92 TDİ Defender 100 İnch Satıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,592
Ynt: 92 TDİ Defender 100 İnch Satıyorum..

uzun zamandır arayıp durduğum bi araç, fiyatı yüksek gibi görünsede değil hakediyor. bu kadar donanımlı olmasa düşünürdüm. param yetmiyor ne yazıkki. Land Rover işte yaaaaaa

Etiketler

arkadaşlar aracı yakından tanıyorum mükenmel .....

gökan satacağını neden bize söylemedin..... selamlar

Gökhan bey emeğinin karşılığını alırsın İNŞALLAH hayırlı satışlar.

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar aracı yakından tanıyorum mükenmel .....

gökan satacağını neden bize söylemedin..... selamlar

Ahmet ağaey ani bir karar oldu ....kusura bakmayın..... uğrarım

servetinsel' Alıntı:
Gökhan bey emeğinin karşılığını alırsın İNŞALLAH hayırlı satışlar.

Merhaba servet ağabey,nasılsın ? Sen ne yaptın aracı? selamlar

Gökhan bey çok sağol , aracımı daha yeni siteye bıkaktım. Bekliyoruz bakalım iyi bir alıcı olursa değerini verirse satıcaz, yoksa önemli değil aranıpta bulunamıyan bir araç,hayırlısı olsun iyi satışlar diliyorum. En son halini gönderiyorum.

DSC03180.jpg

Merhaba gokhan

gönderdiğim arkadaşla görüşebildinmi???

Arkadaşlar merhaba,

Uzun emeklerle ortaya çıkardığım 100" defender imi dün itibari ile üzülerek sattım.Aracı teslim ederken hemen uzaklaşmak için elimden geleni yaptım.Aracın kaporasını aldıktan sonra çok dua ettim alıcı vazgeçsin diye ama olmadı.... :( Bu arada çeşitli marka arazi araçlarına baktım ancak şunu anladım defender den vazgeçemeyeceğim herhalde....

İlgi gösteren tüm arakadaşlara teşekkür ederim.

herkese selam LR ye devam.

Arac istanbula gelmis olsa da yakindan inceleme sansimiz olsa.

Hayirli olsun.

sayin gokhanlro allah hyirli ugurlu etsin ,, alanda sensin yapanda satanda ,, allah can sagligi ve hayirli kazanclar versin, daha cok defenderlar yaparsin bizde sizden fikir aliriz,, esyalar ;; alinir kullanilir eskir ve atilir vya satilir ki ,, uzulme bu tecrubeyle siradaki arackusursuz olacagina eminim saygilar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR