduğu için en iyi ihtimal benim verdiğim rakamlar olur sandım...

4. H

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Valla ben 15 gün önce araçlara gidip bi bakmıştım sonra ihale günü nasıl olsa Ankara ya kadar gidiyorum Kırıkkaleye de bi geçip son bi bakayım dedim, iyiki de gitmişim aynen araçlar durduğu yerde sağları solları hasar almış, camları kırılmış, motor...
  5. H

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ben geçen hafta gidip baktım araçların hepsi tenteli, içlerinde çok beter durumda olanlarda var iyi gibi görünenlerde var, acemiliğimizden foto çekmek aklımıza gelmedi tabi ama içime dert oldu. Sırf detaylı inceleyip bitabeyi gözüme kestirmek için ve...

6. H

Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim?

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Mesela ne gibi masrafları olur yani kronik sorunları nelerdir bu modellerin?

7. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Şunun bi duruşuna bakın ama hasta ediyor insanı...
  8. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Birde alacağım araç Alüminyum kasa ve bu kasanın ufak tefek tamir ve boya işi illaki olacak, Kocaeli veya Sakarya da bu işlemi yaptırabileceğim bilinen bir usta var mıdır acaba?
  9. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Burak bey, artık pick-up alırsam sadece hafta sonları hevesimi tatmin etmek için kullanırım ailece gezilerde de eskisi gibi şirket aracımı kullanırım. İyice heveslendim de inşallah elimde kalmaz. ::)

10. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Sezgin bey, öneriniz için çok teşekkür ederim ama series ayrı bir tutku bende çok düşündüm ama yok kesmez gibi geliyor.

11. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Peki sizce pick-up modelini almam mantıklı bir hareket mi olur? Yoksa hiç girmeyip normal kapalı kasa bir LR alana kadar para biriktirmeye devam mı etsem? Yani kabaca tabirle alırsam elimde patlamaz değil mi? Ama karikatürle cevap vermeyin :)
  12. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Valla ne diyim hem kızdım hem güldüm ;) ya işin aslı LR araçlara oldum olası bayılırım ama bütçem çok fazla yok ancak Mke ihalesinden bitane alabilecek durumum var oda tam gönlümdeki kasa değil. Sözün özü bütçemi aşmadan gönlüme göre bir...

13. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Peki ahşap kasalı kupanın yerime metal gövdeli tenteli kupadan bulup araca oturtsak proje ile tescil ettiremezmiyim daha şık olur diye düşünüyorum.
  14. H

Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim? Teşekkürler Burak bey, aracı alır almaz bir sw kasa bulsam ve kupayı değiştirsem sw olarak tescil ettiremezmiyim acaba?
  15. H

Yakın zamanda yapılacak olan mke ihalesinden bir Defender satınalmayı planlıyorum ama maalesef hiç çift kabin yada SW yok, ihaleye çıkan araçların hepsi tek kabin ahşap kasalı modelden. Ben bu aracı toparlayıp günlükte kullanmayı planlıyorum bu nedenle tek kabin sıkıntılı olabilir gibi geliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri