Arama sonuçlarınız

1. yavuzhan

discovery 2 çeki demiri

Merhabalar. 2003 model standart tamponlu aracıma çeki demiri taktırmam gerek. Yurt içinden mi temin etsem daha ucuza mal olur yoksa ebay dan falan mı? Orijinal olması önemli mi? Ruhsata işletmek için prosedür muhtemelen vardır da acaba proje falan gerekiyor mu? Bir tane çıkma buldum bir...

2. yavuzhan

Land Rover Discovery Td5 - Orta Kilit

Merhabalar, Aynı durum benim içinde söz konusu. Acaba bu işlem epey meşakkatli ve masraflı bir işlem mi? Takipteyim.
  3. yavuzhan

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Açıklama için teşekkürler. Demek ki sorun olana kadar ellemek dokunmak yok.

4. yavuzhan

Discovery 2 Td5 Hararet Göstergesi Düşme Sorunu

Bende uzun süredir önce yükselip sonra düşüyordu, sonra hiç yükselmemeye başladı. Geçenlerde antifreeze seviyesi düşük gibime geldi. Takviye yapınca düzeldi. Alakası olmaması lazım ama seviye mi düşüktü acaba dedim. Saçmaladım sanırım o_O
  5. yavuzhan

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Selamlar, Sistemin çalışıp çalışmadığını anlamak nasıl mümkün. Uyarı ışığı yanmıyor ama ya çalışmıyorsa :D. Bir test yöntemi yok mu? Youtube a baktım ama pek bir şey bulamadım.

6. yavuzhan

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Çok sevinir ve memnun olurum.

7. yavuzhan

Ne yalan söyleyim defender ilgimi çekmez normalde ama yan yana bakınca daha çok hoşuma gitti. Adının sarı teke olmasındandır belkide. Bende arka cama avatarımdaki resmin bir kısmını transparan olacak şekilde yaptırmayı düşünüyorum. İstediğim gibi yapacak birini henüz bulamadım. Çok güzel...
  8. yavuzhan

Sn epsl20, Sizinde satınalma sürecinizi takip ettim, hatırlıyorum. Aracınız çok şık gerçekten. Sizde güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. Benim de Ace lambası bir kaç defa otoyolda yandı. arazide yanması gerekir sanki ama hep otoyolda giderken oldu. Bir süre bu şekilde kullanmayı...
  9. yavuzhan

Tüm üyelere selamlar. 5-6 yıl öncesine dayanan Gezenbilir.com okuma sürecini yavaş yavaş sonlandırıyorum. Artık yazmaya başlayacağımı ümit ediyorum:D. Sayenizde heveslendim, bilgi edindim, çelişkiye düştüm, aşık oldum, riske girdim, herşeyi göze aldım ve aşkıma kavuştum. Yaklaşık 2 ay kadar önce...

10. yavuzhan

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Harika bir başlık. Teşekkürler.

11. yavuzhan

Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika)

Ynt: Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika) kardeş eline sağlık güzel çalışma, tabi amerikalılarında eline sağlık. helal olsun adamlara walla
  12. yavuzhan

Unimog 1300 L Turbo 1982 Model

Ynt: Unimog 1300 L Turbo 1982 Model Kayseride bir müteahitin var evinin önünde durur, hiç binmez. öyle heveslenir dururdum ki fiyatı bedava walla. şu sıkışık dönemde olmasam bir dakika düşünmem alırım.

13. yavuzhan

92 TDİ Defender 100 İnch Satıyorum..

Ynt: 92 TDİ Defender 100 İnch Satıyorum.. uzun zamandır arayıp durduğum bi araç, fiyatı yüksek gibi görünsede değil hakediyor. bu kadar donanımlı olmasa düşünürdüm. param yetmiyor ne yazıkki. Land Rover işte yaaaaaa
  14. yavuzhan

Pozantı İlçesi

Ynt: Pozantı İlçesi Doğal güzellikleri yönüyle adananın en güzel ilçesidir Pozantı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri