Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakansolak41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,244
Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim?

Mesele elinizde kalması değil de yüzü astarını geçmesi. Aldığım series e aldığım fiyatın %50 si kadar para harcadım ama harcadığım masrafı alamadım satarken. Emeğim de cabası. Sizin alacağınız araç da baya bir masraf açacaktır Göze alın...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

hakansolak41' Alıntı:
Sezgin bey, öneriniz için çok teşekkür ederim ama series ayrı bir tutku bende çok düşündüm ama yok kesmez gibi geliyor.
Hakan bey series düz dizel ve 2.500 cc benzin+lpg li defenderin yaptığı herşeyi yapar. Yürütme maliyeti parça fiyatı olarak lr ler içinde en uygunudur. Bu işe yeni de başlayacaksanız benim gibi yine de etrafınızda varsa bir series kullanın. Dediğiniz gibi series bir tutkudur. Bi kere kullanın yüzünüzde ki anlamsız gülümsemeyi fark edeceksiniz

Serdar series başlangıç için zor bir araç aslında. Biz sadece bütçe yüzünden almıştık series i. Zaten series i dörtdörtlük yapmak için defender parasına yakın para harcıyorsun. Sen de gördün. O yuzden tavsiye etmedim. Ayrıca her usta anlamıyor series den. Ordaki suzuki alsa Türkiye'nin her yerinde Japon Ustaları var. Sorun Yaşamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birde alacağım araç Alüminyum kasa ve bu kasanın ufak tefek tamir ve boya işi illaki olacak, Kocaeli veya Sakarya da bu işlemi yaptırabileceğim bilinen bir usta var mıdır acaba?

Şunun bi duruşuna bakın ama hasta ediyor insanı...

Ekli dosyalar

• image (27).jpeg
    image (27).jpeg
    165.6 KB · Görüntüleme: 176

Hakan bey öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim... Lütfen yazacaklarımı dikkate alın. Herkesin hayalleri var kimilerimiz ulaşabiliyoruz kimilerimiz hiç ulaşamayacağız. Mesela ben bir bentley sahibi olamayacağım. Önemli olan alır toplar yoluma devam ederim mantığından kurtulmanız gerekiyor. Hevesim dolayısı ile çok para kaybettim.

Uzatmayayım eğer bir SW istiyorsanız araç fiyatına ulaşır ulaşmaz bu araçları almayın! Çünkü masrafı var ve ucuz da değiller. Ben şase den toplanmış aldım ama üzerine harcadıklarım %60 keyfe keder bile olsa hesaplayınca ikinci araç parasına erişti.

Eğer hesap kitap yaparak alacaksanız aldıktan sonraki masraf payını daha yüksek tutun ki baktığınızdan daha iyi halde ve nispeten daha az masraflı bir Defender sahibi olun.

MKE den araç almanızı da daha önce eğer "hurdacıdan" araç alıp toplamadıysanız kesinlikle önermiyorum.

Ben ikinci aracımı topladım sayılır ama 3 ncü aracı toplamak için alır mıyım bilemiyorum!!

Def SW yerine de önerilecek bir muadil araç yok ne yazık ki ve bu bir virüs bulaştımı tedavisi de yok...

Karar sizin elbette...

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

mrdnmz' Alıntı:
Bu fotoğrafın en az 15 bin masrafı var haberiniz olsun :smiley:

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Mesela ne gibi masrafları olur yani kronik sorunları nelerdir bu modellerin?

Kronik sorun yok bunlarda. Ya da kronik sorunu olanlar bizleriz belki de.

Kaporta boya olacak o renkle izin verilmez
Bütün sıvılar değişecek
Keçeler ve tüm yağ kaçıran yerler değişecek
Elektrik illa ki elden geçecek
Lastikler bitiktir yeni takım lastik gerek
İçi temizlenecek
Işıklandırmalar elden geçecek
Sireksiyon kutusu elen gecek hidrolik değilse en ucuzu 2600 tl (sıfır)
Motordan bahsetmiyorum
Şanzımanlarından bahsetmiyorum

İşçilikten bahsetmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR