Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakansolak41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,244

hakansolak41

Yeni Üye
Yakın zamanda yapılacak olan mke ihalesinden bir Defender satınalmayı planlıyorum ama maalesef hiç çift kabin yada SW yok, ihaleye çıkan araçların hepsi tek kabin ahşap kasalı modelden.

Ben bu aracı toparlayıp günlükte kullanmayı planlıyorum bu nedenle tek kabin sıkıntılı olabilir gibi geliyor.

Ayrıca aracı alırsam 1 ay içinde tescil ettirmeliymişim daha önce bunu yapan varsa bana yol gösterebilir mi?

Etiketler
Ynt: Tek Kabin Defenderi Sw'a Çevirebilirmiyim?

Eskiden yapılabiliyordu ama artık yasak. Tek Kabin Dediğiniz araç pikap diye geçer. Pikap aracı binek yapmanıza ARTIK müsade etmiyorlar. Eskiden yapılabiliyordu yapan da çok var. Yaparsınız Dağda Köyde kullanır muaynesini de yatırmazsanız olur ancak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkürler Burak bey, aracı alır almaz bir sw kasa bulsam ve kupayı değiştirsem sw olarak tescil ettiremezmiyim acaba?

ettiremezsiniz çünkü tescil için size verilecek evrakta ne yazdığı önemli nasıl göründüğü değil maalesef...

Peki ahşap kasalı kupanın yerime metal gövdeli tenteli kupadan bulup araca oturtsak proje ile tescil ettiremezmiyim daha şık olur diye düşünüyorum.

Şöyle cevap vereyim...

162286cdcc3f56f12a933f73d58b5925.jpg

Emre cevap müthiş. Hakan bey arabayı almadan önce çok değişiklik yapamayacağınızı Göze alarak alın.

Araç hallolur da inşallah Hakan bey kızmaz bana ...

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Valla ne diyim hem kızdım hem güldüm ;) ya işin aslı LR araçlara oldum olası bayılırım ama bütçem çok fazla yok ancak Mke ihalesinden bitane alabilecek durumum var oda tam gönlümdeki kasa değil. Sözün özü bütçemi aşmadan gönlüme göre bir Defenderim olsun istiyorum. Ben bu aracı ailemlede kullanacağım için 2 kişilik olması biraz sıkıntı yani. En kötü ihtimal alıp biraz karlı satıp bütçeyi bu şekilde kuvvetlendirerek siteden normal bir sw almak.

Eğer bütçeniz sınırlı ise land rover hastalığı da var ise benim tavsiyem bi series almanız. Defender kadar konforlu olmasa da en az onun kadar keyiflidir. 88" olan kasa ile bile 6 kişi geziye pikniğe gidebilirsiniz. Ama bi 109" kasa bulursanız o zaman cok daha güzel olur.

Peki sizce pick-up modelini almam mantıklı bir hareket mi olur? Yoksa hiç girmeyip normal kapalı kasa bir LR alana kadar para biriktirmeye devam mı etsem? Yani kabaca tabirle alırsam elimde patlamaz değil mi?

Ama karikatürle cevap vermeyin :smiley:

Hakan bey alsanız da alacağınız o arabaya ailenizle binmek için en az 10bin tl harcayacaksınız. O da şanzımanda motorda sorun yoksa. Siz bence biraz daha para biriktirin yapılmışını alın. Ya da düzgün toplanmış series 3 ü tavsiye ederim size.

Sezgin bey, öneriniz için çok teşekkür ederim ama series ayrı bir tutku bende çok düşündüm ama yok kesmez gibi geliyor.

Burak bey, artık pick-up alırsam sadece hafta sonları hevesimi tatmin etmek için kullanırım ailece gezilerde de eskisi gibi şirket aracımı kullanırım.

İyice heveslendim de inşallah elimde kalmaz. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR