Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Arabanın kullanım kılavuzunda çekmeye uygun olmadığı 2.0 motor ve üzerinde uygun olduğu yazıyor. Bana da çok enteresan geldi. Ufak motorlu arabayla karavan çeken arkadaşlara hayret ediyorum o yüzden. Tabiki E180 e karavan taksam takarım da çekerim de ama motorun şanzımanın ömrü ne olur allah...

2. uysalburak

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Yalnız o ilave kısım normalde portbagaj gibi birşey. Yani normal şartlarda kesip biçilmiyor. Portbagaj gibi montaj yerlerinden takılıyor. Arabanın dışında böyle kalıcı değişiklik yaparsanız proje çizdirip TSE den onaylatıp tüvtürk den muayenesini yaptırıp ruhsata işletmeniz gerekir. Malum...
  3. uysalburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Hayırlı olsun size. Aracım Mercedes E180 in 156hp 250 nm Torklu olmasına rağmen römork çekmeye müsait olmadığını öğrendim. Eşim de şehiriçi kullandığı için ufak arabadan vazgeçemiyor mecburen motokaravan bakacağız biz de. Sizin izlediğiniz adımları ben de izleyecektim. Forum üyesi Çatalca da...

4. uysalburak

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Merhaba. Aracınızın ağırlığının 3500 kg ı geçmemesi gerektiği konusuna dikkat edin. Seyahate çıktığınızda oldu ki illa da aracınızı motokaravan olduğu halde tartacağız dediler 3500kg ı geçerse sıkıntı yaşayacaksınız. Değil böyle bir eklenti aracınızın boş ağırlığı ve içi yapıldıktan sonraki...
  5. uysalburak

Ford Transit Iç Ölçüsü

Merhaba. 2013 model 350ed uzun şaft transit panelvanı motocamper yapan var mı? 15metreküp olan modelin iç ölçüsünü öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. uysalburak

17 M3 Ducato Araç Için En Iyi Üretici Motokaravancı Üretici Tavsiyeleriniz?

İstanbul da motocamper yapabilecek tavsiye edilecek bir firma Yok mu? Viya karavanda 2017 Ekim ayında sıfır aldığı otomatik vites iveco panelvan aracını teslim eden bir arkadaş aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hala karavanını teslim alamamış. Bursa da Bursa Karavan ile görüştüm yaptığı...

7. uysalburak

Dalış Ekipmanı Bakımı

Ynt: Dalış Ekipmanı Bakımı Her sezon sonu neoprenleri pratikleri be bc yi önce küvete suya yatırırım ardından da makineye atarım deterjansız yıkarım. Kurutma Yı en düşük devirde yaptırın. Çıkınca da askılarına asın 2 gün sonra yepyeni yeni sezona hazır ... Dalışlardan sonra küvette suya...
  8. uysalburak

L200 intense difflock lu full yapılı

2011 model 4x4 Otomatik İntense Makyajlı kasa OFFROAD İlan No: 205085623 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-model-4x4-otomatik-intense-makyajli-kasa-offroad-205085623/detay Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. uysalburak

L200 intense full yapılı

2011 model 4x4 Otomatik İntense Makyajlı kasa OFFROAD İlan No: 205085623 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-model-4x4-otomatik-intense-makyajli-kasa-offroad-205085623/detay Sent from my iPhone using Tapatalk

10. uysalburak

1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar Perçinleri inoks almanızı tavsiye ederim. İnanılmaz kuvvetli ve sıkı oluyor. Paslanmıyorda. Yalnız normal perçinini 4-5 katı fiyatı. Bir de el tabancasıyla atılmıyor. Kompresörlü Perçin tabancası gerekli. Ama bakınca bile...

11. uysalburak

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Müşürün adını yada numarasını bilmiyorum. Şanzımanın üzerinde 2 Müşir var zaten. BirtaneSi oksştlenmeden dolayı bozulmuş. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. uysalburak

Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? ESP nin l200 deki geliştirilmişi ATSC sistemi yalnız bu sistem arazide arıza çıkartıyor bilginiz olsun. Yalnız kaç arkadaşım atsc sayesinde kazadan kurtulduğunu söyledi. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. uysalburak

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Revizyon yapma ile şanzıman indirme Arasında fazla fark yok. Sadece balataları değişmedi şanzıman ın filtresi keçeleri herşeyi Değişti. Serdar'cım Japon her araziye çıktığında beni çekip tamirciye götürün diyenlerden değil nasıl bişi OLDUĞUNU...
  14. uysalburak

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri Aracınızı yetkili servise götürüp bilgisayara bağlatın. Muhtemelen şanzıman müşürlerinden birinde arıza var. O Müşir Yüzünden geçen hafta şanzıman indirdik hiçbirşey çıkmadı 1850 tl havaya gitti. 100 tl ye Çıkma Müşir aldım düzeldi... Sent from my iPhone...
  15. uysalburak

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Dur ben de yazayım. Araba güçten düştü. Vites geçişleri vuruntulu oldu. Benim eski Mitsubishi ci yeni Vw ci ustama gittim. Bilg a bağladı ABS ile alakalı Saçma sapan uyarı verdi. Teste çıktık otomatik şanzıman dedi. Çanaklar doldurmuyor dedi...

16. uysalburak

Şom ağızlı herif [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Gitti 1850 tl. Halbuki sırf müşhir değişecekmiş. 100 tl ye biteceksen. Olsun şanzıman elden geçti [emoji2][emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. uysalburak

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Değuldur... [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. uysalburak

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Allah series cilerin yardımcısı olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. uysalburak

Correl Plastik Dodik...

Ynt: Correl Plastik Dodik... Hakan bey tabiki yardımcı olurum. Cep numaramı Msj atıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Serdar para harcamaya devam.... Kim tutar seni [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri